Şimdi Ara

ab roket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR AB ROKET MEKİK SEHPASI SİPARİŞ ETTİM YANLIZ Bİ SORUM VAR ARKADAŞLAR BU MASAJ KEMERLERİ Bİ İŞE YARIYOR MU KULLANAN ARKADAŞLAR VAR MI GERÇEKTEN ACİL YARDIM İSTİYOUM

• Karın kası yapmak için aldın sanırım, çok gereksiz bir alet bende var kenarda duruyor. Eğer vücudun müsaitse daha güzel hareketler var. Mekik çekmekten başka farkı yok o aldığın şeyin. Masaj kemerlerine gelince dakikada 1 kalori yaktığını duydum. spordan sonra takıyordum 15 dakika çıkardığımda yağlanma artmış gibi hissediyordum. kasları gevşetiyor olabilir.
  • nasıl yani kardeşim o zayıflama kemeri kullandın mı sen yani nasıl bişey di bu peki gerçkten inceldiğini hissettin mi
  • Düzenli olarak kullanamdım ancak kullandığımda incelmekten çok daha çok yumuşayıp serbest kaldığını hissediyordum göbeğimin.
  • kardeşim şimdi ben bunu düzeli oalrak günde yarım sat en az kullanmayı düşünüyorum yani ve ayrıca mekik te çekmeyi düşünüyorum günde en az 1 saat boyunca inşallah ayrıca liptaps solution aldım onu da kullanmaya başlıcam
  • O kemer yerine günde 45 dakika bisiklet sürsen, mekik aleti yerine normal mekik çeksen(mekiğin 5-10 tane çeşidi vardır). losyon mudur nedir onun yerine de beslenmene el atsan hiç para harcamazsın. Bunlar piyasa ürünleri kar amaçlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.