Bildirim
ABD'den BlackBerry almak?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mevcut blackberry modelleri aşağıdaki tabloda istediğiniz bir tanesini alabilirsiniz. sadece aldıktan sonra operatör desteği varsa simkilidini (mep2 kodu) almayı ve türkiye'ye geldiğinizde pasaporta kaydettirmeyi unutmayın yeterli.
http://www.gsmarena.com/blackberry-phones-36.php -
Teşekkür ederim.Ben T-mobile'dan almayı düşünüyorum,kontrat yapmayacağım.Bu halde aldığım yerden mi simklidini isteyeceğim? Amerika'da kalıdığım kontrat yapmadan 1 ay boyunca T-mobile oparatörünü kullansam sorun yaşar mıyım? Forumda Amerika'dan ayrılırken oradaki oparatörden kaydımı sildirmem gerektiğine dair şeyler okudum.Bu konuda bilginiz var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: 6566
Teşekkür ederim.Ben T-mobile'dan almayı düşünüyorum,kontrat yapmayacağım.Bu halde aldığım yerden mi simklidini isteyeceğim? Amerika'da kalıdığım kontrat yapmadan 1 ay boyunca T-mobile oparatörünü kullansam sorun yaşar mıyım? Forumda Amerika'dan ayrılırken oradaki oparatörden kaydımı sildirmem gerektiğine dair şeyler okudum.Bu konuda bilginiz var mı?
amerika'da T-mobileden bis servisi aktif ederek alırsanız hattı boşa çıkartmanız gerekli. Kontrat vapmasanızda bis servisini aktif ettirmesseniz sorun olmaz ama bis aktif olarak veriyorlarsa. T-mobile müşteri hizmetlerinden sim kilit kodunu alırken cihazıda boşa çıkarttırabilirsiniz. -
Hocam hazir gitmisken banada al. Parasi neyse veriyim(600tl)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X