Şimdi Ara

!!!!! AACCİİİLLL iki kişi fifa 2002!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA BİLGİRAYARDA fifa 2002 ve 99 oynayacağın iki kişi, com porta eski ateri konsollarından takarsak oynayabilirmiyiz?
    yada bir bilgisarda iki kişi nasıl oynarız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutk -- 8 Eylül 2004, 14:13:27 >

• haıyır olmaz... öncelile "rc 45" ve "normal network kablosu" bulman gerek. birde bu kabloları cross şeklinde bağlaman gerek. yani 2 bilgisayarı hub sız birbirine bağlamak için "cross" bağlantı biçimini kullanman gerekli. Bu arada bir bilgisayarda 2 kişi fifa oynayamaz. Birde bilgisayarında "ethernet" olması gerekli. bu arada fifa 2001 i ben denedim cross bağlantı ile çalışmıyor. internet cafe de çalışan bir arkadaş vardı ona sordum. Fifa nın bazı sürümleri"99-2001-2002-2003-2004-2005" cross bağlantı ile çalışmıyormuş. yani hub gerekli imiş. yani croos bağlantı ile olmazsa hup lı bir bağlantı olması gerekli...
  • 98 Oynayın
    Biriniz Klavye ile digeriniz mouse
  • Tam anlayamadım eski atari konsollarını com porta takıp joystick olarakmı kullanacaksın ??? o şekilde kullanmayı düşünüyorsan olmaz Pc uyumlu bir joystick alıcaksın onuda ses kartındaki joystick girişine takıcaksın. İki kişi oynama olayına gelince Arkadaşın dediği gibi fifa 99 da oynarsın biriniz klavye biriniz mause ile
    Getrue Fifada serial (Com1) bağlantı desteği var
  • 2002 bir bilgisayarda iki kisiyle oyniyamazsiniz o ozelligi yok. 99 mu onu bilmiyorum.
  • HOOOOORRRTTT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.