Şimdi Ara

AB, onarım hakkı teklifini onayladı: Elektronik cihazların 2 yıllık garanti süresi uzayabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye'de de bir kolaylık gelmesi ek garanti kapsamında arkadaşım TV alırken extra garanti uzatması aldı TV 3. Sene bozuldu kullanıcı kaynaklı diyip onarmadilar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt

Eski buzdolaplarının arkasında motoru soğutmaya yarayan siyah borular vardı arkanın tamamını kaplayan şimdi ise bu boruları küçültüp fan eklediler bizim millet genelde daracık yuvalara sokuyor buzdolaplarını fan boğuluyor soğuk hava alıp sıcak hava çıkarması gerekirken girende çıkanda sıcak oluyor bu yüzden bozuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden yavaş pahalı ve kaliteli üretim bandı. Şimdi ise hızlı nispeten ucuz ve kalitesiz üretim bantları.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ek garanti falan istemiyoruz 2 sene içinde garantiye yolladığımızda serviste adam gibi bakılsın, kullanıcı hatası denilmesin, tertemiz yollanan laptop ve telefon bok edilip geri yollanmasın yeterli.

Hatta cüzi miktarda her ilde geçerli olmak üzere yerinde servis hizmeti olmadı şartı da getirilebilir. Zaten firmaların tek servisleri bulunmuyor, taşeron sistem var berbat işleyen. Veriyor servis olabilir yetkisini, yetkili servis deniyor. Ne kalite var ne de başka bir şey.

Hepsini geçtim, servise yollama sorunu var bir de. alıyorsun 15 20 bine telefon. Hadi kargoya güven de yolla servise. Çalınacak mı, atılacak mı, parçalanacak mı ohoooo bir sürü sorun.

• dedeefendi_ kullanıcısına yanıt

Ürün fiyatlarını arttırırlar diye düşünüyordum ama uzun vadede dedikleriniz mantıklı geldi. Uzun vadede tüketici kazançlı çıkıyor, doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reme01 R kullanıcısına yanıt

Hocam 2'ci el telefon almıştım, pil değişmiş kasa mahvolmuş, tak çıkar batarya neden yapmazlar anlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.