Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
121
Favori
67.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • giving email ile 27 usd göndermiş son durum nedir? paypal olmadığı için bu parayı kullanamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

giving email ile 27 usd göndermiş son durum nedir? paypal olmadığı için bu parayı kullanamıyor muyuz?

banada 20 dolar gönderilmiş, nasıl alıcaz bunu, yazışma adresimi açık aık yazmıştım, çek sanırım adresime gelicek, buradaki bankalara bozdurma işlemi yapıcam, değil mi
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    adres vs vermedim email dışında uzun süredir uzağım konudan hiç fikrim yok maalesef
  • Giving benim hesapları kapatmış galiba girmiyodum 1-2aydır akşam bi yurtdışı paypal actım. Giving bu sefer hesaplara girmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • givingassistant aracılığı ile gearbest ten alışveriş yapıcam. iade yapılabilmesi için paypay ile ödeme yapmamıza gerek yok değil mi arkadaşlar. tam olarak açıklık gelmemiş bu duruma! normal sanal kart ile de ödeme yaptığımızda da geri iade geliyordur sanırım..

bir de geri iade için amerika üzerinden açtığım paypal hesabımı kullanıcam ama onu sorunsuz tr bankalarına transfer edebiliyoruzdur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

givingassistant aracılığı ile gearbest ten alışveriş yapıcam. iade yapılabilmesi için paypay ile ödeme yapmamıza gerek yok değil mi arkadaşlar. tam olarak açıklık gelmemiş bu duruma! normal sanal kart ile de ödeme yaptığımızda da geri iade geliyordur sanırım..

bir de geri iade için amerika üzerinden açtığım paypal hesabımı kullanıcam ama onu sorunsuz tr bankalarına transfer edebiliyoruzdur umarım

Giving üzerinden alışveriş yapacağınız siteye girip alışverişinizi yapmanız yeterli, ödeme türü önemli değil.
    Paypal üzerinden TR hesaplarına transfer yapılamıyor.
  • Arkadaslar ebayden aldiklarimi letgodan satarak tekrar nakite donmus oldum.Bir oneri olarak soylemek istedim

• lowradiation L kullanıcısına yanıt
    Paypal hesabi haricinde giving ten iade alma secenekleri yok sanirim. Cek olayi var galiba ama o da ayri bir muamma. Paypal bakiyemizi gearbest banggood aliexpress amazon tarzi sitelerde kullanabiliyor muyuz hocam

• es_umit kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı incelemedim ama çek in dışında sitelere özel "çek" veriyor olabilirler, topcashback te o seçenek var. Paypal bakiyenizi paypal kullanılan her hangi bir sitede kullanmanız konusunda bildiğim bir engel yok.
  • ref link gönderebilirmi biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexfarrow

ref link gönderebilirmi biri

PM gönderdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: alexfarrow

ref link gönderebilirmi biri

PM gönderdim.

hallettim great deal of thanks
  • paypal hesabındaki parayla gearbestten alışveriş yapılır mı? Paypal içindeki parayı yalnızca kendi ülkesi içinde kullandırıyordu diye biliyorum çinden paypal açsam gearbestte kullanılır mı?
  • Paylaşsan alışveriş hala yapamıyor muhabir yolunu bulan var mı
    Birde 100-150 tl arası drone tavsiye edecek olan var mı?

• Paypal kapandıktan sonra hesaba girerek mailed Check i seçmiştim. 10 dolarlık onaylanmış bakiyeyi postaya verdik diye mail geldi bakalım ne çıkacak

• arkadaşlar benim paypal hesabımda bir miktar para kaldı. bu parayı gearbest de harcayabilir miyim
  • soulforever kullanıcısına yanıt
    Hayır.

• 2007 yılında açtığım orijinal Amerika PayPal hesabım kapatıldı. Üstelik ömür boyu ban yedim.

Hesapta banka hesabı, banka kartı, 2 tane kredi kartı, verified Amerika adresi, Amerika sosyal güvenlik numarası vs herşey tanımlıydı. Yaptığım alışverişler sanırım 500-600 civarındadır. Buna rağmen Türkiye IP numarasıyla giriş yapıyorsunuz diyerek kapattılar.

Üstelik PayPal hesabında para olsaydı ona da 6 aylığına el koyacaktı. Böyle adi ve şerefsiz bir şirket. Fake hesap açarken dikkatli olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Vay vay vay, iyice çemberi daraltıyorlar. VPN kullanmak lazım.
  • Benim çek geldi acaba banka çeki gelen başkalarıda varmı forumda?Bu banka çekini hangi bankada bozdurulacağı konusu tam bir muamma!
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.