Bildirim
ABD'den BlackBerry almak?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mevcut blackberry modelleri aşağıdaki tabloda istediğiniz bir tanesini alabilirsiniz. sadece aldıktan sonra operatör desteği varsa simkilidini (mep2 kodu) almayı ve türkiye'ye geldiğinizde pasaporta kaydettirmeyi unutmayın yeterli.
http://www.gsmarena.com/blackberry-phones-36.php -
Teşekkür ederim.Ben T-mobile'dan almayı düşünüyorum,kontrat yapmayacağım.Bu halde aldığım yerden mi simklidini isteyeceğim? Amerika'da kalıdığım kontrat yapmadan 1 ay boyunca T-mobile oparatörünü kullansam sorun yaşar mıyım? Forumda Amerika'dan ayrılırken oradaki oparatörden kaydımı sildirmem gerektiğine dair şeyler okudum.Bu konuda bilginiz var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: 6566
Teşekkür ederim.Ben T-mobile'dan almayı düşünüyorum,kontrat yapmayacağım.Bu halde aldığım yerden mi simklidini isteyeceğim? Amerika'da kalıdığım kontrat yapmadan 1 ay boyunca T-mobile oparatörünü kullansam sorun yaşar mıyım? Forumda Amerika'dan ayrılırken oradaki oparatörden kaydımı sildirmem gerektiğine dair şeyler okudum.Bu konuda bilginiz var mı?
amerika'da T-mobileden bis servisi aktif ederek alırsanız hattı boşa çıkartmanız gerekli. Kontrat vapmasanızda bis servisini aktif ettirmesseniz sorun olmaz ama bis aktif olarak veriyorlarsa. T-mobile müşteri hizmetlerinden sim kilit kodunu alırken cihazıda boşa çıkarttırabilirsiniz. -
Hocam hazir gitmisken banada al. Parasi neyse veriyim(600tl)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- belediyelerden gelen mesajlar nasıl engellenir
- bildirimler açık ama gelmiyor
- lg garanti sorgulama
- media markt fatura sorgulama
- telefon ekranı neden yanıp söner
- samsung s24 plus özellikleri
- 240 hz telefon
- numara sorgulama
- samsung a15 ne zaman çıktı
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X