Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
121
Favori
67.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika paypal dan hesap açmıştım. Giving den 12 dolar bakiye aktardım ama alışveriş yaptırmiyor. Cep numaranı onaylaman lazım diyor. Amerikadan bir telefon numarası istiyor ki bende böyle bir telefon numarası yok. Bunun çözümü ne olabilir. İngiltere paypal dan hesap açanlarda bu sorun oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Nextplus uygulamasıyla ücretsiz Amerika telefonu alabilirsiniz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numara bana özel mi oluyor?

• Ruling_S kullanıcısına yanıt
    telefon no aldım ama sms gelmiyor o numaraya? vpn'le falan bağlanmaya gerek var mı?

• Niye aldım bilmiyorum, drone neysede şu yarış arabası ne işe yarar hiç bilmiyorum.

Paypal bakiyesini kullanabiliyormuyum diye bakıyordum bir bakmışımki satıl almışım.

Tabiki giving bakiyesi ile biriken para aldım şimdi baktım ödemeyi almış paypalda ve bakiye de 0,25 usd kaldı.

Yeni HSP RC CAR 1/10 2.4GHz 2Speed Nitro 4WD Off-Road Buggy 40 USD

LiDiRC L15FW WiFi FPV 2.4GHz 4CH 6 Eksen Gyro Suya Fırçalı RC Quadcopter 28 USD

• Gençler benden de referans alabilirsiniz şuana kadar alan hiç olmadı :(
  • Ebayde adresi nasıl Türkiye olarak değiştirdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: EFDynamics

Ebayde adresi nasıl Türkiye olarak değiştirdiniz?

Ebayda kayıtlı adresim Türkiye bunu sipariş aşamasında onayladim ama gelir mi emin değilim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Küre-i Arz

quote:

Orijinalden alıntı: EFDynamics

Ebayde adresi nasıl Türkiye olarak değiştirdiniz?

Ebayda kayıtlı adresim Türkiye bunu sipariş aşamasında onayladim ama gelir mi emin değilim..

bende ayni durumdayim. gelmezse para iadesini nasil aliriz hocam

• Sanırım paypala yatar.

En azından benimkisi öyle olur çünkü paypalda tanımlı kredi kartım yok. giving ödemeleri bunlar.
  • Italya malpensa havaalaninda makinalar vardi

Uzerinizdeki yabanci parayi bu makinalar sayesinde paypala aktarabiliyordunuz. ( paypal itunes playstore da vardı makinada)

Çok mantikli valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Amerika paypal dan hesap açmıştım. Giving den 12 dolar bakiye aktardım ama alışveriş yaptırmiyor. Cep numaranı onaylaman lazım diyor. Amerikadan bir telefon numarası istiyor ki bende böyle bir telefon numarası yok. Bunun çözümü ne olabilir. İngiltere paypal dan hesap açanlarda bu sorun oldu mu?

Arkadaslar merhaba,

ben de ilk sayfadaki linkle amerikan paypal acip banggooddan givingassistant uzerinden siparis vererek 12,51 dolar iade aldim.

amerikan ismi,adresi ve telefonuyla bu paypala kaydolmustum. Birkac hafta once sorunsuzca girebildigim bu hesaba 1 haftadir giremiyorum. sifreden eminim. ona ragmen sifreyi buyuk kucuk harf degistirip denedim, yine hatali diyor. eposta kutumu kontrol ettim; sifre degistigine,hesabin bloke olduguna dair bildirim yok. yaklasik 10 defa sifre deneyince, paypal cok denendigi icin irtibat kurulmasi uyarisi veriyor. ertesi gun tekrar bu hatayi almadan deneyebiliyorum.

sifremi resetlemek istedigimde, emaille dogrulamayi secip gelen kodu yazinca da bu kez ikinci dogrulama icin telefonla aranarak veya sms dogrulamasi istiyor. acaba,sms dogrulamayi sadece benden mi istiyor diye merak edip arastirdim. epostsa dogrulamasi luzumsuzmus meger,cunku her halukarda telefon dogrulamasi istiyor.

kaydolurken kullandigim ismi,adresi,telefonu bilmiyorum. eger telefon degistirmek mumkun olsa textnow sitesiyle de yeni no alinip sms gelmesi saglaniyormus

nasil alnimin akiyla siyrilirim bu isten? para icerde. kaydettigim kart bilgisi,yaptigim islemler ve emailim elimdeki veriler. durumu paypale su kanallar uzerinden bildirmeden once napmaliyim?

