Şimdi Ara

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.324
Cevap
121
Favori
67.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Giving asistant aracılığıyla en az 0.01 dolarlık alışveriş yapman lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belesinternetkullanicisi B kullanıcısına yanıt
    Hocam, bende parayi çekemiyorum, sorun nerededir acaba?
  • artakalan kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum 15-60 gün arasında gelir para

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belesinternetkullanicisi

Bilmiyorum 15-60 gün arasında gelir para

abd paypalımda 140 dolar para var bunu tr ıbanıma yollayabılıyormuyum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan0zmen

UK PayPal hesabıma aldığım ödemeyle GearBest'ten alışveriş yapmıştım ve ürünlerimi bugün teslim aldım.

gearbestte hala UK paypal bakıyesını kullanabılıyormuyuz

• emre-29 kullanıcısına yanıt
    Yapılabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan0zmen

Daha önce alışveriş yaptığım PayPal hesabına giriş yapamıyorum, doğrulama istiyor. Yeni PayPal açıp, GivingAsistant'ta kalan parayı oraya aktarma şansım var mı acaba?

Vpn kullan, konumu Amerika yaparsan sorunsuz giriş yapabilirsiniz.

• aliexpressten birşey aldım 6 saat oldu ama yansımadı :( bu kadar sürüyormuydu manuel talep olusturuluyor mu

• nomox1 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam, para kalmadı zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

aliexpressten birşey aldım 6 saat oldu ama yansımadı :( bu kadar sürüyormuydu manuel talep olusturuluyor mu

Aliexpress ve Ebay çok uzun sürede yansıyor . Banggood ve Gearbest çok daha hızlı .
  • Beyler sanıyorum Paypal fark etti ve olaya el attı. Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi bende az önce Gearbest'ten alışveriş yapacaktım, hesaba giriş yapamadım. Support kısmına yönlendiriyor. Bu hatayı alan arkadaşlar şifreyi sıfırlasınlar hesap üzerindeki engel kalkıyor daha sonra ödeme yapabiliyorsunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • paspal pek sevmedigim bir sistem amerikada ve avrupada eksiye dusme durumun var ve sende. habersiz. banka parayi cektiginde sorun basliyor. enim paypaldan aldigim hoperlor kartimdan cekmseine ragmen akabinde banka cekimi iptal edince paypal eksiye dusurmus bende ilk kez alisveris yaptigim icin pek anlamamiszim almanyadan actigim icin 1 ay sonra 132 euro 240 euro olarak odemek zorunda kaldim tam bir zehirli sarmasik

• faiz mi bindirmiş bu ne yani, ikiye katlanmış abd paypala teb kk eklemistim sileyim ozaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

faiz mi bindirmiş bu ne yani, ikiye katlanmış abd paypala teb kk eklemistim sileyim ozaman

Bence Turkiyede yasadigin icin sorun olmaz Cunku almanyada ve amerikada burollari var banka gibi dusun ama turkiyede yok Sorun olmaz gibime gelior postayi bi actim aklim durdu

• Arkadaşlar gearbest kart ile ödeme yapılamıyor, paypal fatura gönderdiler ancak ondada ödeme yapamıyorum çözüm yolu sunabilir misiniz ? Türkiye hesabından fatura ödemesi yapılamıyor
  • versamaxx V kullanıcısına yanıt
    Bozdurabildin mi çeki, bende de 20 dolar çek var

• referans alabilirmiyim
  • arkadaşlar bu ABD Paypalıyla Dispute falan açabilir muyuz yani türkiyeye bir ürün alsam gelmese paypala itiraz edip paramı alabilir miyim geri.
  • Ne yapmalıyız. Kendi telefonumuzu yazsak Türkiye'de paypal yok deyip hesabı kitlemesinler.

ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade)
  • Bugün giriş yaptım telefon onayı sormadı.

68USD Bakiye var giving den gelen.

Gearbest de denedim olmadı.

alışveriş yapanlar hangi sitelerde yapabiliyorlar.

ebay da yapanlar vardı devam ediyor mu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.