Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
121
Favori
67.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolman7

Ben login olabiliyorum. Sizin login olmanızı engellemisler. Bir de VPN olmadan normal IP adresinizle login olmayi deneyin. Bir kere VPN ile login olunca şüpheli bir durum var, SMS onayı gerekiyor diyerek login olmama izin vermemişti. Bir hafta bekleyip VPN siz login olabilmiştim.

o kolay vpn'yi ipyi aşarım. asıl meselem, kaydolurken verdigim telefon noyu ?nasil degistirecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lacinalper L kullanıcısına yanıt
    Login olabilmen lazım. Login olamazsan yapacak birşey kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UK paypal ile Tr adresli ebaydan alım yapamadım surekli hata alıyorum, Tr adreside Uk mi yapalım?

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)
  • üşüyoruz :(
  • Arkadaşlar ben ebayden hala daha alışveriş yapabiliyorum us paypal ile belki giving assistant a yazıp ödemeyi martta alabilmek için talep iletebilirsiniz paypal martda gelecek deniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konu çok uzun. hepsini okumaya zaman yetmez. yardımcı olabilir misiniz? nasıl paypal hesap açarım ve banka kartı ekleyerek alışveriş yapabilirim? anlatım içeren link verebilirseniz memnun olurum, siz de daha az yorulmuş olursunuz.
  • Aynı mevzu hala geçerli mi ? Bilen duyan var mı geç kaldık biraz
  • arkadaşlar çek bozdurma işini başarabilen var mı? 6 ay önce 20 dolar çek geldi, kaldı elimizde
  • Arkadaşlar bugün ali den sağlam bir sipariş verdim chorme de givingin düğmesi var ara ara aktif ediyorum ama bugün tam emin değilim aktif ettim mi?

Giving de mesaj merkezi yok, yada ben bulamadım hep makale yazmışlar mail atacağım yerde yok soracağım...

Ne yapmalıyım az değil sanırım %7 veriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 15 Ocak 2017; 0:19:29 >
  • giving te mesaj merkzi için işaretli bölümü tıklayın direk mesaj merkezidir.ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)
  • Yok hocam kackere bağlandım mesaj yazdım hiçbiri cevap vermedi

Az önce mail atmış benim soruma bağış yazarmısınız diyor...

ALİ den siparişi iptal etmek işime gelmiyor ürünler mağazada yok birdaha sipariş olusturamam...
  • 4-5 günü bulabiliyor cevap yazmaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

4-5 günü bulabiliyor cevap yazmaları

O zamana kadar zaten ya hesaba geçer ya geçmez belli olur. Nasıl böyle bi dalgınlık yaptım anlamadım, 1 dolarlık alışverişe bile givingassistant.org üzerinden gelirdim.
  • siparişi neden iptal edemiyorsunuz?
  • Paypal hesabi olan bir arkadasim bir alisveris yapmam icin bana yardim ederse cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

siparişi neden iptal edemiyorsunuz?

Aldığım ürünler artık mağazasında yok. Tekrar alışveriş olusturamama sıkıntısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 15 Ocak 2017; 0:17:59 >
  • Şu an gearbestten yada banggooddan paypalla alışveriş yapmanın yolu varmı,Türkiye adresine?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans istemiştim gerek kalmadı. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamdeep -- 14 Ocak 2017; 17:48:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Paypal hesabi olan bir arkadasim bir alisveris yapmam icin bana yardim ederse cok sevinirim.

merhaba hocam ben yardımcı olabilirim.
  • Evet yapılabiliyor, gearbest ten bir kaç alışveriş yaptım, hem paypal hem de direk sanal kart ile.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.