Şimdi Ara

ABD'den Iphone alırken yaşanan sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir bazı arkadaşlarım abd'den iphone getirtmeye çalışıyor ancak bir türlü başarılı olamıyorlar. Telefonu getirecek şahıslar şu klasik at&t kartıyla çalışması noktasında(apple'ın at&t kartıyla almıcaksanız 125$ daha verin demesi olayı) şaşırıp tel.i alamadan dönüyorlar. Ben de onlara at&t kartıyla almaları gerektiğini söylüyorum ama son giden bir arkadaş yine işi beceremedi:) ve tel.i alamadan geldi. Sorum şu ki; telefonu abd'den at&t kartıyla almak bu kadar zor bir olay mıdır? At&t kartıyla almak için abd ikametgahı fln mı gerekiyor ya da başka belgelere mi ihtiyaç var? Kısaca at&t kartıyla alabilmek için ne yapılmalı?

• Zor bir olay değil.
    Alan kişi AT&T kartı ile alsın, alırken de telefonu kendime değil arkadaşıma hediye olarak alıyorum hat aktivasyonunu o yapar desin. O şekilde hat ile alır.

Hiç olmadı, AT&T ofislerinin birine gidip telefonu Türkiye 'de kullanacağını, Türkiye de telefonun satılmadını AT&T nin de olmadığını söylesin. O şekilde kontratsız alabilir belki. Şahsen benim yaptığım yöntem bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeneX

Hiç olmadı, AT&T ofislerinin birine gidip telefonu Türkiye 'de kullanacağını, Türkiye de telefonun satılmadını AT&T nin de olmadığını söylesin. O şekilde kontratsız alabilir belki. Şahsen benim yaptığım yöntem bu.

bu işe ok diyorlar yani öylemi :D peki nasıl kovulmuyorlar o çalışanlar.
  • niye koulsunlar ki AT&T ile almak zorunlu değilki arkadaşım sengidersin oraya bir adet iphone istersein oda sana derki AT&T kart sözleşmesi imzalatacaktır sana çıkartır sözleşmeyi önüne imzala der sende diyorsunki ben burada kullanmayacağım cihazı hediyeolarak alacağım ve bu şekilde sözleşme imzalamıyorsun zaten zaten bilindiği üzere AT&T kart cihazın içinde geliyor sen sözleşme imzalar isen kart active oluyor yani açılıyor imzalamaz isen açılmıyor hediye alıyorum diyorsun sözleşme imzalamıyorsun bunda her hangi bir zorunluluk yok apple sana bu cihazı illaki AT&T ile alacaksın gibi bir şart koşmuyor yani kısacası bu yüzden çalışanlarında kovulma gibi bir lüksleri yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Orjinalden alıntı: ZeneX

bu işe ok diyorlar yani öylemi :D peki nasıl kovulmuyorlar o çalışanlar.

Nereden bileyim ben.. Ben yaptığımı anlatıyorum. San Francisco da bir alışveriş merkezinde bulunan AT&T 'den aynen bu şekilde aldım. Hatta oradaki adam "Telefonu unlock yaparken kalıcı hasarlara neden olabilirsiniz, Apple bunu kesinlikle tamir etmez." dedi. Onlar da paşa paşa biliyor unlock yapılacağını yani.

• garip adam oraya hat satmak için iphoneları koymuş ve gelen müşteriye normal fiyatından satıyorlar iphoneları ve kovulmuyorlar.
    demekki 399$ ve 499$ ücretin içinde operator payı zaten var.at&t burolarından alında hat satarak extra para kazanıyor at&t vay çakallar.
  • at&t storeda arıza çıkartmaları muhtemel (en azından benim ark a hatsız vermediler)

illaki hatsız istiyorsanız applestore un yolları taştan cevabını vermişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

garip adam oraya hat satmak için iphoneları koymuş ve gelen müşteriye normal fiyatından satıyorlar iphoneları ve kovulmuyorlar.
    demekki 399$ ve 499$ ücretin içinde operator payı zaten var.at&t burolarından alında hat satarak extra para kazanıyor at&t vay çakallar.

O biraz AT&T bürosunun müdürüne de bağlı. Rica minnet aldık biz işte o da sağ olsun kırmadı verdi..
    Büyük ihtimalle AT&T kendi satışının belli bir yüzdesinden kazanıyordur zaten. Hat masrafı ekstra gelir.
  • belli zaten rica minnet olayı olduğu.adamların ağzından 1 kere çıkıyor laf :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.