Şimdi Ara

ABD'den BlackBerry almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 hafta sonra Amerika'ya gideceğim,BlackBerry almay düşünüyorum.Türkiye'de kullanırken bir sorun yaşar mıyım aktivasyonda? Hangi modelleri almam gerekir?

Teşekkürler cevaplarınız için.

• mevcut blackberry modelleri aşağıdaki tabloda istediğiniz bir tanesini alabilirsiniz. sadece aldıktan sonra operatör desteği varsa simkilidini (mep2 kodu) almayı ve türkiye'ye geldiğinizde pasaporta kaydettirmeyi unutmayın yeterli.

http://www.gsmarena.com/blackberry-phones-36.php
  • Teşekkür ederim.Ben T-mobile'dan almayı düşünüyorum,kontrat yapmayacağım.Bu halde aldığım yerden mi simklidini isteyeceğim? Amerika'da kalıdığım kontrat yapmadan 1 ay boyunca T-mobile oparatörünü kullansam sorun yaşar mıyım? Forumda Amerika'dan ayrılırken oradaki oparatörden kaydımı sildirmem gerektiğine dair şeyler okudum.Bu konuda bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6566

Teşekkür ederim.Ben T-mobile'dan almayı düşünüyorum,kontrat yapmayacağım.Bu halde aldığım yerden mi simklidini isteyeceğim? Amerika'da kalıdığım kontrat yapmadan 1 ay boyunca T-mobile oparatörünü kullansam sorun yaşar mıyım? Forumda Amerika'dan ayrılırken oradaki oparatörden kaydımı sildirmem gerektiğine dair şeyler okudum.Bu konuda bilginiz var mı?

amerika'da T-mobileden bis servisi aktif ederek alırsanız hattı boşa çıkartmanız gerekli. Kontrat vapmasanızda bis servisini aktif ettirmesseniz sorun olmaz ama bis aktif olarak veriyorlarsa. T-mobile müşteri hizmetlerinden sim kilit kodunu alırken cihazıda boşa çıkarttırabilirsiniz.
  • Hocam hazir gitmisken banada al. Parasi neyse veriyim(600tl)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.