Şimdi Ara

AB de araç satış rakamları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AB de araç satış rakamları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72F674EC6 -- 19 Ocak 2025; 22:37:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B segment Sedan yok ki. Egea'nın rakipleri gelmiyor.

Accent kasa değişti gelmedi.

C-Elysée ve 301 yok.

Albea öncesi Siena dönemlerinde, Accent, Polo Sedan, 206 Sedan vs. vardı piyasada.

Şu an Polo Sedan gelse, yeni Accent gelse, dizel 301/C-Elysee/Taliant gelse kimse almaz.

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    Şükür listede 1 elektrikli araç var. :)
  • AB de araç satış rakamları

Ruslar lada ya mahkum kalmış. Cherry de ciddi düşüş yaşamış, acaba kalite sorunları mi var ?

Kalite sorunu değil, batılılar çıkınca Çin'liler pazarı işgal etti resmen. Batılı üreticiler çıktıktan sonra oluşan açığı doldurmalarında bir sorun yok ama Rusya'nın kendi Oem'ine (Lada, moskovich, Gaz group) zarar vermeye başlayınca Rusya bazı önlemler aldı. 2030'a kadar da Çin'lileri artık orada yatırım yapıp araç satmaya zorlayacak. orada Batılı üreticilerden atıl kalan fabrikalara Çin'lilerin gelip yerleşmesini istiyorlar.

AB de araç satış rakamlarıthe ınsider
    Beijing in the driver’s seat: What’s the danger of Chinese cars flooding the Russian market?
    https://theins.ru/en/economics/274253

Bizim buradaki akıllılara kalsa Çin'lilere hiç vergi uygulanmasın, yaptırım uygulanmasın, burada fabrika yatırım olmasın, bedavadan oradan ithal gelen araçları alalım, ucuz ucuz ohh binelim onlar pazarımızı herşeyi ele geçirsin, cari açık tarihi rekorlar kırsın, burada yatırım yapan koca markalar defolsun sonra tek tabanca burada devam etsinler. öyle bir dünya yok, buna izin verecek bir devlet yok. İster dost ister düşman ol, Çin'liler gibi işgal politikası izleyen bir yapıya yaptırım uygulamamak diye birşey hiç bir kendi otomotiv sanayine sahip ülke için söz konusu olamaz. gelir burada yatırımını yapar, sonra neyi nasıl isterse satar. Rusya'da da olması gereken oluyor.

İngilizler arabadan anlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Alakası yok

İtalyada fransada halkta para yok el mecbur gidip teneke arabalar almislar

Ukde tahmin ediyorum poundun gucu sayesinde taksit cok alım gücü çok ayni sekilde luksemburg ve isvicrede de refah var herkes parayi bastırıp düzgün arac almis

Bizim liste zaten fecaat listedeki en lüks araba togg onu da zenginler hükümete yaranmak icin alıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Alakası var. refah olarak en iyi oldukları dönemlerde bile her zaman küçük ve micro sınıf otomobilleri tercih etmiş ülkeler bunlar, geçmiş yılların satış istatistiklerine bakabilirsiniz. küçük şehirlerde, dar sokaklarda, yakın şehirlerin olduğu birleşik nizam coğrafyalarda ihtiyaç küçük araçtır. medeni milletler de ihtiyacını karşılar. gidip bizim gibi bir kişi hayvan gibi araba olsun diye 7 koltuklu kodiaq alıp gezmez. sadece ihtiyacı olan, çoluğu çocuğu olan alır. milyonluk adam Citroen C3'e de biner orada.

Ama bizde sizin gibi insanlar "teneke, çöp, hurda" diye araba aşağıladığı için, arabasına göre adama don biçtiğiniz için, yani tipik bir ortadoğu halkı olduğunuz için düşünülemez bile böyle bir şey. hatta ucuz, pratik, küçük otomobile binen hali vakti yerinde adam varyemez muamelesi bile görür bu ülkede.

