Şimdi Ara

Abd Business Paypalı için banka hesabı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yurtdışında PayPal ödeme sistemi olan bir mecradan e-ticaret yapıyorum. Daha önce gerçek kimlik bilgilerim olmadan yurtdışı paypalı kullanıyordum(bulgaristan). Fakat 1 yılın sonunda hesabımı riskli bulup kapattılar. Haliyle bende işi kökten çözmek için Abd'de limited şirketi kurup business PayPal'ı açma kararı aldım. Şirket kurulumu için Wyoming eyaletini seçtim ve incfile.com aracılığı ile EIN(Tax ID Number) ve sanal adres aldım. Ayrıca abd telefon numarası aldım. Şimdi bu bilgiler ile PayPal hesabı açtım herşey onaylandı. Tek bir adım kaldı o da banka hesabı ekleme. incfile.com bana Bank of America ile anlaşmalı oldukları ve "Banking Resolution" isimli bir işlemleri olduğunu söylemişti, Banking Resolution dedikleri bir pdf belgesi içinde şirket isimlerim yazan bir belge. Bunun için bana Bank of America'nın şirket hesabı kurulumu için ilgili departman numarasını verdiler. Az önce aradım konuştuk ve SSN numaram olmadığı yani Amerikan vatandaşı olmadığım için uzaktan telefon ile personal yada business hesabı açamayacağımı, hesap açmam için bankanın herhangi bir şubesine gitmem gerektiğini söylediler.

Size sorum şu:
    *PayPal ile ödemede sorun yaşamayacağım ve Türkiyeden uzaktan açabileceğim bir banka varmıdır?
    *Payoneer ve transferwise ile paypal için Abd'de çalışan oldu mu?

• Sorunu çözdümüz mü banka hesabı açıldı mı acaba? bende şirket kurmayı planlıyorum ne kadar harcamış oldunuz totalde? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • size özelden de mesaj göndermiştim. Bir yardımcı olursanız çok sevinirim. Banka işi konusunda ne yaptınız? bende şirket kurma aşamasındayım.
  • Banka açamadım malesef,bank of america'yı aradım uzaktan açım yapıyorlar ama illada gelip imza atman gerekiyor dediler. Payooner ile çalışıyorum fakat riskli diyorlar paypal için.

Onun dışında incfile.com agency ile şirketimi kurdum yaklaşık 500usd para ödededim, bana ein number aldılar ama sadece fax belgesi yolladılar paypal IRS'den gelecek letter'ı yani mektubu istiyor, fax'ı geçersiz görüyor, adamlara bunu söyledim ama resmi belge alamayacaklarını kendim başvurmam gerektiğini söylediler, kısacası infile.com tam bir dalavereci, bununla ilgili detaylı yeni başlık açacağım ki benim gibi başınız yanmasın.
    EIN ve ITIN IRS üzerinden ücretsiz alınıyor boşuna dolandırıcalara paranızı kaptırmayın arkadaşlar.
  • Hocam Paypal'da banka hesabı olarak ne zamandan beri Payoneer kullanıyorsunuz? Ben de Amerika'da şirket kurup sanal adres ve telefon numarası ile Paypal hesabı açmak istiyorum ama kafamda baya soru işareti var o yüzden soruyorum. Yani Amerika'da banka hesabına gerek kalmadan parayı Payoneer veya Transferwise hesabıma çekebilir miyim sorunsuz şekilde? Yarın bir gün benden kimlik bilgisi vs. isterler mi? Ayrıca doğru mu bilmiyorum ama TransferWise daha iyi diyorlar Payoneer'e göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomadio

Hocam Paypal'da banka hesabı olarak ne zamandan beri Payoneer kullanıyorsunuz? Ben de Amerika'da şirket kurup sanal adres ve telefon numarası ile Paypal hesabı açmak istiyorum ama kafamda baya soru işareti var o yüzden soruyorum. Yani Amerika'da banka hesabına gerek kalmadan parayı Payoneer veya Transferwise hesabıma çekebilir miyim sorunsuz şekilde? Yarın bir gün benden kimlik bilgisi vs. isterler mi? Ayrıca doğru mu bilmiyorum ama TransferWise daha iyi diyorlar Payoneer'e göre.
    Henüz şirket paypalını kullanamadım, ITIN almam gerkeiyor. Payooner kullanmak riskli diye duymuştum, paypal payooner'ın hesaplarını güvenilir bulmuyor.
  • mk148a kullanıcısına yanıt
    Paypala kayıt olurken SSN numarası istiyor. onu nasıl halettin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emvi34

Paypala kayıt olurken SSN numarası istiyor. onu nasıl halettin

ITIN numarası aynı işi görüyor

• merhaba ingiltere için hesabı nasıl geçerli kıldınız? bende açmıştım fake adres olarak aylar önce şimdi identity istiyor? şirket mi açayım. nasıl bir yol izlediniz, abd olmamış galiba.

• Merhaba, sadece 350 liraya Türk adres ve Türk numara onaylanabilen, Türk bankaya sadece 1 euro kayıpla para çekilebilen, vpnsiz girilebilen kişisel paypal hesabı satabilirim. Detaylı bilgi ve kanıtlar için whatsapptan ulaşın lütfen +19133082342

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.