300$ a pc ama nasıl bir pc.konfigrasyonlar bellimi? hangi özelliklerde ona bakmak lazım.stokta ki satılmayan mallar olabilir.Türkiye ye yansıyacağını sanmam.
bize yansımazzzzz
ee nomuş burdada 300usd pc var ama dökülüyor
Arkadaşlar özellikleri bilmem ama markalar dikkat çekici... Mesela zaman gazetesi nin haberine göre 'DELL 299 $ a, APPLE 500 $a' kadar indirmiş fiyatları... Ve dell in bu indirimden bu yılın son çeyreğindeki zararı 300 milyon $ mış... Ayrıca HP bu fiyat indiriminin printer sektöründede yaşandığını bildirmiş...
rekabet her zaman müşteriye yarar, rekabet artsın ortam kızışsın, biz kazanalım
bil anlamayanlar icin o icinde ..pentium 2 koysan ne anlar..
300$a son teknoloji ürünü bilgisayar veriyorlarmış haberi okuduysanız..zararına yani..süper bir fırsat Amerikadakiler için.
Bi arada 100$'a Laptop vardı gelicek dediler ama hala daha getirmediler.
Yaw diğer gelişmiş ülkelerde olan tüm sevindirici şeyler ülkemiz için geçerli olmuyo.. yani bize yansımaz...
arkadaslar ben isvicrede kaldim almanyayi biliyorum ve suan isvecde oturuyorum inanin bilgisayar kullaniminda ve teknoloji kullaniminda turkiye önde buralarda daha vcd kullanimi bile yeni yeni gelisiyor herkesin anlattigina bakmayin kurumlarda teknoloji iyi buralarda ama bireysel kullanimda turkiyenin yarisi bile olamazlar
quote:
Orjinalden alıntı: zubeydeercan
arkadaslar ben isvicrede kaldim almanyayi biliyorum ve suan isvecde oturuyorum inanin bilgisayar kullaniminda ve teknoloji kullaniminda turkiye önde buralarda daha vcd kullanimi bile yeni yeni gelisiyor herkesin anlattigina bakmayin kurumlarda teknoloji iyi buralarda ama bireysel kullanimda turkiyenin yarisi bile olamazlar
Hadi yav.Vay anasını.Buna sevinirim valla.Ama üretimde de iyi olsak çok süper olur.
quote:
Orjinalden alıntı: zubeydeercan
çok ilginç..telekomünikasyon alanında İskandinav ülkeleri çok gelişmiştir ve bunun diğer bilişim sektörlerine de yansımasını beklerdim..şaşırdım açıkçası..siz şehirde misiniz yoksa kasabada mı?
zübeyde senin söylediğinin abd ile bi ilgisi yok ama yine de ilginç abd de bilgisayar eğer çok ucuzladı ise bu kısa zamanda türkiye ye de yansımalıdır ama tabi bu bilgisayarlar hep depoda kalmış eski mallarsa zaten bu fiyatlara verilmesi gayet normal biz de de sezon sonu indirimlerin olduğu gibi modası geçmiş bilgisayarlardır onlar anlayacağınız
quote:
Orjinalden alıntı: tevekkül
zübeyde senin söylediğinin abd ile bi ilgisi yok ama yine de ilginç abd de bilgisayar eğer çok ucuzladı ise bu kısa zamanda türkiye ye de yansımalıdır ama tabi bu bilgisayarlar hep depoda kalmış eski mallarsa zaten bu fiyatlara verilmesi gayet normal biz de de sezon sonu indirimlerin olduğu gibi modası geçmiş bilgisayarlardır onlar anlayacağınız
niye yansısın ki tr'ye adam orada sadece bir kampanya yapmış ve zararına pc satıyor rekabetten.. burada böyle bir kampanya yapmaz... ben zaman'da okumuştum haberi bu fiyat indirimi yüzünden dell'in 300 milyon $ zarar ettiği yazıyordu abd'de...