https://www.paypal.com/selfhelp/contact/call

https://www.facebook.com/PayPal

https://twitter.com/askpaypal

Not: givinassistant, emaille acikca belirterek referans dolandiriciligina karsi; eskiden 5 dolar referans kazancina ek cuzi bisey almak yeterliyken yeni iade tutarini 5,99usd yapmis. bunu,baska hesaptan son verdigim aliexpress siparisimden sonra gec farkettim.zira 5,62 dolarda takılı kaldim.mecbur bir siparis daha verecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacinalper -- 26 Aralık 2016; 2:14:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aboooow
    Twitterda duyurmus paypal, son zamanlarda sifre zorluguna dair sikayetler artmis. Cozum icin su ipuclarini vermis ama biraz okuyunca sanki benim 12,51usd yandi ve geri donusu yok gorunuyor:

https://www.paypal-community.com/t5/Community-Events/Weekly-specific-topic-Password-difficulties/td-p/1099336?profile.language=en-gb

• lacinalper L kullanıcısına yanıt
    Benim sorun biraz farklı. Şifreyi biliyorum, login oluyorum ama harcama yapmak için sms ile onay gerekiyor. Onay için nextplus kurdum ve Amerikadan numara aldım ama paypal SMS leri gelmiyor bu numaraya.

TextNow deniyim dedim ama VPN ile Amerika seçmeme rağmen Google Play bu uygulama ülkenizde mevcut değildir diyor. TextNow nasıl yüklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 26 Aralık 2016; 7:40:0 >
  • quote:

Benim sorun biraz farklı. Şifreyi biliyorum, login oluyorum ama harcama yapmak için sms ile onay gerekiyor. Onay için nextplus kurdum ve Amerikadan numara aldım ama paypal SMS leri gelmiyor bu numaraya.

TextNow deniyim dedim ama VPN ile Amerika seçmeme rağmen Google Play bu uygulama ülkenizde mevcut değildir diyor. TextNow nasıl yüklerim.

sizin sorunu anlamistim. ikimizin ortak noktasi sms oldugundan, o kismi koyu yazdim.

sizden sms istedigi gibi, benim diger hesaptan da sms istemisti. sifrem dogruydu ama whatsmyip ile kontrol edince singapurda oldugumu gosteriyordu. bu amerikan paypali sadece amerika ip ile kullanmali. ben chrome eklentisi zenmate e premium hesap almaya calisirken; kullandigim mobil browser olan puffinin rastgele iple baglandigi bir an amerika iple beni bagladigini gordum. paypal, o anki denememde giris yaparken sms istemedi. ama eger ki harcarken sms mutlaka isterse kayit olurken aldigim sitedeki noyu mutlaka degistirmeliyim.

textnow'i uygulama isterseniz, apkpure.com'dan aratin bir de. ama zaten sitesi var textnow.com

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Bulabilirseniz özel Google voice numarası ya da kullan at cep telefonu numarası bulun. Bu amerikadan telefon numarası verdiğini söyleyenlerin hiçbirisi herhangi bir operatöre bağlı değil sadece internet üzerinden hizmet veriyorlar. Ayrıca bu bedava servisler kendi istekleriyle de paypal,whatsapp,google gibi servislerden gelen smsleri bloke edebiliyor.
    Hükümran kullanıcısına yanıt
    Ben hallettim. Blackmart ile textnow i yükledim, paypalda numarayı da onaylattim. Geriye harcama işi kaldı.

• quote:

Ben hallettim. Blackmart ile textnow i yükledim, paypalda numarayı da onaylattim. Geriye harcama işi kaldı.

gozunuz aydın. peki benim magduriyetim icin yol gosterebilir misiniz? sifrem dogru oldugu halde yanlis diyor ve bu konuda bana mail bildirimi yok. sifre degistirmek icin, kaydolurken bir yerden bulup yazdigim mobil noya ille de kod yollamak istiyor. siz galiba kaydolurken telefon yazmamistiniz.simdi de yeni no girmenize izin verdi. ben nasil yeni no tanimlarim?

@Hükümran, sizin fikriniz var mdir?

Ben login olabiliyorum. Sizin login olmanızı engellemisler. Bir de VPN olmadan normal IP adresinizle login olmayi deneyin. Bir kere VPN ile login olunca şüpheli bir durum var, SMS onayı gerekiyor diyerek login olmama izin vermemişti. Bir hafta bekleyip VPN siz login olabilmiştim.

• Paypal Abd hesabinda kalan paralariniz ps store'da kullanilabiliyor mu? Yada offgamersta filan
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.