Şimdi Ara

zoom5510 yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

zoom5510 kullanıyorum ayda 1 kesinlikle modem kendi kendine kapanıyor.Sürücülerini güncellememe rağmen sorun düzelmedi 2 senedir bunu kullanıyorum bu son zamanlarda modem daha sık şekilde kapanmaya(kırmızıya düşme) başladı.Ben teknik bir sorun olduğunu düşünüyorum lakin aksini sölicek arkadaş varsa forum aracılığı ile yardım ederse çok makbule geçer.iyi günler.

• Arkadaşım modemin sürekli açık ve prize takılı mı ? Büyük ihtimal öyledir, tedaş'ımızın sevgili elektriği düzensiz geliyor ve modemleri bozuyor diye duymuştum bir yerlerden... Böyle bir şey olabilir.
  • bende de aynı modem var, bazen kopuyor
    nedeni tabiki türk telekomdan, bağlantı hızlanmadan önce bu kadar kopmuyordu, hatta en fazla 3 ayda bir kere kopardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellodrama

merhaba,

zoom5510 kullanıyorum ayda 1 kesinlikle modem kendi kendine kapanıyor.Sürücülerini güncellememe rağmen sorun düzelmedi 2 senedir bunu kullanıyorum bu son zamanlarda modem daha sık şekilde kapanmaya(kırmızıya düşme) başladı.Ben teknik bir sorun olduğunu düşünüyorum lakin aksini sölicek arkadaş varsa forum aracılığı ile yardım ederse çok makbule geçer.iyi günler.

ah be arkadaşım neden zoom alırsın o uyuz modem'den bende'de vardı kafayı yedim sonunda ethernet aldım.Eğer istanbulda yaşıyorsan Oluşum Bilgisayar'a verebilirsin teknik servis için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.