Şimdi Ara

ABD'den Macbook Pro & iPad Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar,

Ağustos ayının son haftası kısa bir süreliğine San Francisco'dan İstanbul'a geleceğim. Gelirken bir Macbook Air/Pro modeli ve/veya iPad/iPhone ürünü getirip satmayı düşünüyorum. İstanbul Kadıköy civarında elden teslim edebilirim.

ABD satış fiyatı üstüne $200 eklemeyi planlıyorum. Satış fiyatlarını kontrol ederken Kaliforniya satış vergisini eklemeyi unutmayın (Kolay kontrol için Apple Store'dan 94105 posta kodlu adresimi kullanabilirsiniz).

Fiyat konuşurken sadece ABD Doları üzerinden görüşebilirsek sevinirim.

Eğer bir bilgisayar, tablet ya da telefon almak isteyeniniz varsa direkt sizin istediğiniz modeli alabilirim böylece hepimiz için kolaylık olur.
    Bunu 2 yöntemle yapabiliriz

1) Ürünleri ben alırım, sizden de Türkiye'deki dolar hesabıma kapora yatırmanızı talep ederim. Sonra aradaki farkı tekrar aynı hesaba yatırabilirsiniz.

2) Size adresimi veririm, cihazı Apple Store'dan adresime kargolarsınız. Oturduğum binada güvenlik var ve kargoları teslim alıyorlar. Ben Türkiye'ye gelince siz aradaki farkı yine yukarıda bahsettiğim hesaba yatırırsınız.

Mesaj atmaktan lütfen çekinmeyin. Bilgisayar ve tablet için birer adedin üzerine çıkmak istemiyorum. Başka bir ürün için de ulaşabilirsiniz.

• Eskidenmiş hocam o işler. Siz hiç komisyon eklemeseniz bile almam ben şu anda USA den Ipad. Hiçbir cazibesi yok fiyat yönünden.

Mesela, Ipad Pro 256gb -- 949$+80$ vergi diyelim kabaca + 200$ komisyon = 6.820 TL yapar.

urun.n11.com
    Mtxr2tu/a 11-inch İpad Pro Wi-fi 256gb - Silver - n11.com
    https://urun.n11.com/ipad-ve-tablet/mtxr2tua-11-inch-ipad-pro-wi-fi-256gb-silver-P367849768

• Bilgisayarlar hâla avantajlı fakat forumun o bölümünde niyeyse konu açma butonu bende gözükmüyor. Dediğim gibi almak isteyen olursa önceden anlaşıp almak istiyorum yoksa ben de Türkiye'de bulunacağım 2 haftalık süreçte bir de alıcı bulmakla uğraşmak istemiyorum
  • Nasıl bir zihniyet ben bu da anlamıyorum.
    İnsanlık öldü mü kendi vatandaşına, masraflar 200 usd mi tutuyor ki?
    Bari satacağıniza güveniyorsunuz, ilan verirsiniz ona göre alıcıyı toplarsiniz, anlasirsiniz sonra alıp getirirsiniz.
    200 dolar komisyona gülerim ben başka bir şey yapmam.
    Yazık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tokatlamaya adam aramış resmen.
    üst postu atan arkadaşa katılıyorum 200 usd kaç kuruş haberi yok herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.