Şimdi Ara

ABD'den Oto Teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan ABD'deyim 1.5 hafta içinde geri döneceğimwww.amazon.com dan arabam için teyp almayı düşünüyorum ama herhangi bir fikrim yok nasıl seçeceğime dağir. Merak ettiğim bu işin parametreleri nelerdir nesine bakıp anlayabilirim olup olmayacağını. Arabam Renault Megane 1999 model bu konuda fikir verirseniz hatta bir tane teyp bulup önerebilirseniz çok hora geçer.

İyi forumlar herkese.

• ABD'de FM kanalları farklı ilerler, bazı ürünler farklı kıtaların aralıkları için kullanıcı tarafından ayarlanabiliyor bazıları da kalıyor öyle. Ayarlanamazsa hiç bir FM kanalını düzgün çekmez.

Mutlaka "Euro spec." FM kanalıyla uyumlu olduğundan emin olun derim.
  • Pioneer Deh-P8100BT ya da MVH-8200BT olabilir.
  • Benim merak ettigim alacagim teyp fiziksel olarak uyacak mi arabaya. Kasasi oturacak mi kablo giris cikislari tutacak mi bunlara nasil bakarim yoksa standart mi hep bunlar?
  • Tüm teyplerin boyu standarttır zaten.
  • Saol hocam peki baglarken sorun cikar mi kablolarin uymamasi veya baska birseyin tutmamasi gibi?

quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Tüm teyplerin boyu standarttır zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son bir sorum olacak sizce yan kapilar ve arkalar icin burdan hoparlor tasimama deger mi ve asagi yukari ne kadardir 4 tane hoparlorun agirligi?
    Hoparlor alirken nelere dikkat etmem gerekir?
  • arkadaşım,

linkini verdiğin teybin fm aralığı 0.1.. yani bu demektir ki rakamlar asal sayılar olarak değişiyor.. mesela 0 sonra 1 sonra 3.. ama bizim ülkemizde 0 sonra 2 sonra 4 olarak gider.. eğer bu teybin fm aralığını değiştirme özelliği yoksa o zaman bu teybi almamanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

arkadaşım,

linkini verdiğin teybin fm aralığı 0.1.. yani bu demektir ki rakamlar asal sayılar olarak değişiyor.. mesela 0 sonra 1 sonra 3.. ama bizim ülkemizde 0 sonra 2 sonra 4 olarak gider.. eğer bu teybin fm aralığını değiştirme özelliği yoksa o zaman bu teybi almamanı öneririm.

peki hocam bu uyar mi, baktim hepsiburada da satiyolardi ayni urunu uyumludur diye dusunuyorum o yuzden Turkiye'ye.

http://www.amazon.com/Pioneer-DEH-1200MP-Receiver-Playback-Control/dp/tech-data/B003015IWG/ref=de_a_smtd

• bu çalışacaktır ama bunda da supertuner 3 var.. yani radyoda Rds yok.. haberin olsun... eğer rds senin için çok önemli değilse alabilirsin bunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

bu çalışacaktır ama bunda da supertuner 3 var.. yani radyoda Rds yok.. haberin olsun... eğer rds senin için çok önemli değilse alabilirsin bunu..

Cok tesekkurler arkadasim, bu konularda gercekten pek bir bilgim yok olasi bir yanlis alisveristen kurtardin beni sagolasin valla.
  • unutmadan ekleyeyim.. Amerikan radyo frekansları ile Avrupa farklıdır.bu yüzden çoğu modelde frekansları değiştirmek mümkün değildir.ayrıca Amerikada Radio Data System RDS yoktur.bu özellik yalnızca Avrupa ülkelerinde bulunur.Türkiye de bunlar arasındadır.Asya kıtası ve Japonyadaki frekanslar da farklı olabilmektedir.

yardımcı olabildiysek ne mutlu bize..
  • Amerika dan teyp almak gibi 1 imkânın var, ben olsam yüksek modellerden alırdım, 1200 gibi modeli yanında taşıdığına değmez ki bana o modeli hediye etseler ya satarım ya da başkasına hediye ederim.
    Teypte CD ve radyo önemsizdir benim için, olmasa da olur yani.
    Önemli olan ses özellikleri, AUX ve USB dir.
    Ses özelliklerinden kastım DSP mesela, 16 Band EQ, 3 RCA, 3 yol aktif, gibi.
  • Hocam haklisinda, ogrenciyim ben hem parami bitirdim hem de cok para yatirmak istemiyorum bu islere vasatin biraz ustunde olsun arabada ki ses aux girisi de var bana yeter. Zaten gecici bu araba bir sene amerika da bi sene istanbulda okuyorum okul bitsin degistiricem zaten arabayi. Baktim hepsiburada da 200 liraydi burda 75 dolar yari yariya nerdeyse oyle cok secici degilim yani teyp konusunda tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim ama yine de.

Aldim simdi de neyse ne diyip, geliyo carsambaya =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xapproacher -- 3 Mayıs 2010; 0:35:53 >
  • Hayırlı olsun.
    Ben de 2 ay kadar önce 440 Tl ye Deh-P9850BT almıştım 2. el, USB yok ama BT var.
    BT önemli değil, önemli olan ses özellikleri, klasik Pioneer modelleri gibi sıradan değil.
    Herkesin beklentileri farklı tabi.

ABD'den Oto Teyp
  • Masallah hocam baya baba duruyo zaten =D. Peki ben bu aldigim teybe paralel hoparlorler almak istesem Turkiye'denasagi yukari kaca patlar ve hangi marka/model almam mantikli olur
  • Teyp çıkışıyla kullanacaksanız, düşük güçlü almak daha uygun olur, mesela 30-40 watt civarı.
    Onların da çifti 60-90 Tl arası değişir.
    Ama kalite isteniyorsa, teyp çıkışını kullanmak doğru değil, onun yerine 4 kanal amfi almak daha uygun olur.
    Çünkü teyp çıkışı zaten çok güçsüzdür ve kalitesiz ses verir.
    Teybin üzerinde yazan 4x50 watt anca 4x15 watt falan eder, çalar ama verim ve kalite olmaz.
  • Arkadaşlar banada bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.amerkadan teyp alacağım araştırdım tuner sorunu oluyor fakat bazı teyplerin özelliklerinde "European Switchable Tuner FM : Yes" diye bir özellik var acaba bunlar uyumlumu avrupayla bir bilgisi olan varmı bu konuda?
  • Sanırım bu Avrupa Frekanslarına uyum özelliği oluyor.
    Teybi kargo ile alacaksanız çok masraf çıkar gümrükte haberiniz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.