Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
121
Favori
67.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet aynen öyle. Ben zamanında Amerika'dan bir Paypal hesabı almıştım, onla hala ödeme yapabiliyorum. Ödeme de alabilirim sanırım değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trallesli antemius -- 22 Ağustos 2016; 5:37:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowradiation

Paypal hesabını UK veya ABD den aldığımızda TR kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor.

adres nolacak sallama adres olmalı
  • trallesli antemius T kullanıcısına yanıt
    Paypal hesabınıza ödeme alabilirsiniz ama kredi kartınıza aktaramayabilirsiniz.
  • http://mobil.hurriyet.com.tr/paypal-turkiyeye-geri-donuyor-40205746. Paypal donuyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wickersan kullanıcısına yanıt
    Kaynak: Sabah

• quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

http://mobil.hurriyet.com.tr/paypal-turkiyeye-geri-donuyor-40205746. Paypal donuyormuş

Haberde şöyle bir ifade geçiyor:
    " Ancak bu sistemle Türkiye'den bir kişi yurtdışından alışveriş yapamıyor." Dediği sitem crossborder diye birşey.

Bu şekilde ise pek bir işe yaramayacaktır.

• versamaxx V kullanıcısına yanıt
    Cross border mart 2017 de hazır olacak ve yurt dışından Türkiye de alışveriş imkanı olacak, 2017 sonunda ise her şey normale dönecek.

Sabah gazetesindeki haberin özeti bu.
  • Ben de paypal iptal olunca çek istedim. 10 gün önce 24 $'lık çek elime ulaştı. Ancak burada Garanti ve Vakıfbank'a gittim. Adamların böyle birşeyden bilgileri yok. Hiçbiri yanaşmadı.
  • Arkadaşlar keşke çek almak yerine farklı ülkeden paypal hesabı açsaydınız. Yada keşke bekleseydiniz. Bir ara herkesin parası yatıyor ama nereye yattığı belli değildi. Hatta bende taklaya geldik paralara giving yattı demiştim. US paypal adresi açmıştım normal beklediğim ücretlerde sıkıntı olmadı yattı. Dün e-mail adresime girdim. Ne göreyim kaybolan parada hesabıma yatmış. Sanırım türkiye paypal adresimizden cevap gelmedi ödemeler başarısız oldu. Bunun üzerine bir müddet onay vermediler yada süre koydular o parayı yatırmak için.. O süre dolunca hesaplara para tekrar yatırıldı. Yani adresini değiştirmeyenler yada çek kısmını seçmeyip bekleyenler türkiye paypal gelince o parayı belki alabilirler diye düşünüyorum. Yada farklı paypal konusunda gelişmeler ne durumda bilmiyorum ama şansınızı deniyebilirsiniz. US paypal hesabı olanlar ebay'dan direkt alışveriş yapabilirler.
  • UK PayPal hesabıma aldığım ödemeyle GearBest'ten alışveriş yapmıştım ve ürünlerimi bugün teslim aldım.
  • paypal adresini degiştirince üyelik adresidemi degişiyor?
  • Arkadaşlar UK paypal hesabımda 9 dolar var, ancak alışveriş yapmak istediğimde bu bakiyeyi kullanmak yerine kart eklememi söylüyor, yardımcı olur musunuz nasıl bu bakiyeyi kullanacağım ?
  • 9 doların altında urun alın ve ben dealsmachine diye bir site buldum oradan deneyin

• anldrms34 kullanıcısına yanıt
    hocam ebayda kullanmam lazım 5 dolarlık ürün almaya çalışıyorum, kart eklememi istiyor hala
  • Ebay sorun çıkariyor diye duymustum

• arkadaşa uk den paypal açtırmıştım 2defa sms doğrulama istedi şimdi yine uk numarasından doğrulama istediği için giremiyorum,ikide bir doğrulama mı yapacam, vpn mi kullanalım, tr de olup sorun nasıl aşıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan0zmen

UK PayPal hesabıma aldığım ödemeyle GearBest'ten alışveriş yapmıştım ve ürünlerimi bugün teslim aldım.

uk paypal girmek için vpn mi kullanıyorsunuz! dogrulama yapmama ragmen bugun tekrar dogrulama istedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans linki yollayabilir misiniz? Edit : Ref yollandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangarali -- 13 Eylül 2016; 20:57:36 >
  • Daha önce alışveriş yaptığım PayPal hesabına giriş yapamıyorum, doğrulama istiyor. Yeni PayPal açıp, GivingAsistant'ta kalan parayı oraya aktarma şansım var mı acaba?
  • 5 doları aldım lakin paypal hesabıma bağlamama rağmen paypalda göremiyorum. Biraz süre mi geçmesi lazım gözükmesi için?
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.