Ab king pro hakkında deneyimli arkadaşlar varsa şu aletin detaylı incelemesini yazarlasa iyi olacak, hepsiburada da 93 ytl ye düşmüş fiyatı, alıp almamakta karasızım.
arkadaşım orada kullanıcı yorumları var.inceleyebilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur10
arkadaşım orada kullanıcı yorumları var.inceleyebilirsin...
Onların bir çoğuna inanmıyorum, hatta bana bazıları şirketin kendi adamları gibi geliyor, DH müdavimlerine danışayım dedim, anlaşılan kullanan yokmus, yani yararlı değil galiba
katılıyorum bn de ordaki yorumlara güvenmiom geçende 2mp die bi webcam aldım cok dandik çıktı bi de o dkr ii demişlerdi güya...ab king proyu bn de almayı düşünüyorum yok mu hiç kullanan bilen falan yaw
arkadaşım ben kullanıyorum 1 hafta oldu alalı we çok memnunum.. inan ki firmadan biri falan deilim bak bi kere otur onun üstüne bi 10-15 mekik çek anlarsın ne kadar çalıştığını karnının.. dediim gibi 1 haftadır çalışıyorum belirgin bi incelme war we 1 ayda rahat kaslar çıkıyomuşş
quote:
Orjinalden alıntı: felix_bjk1903
arkadaşım ben kullanıyorum 1 hafta oldu alalı we çok memnunum.. inan ki firmadan biri falan deilim bak bi kere otur onun üstüne bi 10-15 mekik çek anlarsın ne kadar çalıştığını karnının.. dediim gibi 1 haftadır çalışıyorum belirgin bi incelme war we 1 ayda rahat kaslar çıkıyomuşş
Bak şimdi vazgeçmiştim ben, ama senin bu yorumun tekrar düşündürdü beni, bir daha gözden geçireyim bunu, sağol.
wala aga benim hiç bi çıkarım yok ama işte kimse üzülmesin istiyorum.. yazdan beri hergün şınaw mekik çalıştım,, hiç bi işe yaramadı sonra bunu aldım zaten 3-4 tane mekik çektim karnımın acıdığını hissettim o kadar çalışmaya alışkın olmama rağmen.. ben ztn 3. sewiyede başladım 1. çok kolay olur diye bugün de 4.'ye geçtim çok harika bişe.. benim ağrılar 2-3 gün sürdü,, ağrıo die bırakmadım da 4. gün hiçbişeyim kalmadı.. karnının zaten içe doru kasıldığını anlıyosun çalıştıktan sonra..
yok mu arkadaşlar bu cihazı kullanan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme