Şimdi Ara

AB'ye Girmek Konusunda ne düşünüorsunuz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

AB'ye Girmek Konusunda ne düşünüorsunuz ??

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2005)
Giriş
  • herkes oyunu verdikten sonra fikirini de söylerse çok sevinirim yani ewt katkı sağlar çünkü şundan bundan yada zarar sağlar bundan şundan gibi .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dev!L -- 12 Ekim 2005, 22:07:58 >

• dostum iiyi oldu bu anket sonucu merak ediyorum açıkcası..

bence dünya doğuya yöneliyorsa(amerika,ab nin kıbrısı birliğie alması vs...) demekki bir iş var bu doğuda
    sanırım petrol ve yeraltı zenginlikleriden kaynaklanıyor. karpaz iskenderun arasıdna denizde çok yüksek miktarda petrol varmış diyor yabancılar...

bana göre bir türk birliği kurulsa çok çok faydalı olabilir 200+ milyonluk bir nüfus ortak siyaset ortak ekonomi vs.. çok faydalı olurdu bence...
  • dün gördüklerimden sonra ne türki cumhuriyetler ne çin ne rusya ne de bi doğu ülkesi..varsa yoksa ab diyorum..daha önce karşı idim fakat kesinlikle ab ye üye olmalıyız.dünkü gördüklerim nedir?dünya da gezip görmediği yer kalmayan,alanında dünyanın en iyi 3 isminden biri olan bir profun fotoğraf arşivi ve bilgileri...çok gezen mi bilir okuyan mı,adam ikisini de yapmış...fotoğraflar herşeyi açıklıyor...medeniyet ve gelişmişliğin farkı bariz bir şekilde ortaya çıkıyor...bunu kimse inkar edemez...başka da çaremiz yok..körü körüne karşı çıkmamak lazım...ama tabi körü körüne de ab ye üye olacağız diye onurumuzdan ödün vermemeliyiz...bu işin ayrı boyutudur...
  • KESINLIKLE girmesine karsiyim avupa zaten cokus icerisinde almanya batagin icinde lider olarak

hem fransa ve almanya birlesmeyi dusunuyor grup icinde gruplasma olacak alsalardi 40 yil icerisinde alirlardi

girince ne olacak aa turkiye girmis ab ye hemen para verelim buyrun 70 milyon turk avrupayi gezsin somursunmu diyecekler

sizler avrupayi cicek bahcesimi saniyorsunuz bizim kendimiz basarmamiz gerek tek sorunumuz ekonomi bence para icin satmayin vatani derim

hic bir katki saglmaz avrupa bize zardan baska uyunin derim

BIRDE DIYORUM KI NE BUYUK ULKEYMISIZ YEMKELE TUKETEMEDILER DAHA KAC KISIYI DOYURACAGIZ
    saygilar
  • @sago 40 yıldır ne yaptık almaları için?350 yıldır ne yapıyorsak onu..yatıyoruz...

para birisini sömürmeden de kazanılır...ab bir çok alanda kalkınması için aday ülkelere fonlar ayırır...

yıllardır deniyoruz ve kendimiz hiçbirşeyi başaramıyoruz..her zaman duvara tosladık...
  • iste kendi azimizla diyoruz is kendimizde bitecek avrupa turkiye meraklisi degil onlarda cikarinda

bizden fydalanacak bi durumlari yok o yuzden almiyor

osmanlida cok girdi avrupaya orasi cadi kazani girmeyelim onlarin tenceresine birakalim su avrupa yalakaligini batarsakta batalim ama onurumuz olsun ben onurumdan vazgecmem

biz kaptaniz tayfa olmaya hic niyetimiz yok avrupa meraklisi herkesi de kiniyorum girin avrupali olun
    cuma geceleri cifte kina yakariz gelinlerimize (anliyana)

ve bu konusmakla bitmez bizim avrupadan bi cikarimiz olamaz onlarin bizden cikari olur

iste anayasamizdan tut yememize kadar karisiyorlar ben KAPATANLIKTAN vazgecmemekteyim

vazgeceten tayfasi olur ab denin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopanin_buyucusu

iste kendi azimizla diyoruz is kendimizde bitecek avrupa turkiye meraklisi degil onlarda cikarinda

bizden fydalanacak bi durumlari yok o yuzden almiyor

osmanlida cok girdi avrupaya orasi cadi kazani girmeyelim onlarin tenceresine birakalim su avrupa yalakaligini batarsakta batalim ama onurumuz olsun ben onurumdan vazgecmem

biz kaptaniz tayfa olmaya hic niyetimiz yok avrupa meraklisi herkesi de kiniyorum girin avrupali olun
    cuma geceleri cifte kina yakariz gelinlerimize (anliyana)

ve bu konusmakla bitmez bizim avrupadan bi cikarimiz olamaz onlarin bizden cikari olur

iste anayasamizdan tut yememize kadar karisiyorlar ben KAPATANLIKTAN vazgecmemekteyim

vazgeceten tayfasi olur ab denin

yalakalık falan yaptığımız yok...bu iş kınamakla da olmuyor..ben de karşı olanları kınıyorum desem ne olacak ki...karışacaklar tabiki de..ilerlemek için bişeylerin değişmesi lazım...ama nato kafa nato mermer şeklinde devam edersek hiçbirşey değişmez...karşı olduğunuzla kalırsınız...

• oke siz devam edin armut pis azima dus bekleyin armudu 40 yil beklediniz bi 40 yil daha bekleyin avrupa sizi bekliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.