Togg'da 5 milyonluk, 10 milyonluk araba değil, 1.5-1.9 milyonluk Golf fiyatında bir araç, arabanın maalesef politize edildiği doğru ama zenginler değil herkes alıyor. hükümete falan da araba alıp yaranamazsın. ancak çevrene yaranabilirsin ama araç mantıklı olmadığı sürece kimse girmez o topa. Togg görece uygun fiyata iyi bir yerli elektrikli otomobil olduğu için satıyor, hatta zamanında hükümet tarafından propoganda malzemesi olarak kullanılmasa idi çok daha başarılı bile olabilirdi.

Bizim liste zaten fecaat listedeki en lüks araba togg onu da zenginler hükümete yaranmak icin alıyor

Şunun konusunu açar mısın bizim için ?

konusunu açmaya gerek var mı hocam her şey ortada

alan yüz kişiden 99u hükümete yaranmaya çalışan milletvekillerine falan işi düşen esnaf üst düzey memur vs kalburüstü kesim 2. 3. bazen 4. araba niyetine alıyorlar zaten hiç şaşmaz muhalifler arabaya düşman gözüyle bakıyor konusunu bile açınca dalga geçip kapatıyor meseleyi ki ben faizsiz kredi yüzünden birkaç kişiye tavsiye ettim küfür ederek kapattılar meseleyi öyle diyeyim

örnek bizim burada bir lokantacı esnaf almış adamın zaten ihtiyacı yok bilmem kaçıncı arabası ama bir vekile parti üyesine falan telefon ettin mi işini gördürmek olsun maksat adamı tanıyorum bildiğin para basıyor

ben sokağın dilini konuşuyorum ha bir arkadaş baya bi uçmuş üstte onu kaale alıp mesajını bile tamam edemedim okumadım sokaklar başka forumlar başka sözlükler başka ekşiyi falan da okuyunca neyin kafasını yaşıyor bunlar şaşıyorum

Arkadaşım iddianız şu

en lüks araba togg onu da zenginler hükümete yaranmak icin alıyor

Buda dayanağınız:

alan yüz kişiden 99u hükümete yaranmaya çalışan milletvekillerine falan işi düşen esnaf üst düzey memur vs kalburüstü kesim 2. 3. bazen 4. araba niyetine alıyorlar zaten hiç şaşmaz

iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir.

Madem ki böyle düşünüyorsunuz,toggu kimlerin aldığı ile ilgili bir konu açacaksınız altı üstü.

Buyrun konusunu açın otomobil forumuna söylediklerinizin görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 24 Ocak 2025; 16:39:58 >
  • Togg artık bu ülkenin aracı, üreten mühendisi teknisyeni işçisi nasıl sadece akp li değilse ,kullanıcıları da sadece akpli olamaz. Olmaz.
    Ben kendim de cazip kredi seçenekleri olduğu sürece almayı düşünürüm ki hayatımda belediye dahil akp ye tek bir defa oy vermişliğim yok. Yaşım 44.

Önemli olan fiyat performans olarak ve satış sonrası hizmet olarak başarılı olması. bu takdirde her zaman ,her görüşten alıcı bulur.

Belki ilk satışta ,ilk partilerde dediğiniz doğru olabilir, siyasi malzeme olarak kullanılmıştır ama geçen sene 30.000 civarı satış var artık son kullanıcının da rağbet ettiği bir araç olmuş.

• AB de araç satış rakamları

Muhtemelen diğerleri gibi bu da engelleyip topuklayacak. Bekleyelim görelim

Ee,ne oldu bizim konu?

Tipik bir konu dışı trollü imiş arkadaş, ben de boşuna cevap verdim :) otomobille onla bunla pek alakaları yok bunların, öylesine kafa dağıtmaya gelen troller.

Yalnız yeni engelleme sistemini görmemiştim. önceden engellense bile kişinin profili ve siz göremezsiniz diye uyarı bilgisi çıkıyordu. şimdi yok ediyor direkt, güzel olmuş o bakımdan.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Bir tanesini de otomobilci-x arkadaşımız dün meşhur etti

Ben çok seviyorum böyle arkadaşları meşhur etmeyi, bak artık otomobil forumuna yazarken 45 defa düşünecek AB de araç satış rakamları 

• Ford, Hatchback segmentinin bittiğini düşünerek büyük hata yaptı. Fiesta'yı öldürerek en çok satan sınıftaki en çok satan aracı tarihe gömdü. Yine de İngilizlerin Ford tutkusuna hayranım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.