gecen persembe sozlesme yapmistim. bugun alcatel 330 modem aldim. hic bi ayar yapmadan kullanici adi ve sifre bos olarak dial in kisminida bos birakarak baglaniyorum. ama belli bi sure sonra otomatik olarak dusuyorum..Sebepleri ne olabilir?
Valla bende bugün bir zoom x4 aldım ve aşağıdaki ayarları yağıp nete daldım düşme falan da yok sende bir dene.(forumu biraz karıştırıp bulabilirsin başlığı aklıma gelmedi) ------------------------------------------- Aşağıdaki yazı başka bir forumdan copy-paste edilmiştir.Yazıyı gönderen "obenturk" nickli arkadaşa sonsuz teşekkür ederim.Aynı ayarlarla bende şu anda 256k adsl ile aranızdayım.
*********************************************************** bayram süresince tüm yeni kullanıcılar için geçerli olan ayarlar.....
kullanıcı adı : kardelen@ttnet şifre : 12345678 service name : ttdsl VPI : 8 VCI : 35 PPPoE LLC Dns 1 : 212.156.4.1 Dns 2 : 212.156.4.20
bu ayarları yaptıktan sonra nete çıkabildim hadi kolay gelsin
o ayarlari nerden yapacazkine??
beyler bu adsl nin 64k sı yok mu ? bi yardımıcı olun
O ayarlar nerede? Özellikle VCI ve VPI ayarlarını bulamadım.
Yaw şu Vcı Dns ayarlarını nereden yapıyosunuz anlamadım??
Artik kopmalar cok nadiren oluyo. VCI ve VPı ayarlari benim modem otomatik hepsini ayarlamis. oyleki kullanici adi sifre vs. hic bisi girmedim. kendisi butun ayarlari yapmis. sadece ilk baglanirken telefon ahizesini kaldirmak gerekiyor hatti gormesi icin. su an icin gayet guzel.