Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
121
Favori
67.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çek nasıl bir şey resmini atabilirmisiniz herhangi br bankaya gidip sordunuz mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 12 Ağustos 2016; 12:29:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakalak kullanıcısına yanıt
    Buyur Hocam

Benim meblağ düşük olduğu için herhangi bir bankaya gidip sormadım çek gelirmi gelmezmi merakımıda gidermiş oldum paypal alternatifi olarak çek ile ile ilgili bir arkadaş forumda bir şeyler yazmıştı ama hatırlayamadım..
  • Lys2017 kullanıcısına yanıt
    Çek ile ilgili bilgi verebilirmisiniz sizin çek geldimi acaba ödeme falan aldıysanız yol gösterebilirsiniz!
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Adam mecbur Bence Yarın Türkiye deseki ben sana çık ülkeden dedim sen neden hayla alışveriş yaptiriyorsun ne diyecek paypal

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Kardeş, hayla Türkiye'de alışveriş yaptırmıyor. Amerika içinde yapıyorum alışverişleri.
    Zaten hesabı kapatanların Türkiye'deki durum hakkında bilgisi yok. Türkiye'de PayPal hesabı açmamı önerdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teodor34

Buyur Hocam

Benim meblağ düşük olduğu için herhangi bir bankaya gidip sormadım çek gelirmi gelmezmi merakımıda gidermiş oldum paypal alternatifi olarak çek ile ile ilgili bir arkadaş forumda bir şeyler yazmıştı ama hatırlayamadım..

Mart ayi icin simdi mi geldi hocam?

• yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim Mayıs sonlarına doğru haberim olmuştu kampanyadan 60 günlük süreç tamamlanır tamamlanmaz para çekilebilir hale geldi paypal çekilince paradan umudumu kesmiştim bu nedenle çek alternatifini merak ettiğim için seçmiştim çeki 8 ağustosta postalamışlar 1 haftadan kısa sürede geldi nitekim bu çeki herhangi bir bankanın bozacağını sanmıyorum bu yönde hiç bilgide yok..
  • O zaman benimkide gelir bu gunlerde. Mail attim adamlara nasil nerden kullanabiliriz diye bakalim ne diyecekler

• yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt
    35 dolarlık çek gönderdik yazıyor sitede 10 gün önce. iyi güzelde bunlar benim adresimi nerden biliyor kayıt olurken adres verdikmi . yoksa paypal deki adres bilgilerindenmi ulaşabiliyorlar.:S bilgisi olan yardımcı olabilirmi . çeki bozdurabilen varmı arkaşlar ?

edit: mail secince adres istiyormus ordan almıslar demekki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achillus79 -- 14 Ağustos 2016; 17:31:56 >
  • Ya bu çeklerden bugün geldide bu nasıl kullanacağız bir bilen varsa anlatsın yada gelenler vardı önceki sayfalarda siz ne yaptınız çekleri kullanabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

35 dolarlık çek gönderdik yazıyor sitede 10 gün önce. iyi güzelde bunlar benim adresimi nerden biliyor kayıt olurken adres verdikmi . yoksa paypal deki adres bilgilerindenmi ulaşabiliyorlar.:S bilgisi olan yardımcı olabilirmi . çeki bozdurabilen varmı arkaşlar ?

edit: mail secince adres istiyormus ordan almıslar demekki .

Ceki bozabilen banka bulursaniz buradan paylasalim. Teb ve isbankasi denemeye deger webde boyle bir bilgi görmüştüm sanırım.

• mustafasc kullanıcısına yanıt
    peki hocam . henüz çekim gelmedi gelince bakalım buradan haberleşelim. ptt kargo ilemi geliyor bu arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

peki hocam . henüz çekim gelmedi gelince bakalım buradan haberleşelim. ptt kargo ilemi geliyor bu arada ?

Evet posta gibi kargo değil

• Malesef çeki bozdurabilsek bile masrafı yüksek olacak, şansımı denedim Türkiye'de 150₺ civarında masraf çıkıyor (TEB).
  • Bu paypal'ın kapanmasında emeği geçenleri gerçekten saygıyla anıyorum aklıma geldikçe.2016 yılında uğraştığımız şeylere bak fake hesaplarla paypaldan alışveriş yapmaya çalışıyoruz... 3. dünya ülkesimi 4. dünya ülkesimi belli değil.
  • Amerika dan fake adres ile paypal hesabı açsak ve bu hesap ile giving assistantan para iadesi alsak, paypalda biriken tutar ile yurt dışı sitelerden (banggood gibi) alışveriş yapabiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar ebayden 159 dolar değerinde mikrofon almak istiyorum ,yalnız sorun yaşama durumunda (satıcının kargoyu göndermemesi ,ayıplı ürün yollaması veya yanlış-sahte ürün göndermesi gibi)nasıl iade alabilirim?
    ödeme banka kartı veya kredi kartı ile yapılacak,teşekkürler
  • viva revolution kullanıcısına yanıt
    Eğer yine Türkiye üzerinden konuşuyorsak Ebay'deki ödemenizi Türkiye'deki bankaya ait kredi kartıyla ödeyemediğinizi biliyorum. Diğer durumda ise yine Ebay'deki itiraz (dispute) şartları geçerli olacaktır.
  • sudo S kullanıcısına yanıt
    Paypal hesabını UK veya ABD den aldığımızda TR kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.