Şimdi Ara

Aaçıllmıııyoooorrrr????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pc beni çıldırtıcak. açma butonuna bastığımda monitörden görüntü alamıyorum (monitör ışığı turuncudan yeşile dönmüyor) ancak cd sürücü, fanlar devrede. Harddiskin ışığında da bir hareketlenme olmuyor. Fişi cekip elektriği tekrar verdiğimde açılıyor ve ekranda [font="Tahoma"]overclock failed uyarısı alıyorum. pc'ye herhangi bir müdehale söz konusu değil. nedir ŞAHSİYETSİZ arızanın temeli???

bilgi deryası geniş, çözüm yeteneği yüksek arkadaşlar çözümlerinizi bekliyorum

• o/c yaptıysan böyle bir sorun verebilir.eğer bios'a girebiliyorsan o/c yapılıp yapılmadığını kontrol et işlemcinin çarpanlarında hata vardır büyük ihtimalle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arescom

o/c yaptıysan böyle bir sorun verebilir.eğer bios'a girebiliyorsan o/c yapılıp yapılmadığını kontrol et işlemcinin çarpanlarında hata vardır büyük ihtimalle...

Hocam oc yada herhangi bir müdehale söz konusu değil. Ama yinede voltajla ilgili gibi duruyor.
  • mümkündür ama işlemcin problemli gibi gözüküyor, bulabilirsen başka bir işlemci takıp denemeni tavsiye ederim.
    sonra sırayla anakart ve ram testleri yapman gerekebilir..
    geçmiş olsun..
  • pek teknik bilgim olmadığı için benim başıma geleni söyleyim. bende aynısını yaşadım iki sefer birinde ekran kartı yerine tam oturmamıştı birinde montöre giden kablo arızalıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arescom

mümkündür ama işlemcin problemli gibi gözüküyor, bulabilirsen başka bir işlemci takıp denemeni tavsiye ederim.
    sonra sırayla anakart ve ram testleri yapman gerekebilir..
    geçmiş olsun..

Hocam problemi her zaman yaşamıyorum, şu ana kadar 8-9 kez başıma geldi ama bir hayli tadımı kaçırdı. testin sonuç verip vermediğini anlamak bir hayli güç olacak çünkü sorunun tekrar sayısı oldukca az. Yinede sağol
  • Sorun Monitör yada ekran kartıyla ilgili değil bence. Açılmadığı durumlarda sadece Pc'ye giden elektriği kesip yeniden veriyorum ve düzeliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    zoom5510 yardım :(
    18 yıl önce açıldı
    Yardımm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.