Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
121
Favori
67.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl vpn lemi,paypal uk hesabım var olurmu ki?

Bide merak ettiğim paypala hak itirazı açılabiliyor mu bişey olduğunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de de paypal uk hesabı var, itiraza ihtiyacım olmadı son zamanlarda.
  • Arkadaşlar hesabımı açtım bi kaç aydır kullanıyordum ama şu an giriş yapmaya çalıştığımda telefon numarası sms kontrolü istiyor ne yapmam lazım geçemiyorumda. Şimdiden sağolun.
  • Çok güzel bir konu olmuş. Teşekkürler. Bir de şu Paypal'ı Aliexpress'de kullanabilsek veya kredi kartı hesabımıza aktarabilsek süper olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 17 Ocak 2017; 13:50:15 >
  • Dün 3-4 kere VPN ile USA paypal acmayi denedim, normalde acilir bir süre sonra limited olurdu ancak ben işlerimi görmüs olurdum. Ancak dün itibari ile paypal direk telefon ile verify istiyor, verify ediyorum yine de bir hata olustu diyor kısacası bir türlü yapamadim
  • Arkadaşlar daha önce givingasistant tarafından hesabı kapanan oldu mu?
  • givingasistant'tan çek göndermesini istesek, bu çeki nerede bozdurabiliyoruz?
  • giving asistant için referans vermenin sizin için ne karı var bilmiyorum ama 1 adet ref de bana gönderebilir misiniz =)

edit:referans alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 25 Ocak 2017; 17:8:18 >
  • Paypal kapandıktan sonra gerçekten büyük problemler yaşamaya başladık. Örneğin geçen hafta skrill ödeme sistemini kullanarak 260 USD çekim yaptım, yaklaşık 180 TL tutarında bir kesinti oldu. Var mı buna yardımcı olabilecek birisi?
  • anldrms34 kullanıcısına yanıt
    Benim hesaplar kapandı girmiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şimdi kesin olarak alışveriş yapabiliyomuyuz paypal bakiyesi ile banggooddan drone alayım diyorum 22$var.

• tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahnog -- 26 Ocak 2017; 23:15:10 >
  • Soruma cevap verecek, bilen biri yok mu?
    givingasistant'tan çek göndermesini istesek, bu çeki nerede bozdurabiliyoruz?
  • guven35 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çek gönderiyorlar ve geliyor ama bozdurmak sıkıntı burada, bozdurabileni görmedim bu sayfada, denk gelmedi.
  • guven35 G kullanıcısına yanıt
    türkiyede hiçbiryerde.

önceki mesajlarda talep etmiş bir forum üyesi vardı. oda bozduramamıştı.

isterseniz iletişime geçin ona da sorun.

veya USA - UK ip ile USA-UK Paypal alın benim gibi bakiyeyi oraya aktarın .

lazım oldukça yurtdışı alışverişlerde kullanırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Zaten USA Paypal'da hesap açtım. Bazı sitelerden ürün alabilirim. Fakat çek alıp bozdurabilsek daha iyi olurdu.
  • 3 ay önce giv deki bakiyemi alabilmek icin vpn kullanarak almanya paypalı actim ama giv bakiyemi aktarmadı paypal hesabimiz telefon onaylimi olmasi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu cekler nolacak? Ptt den umitliyim ben ama bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7$ lazım atabilecek varsa ininalden 30tl atarım yada steamden item

• quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

7$ lazım atabilecek varsa ininalden 30tl atarım yada steamden item

5,05 $ atabilirim. 15 TL. yeter. Fakat ininal veya steam yok bende. enpara var. Banka hesapları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 1 Şubat 2017; 9:0:18 >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.