Şimdi Ara

ABD'den sipariş ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kanser hastası olan babam için ABD'den protein tozu getirtmem gerekiyor. Kemoterapinin bir yan etkisi olarak iştahı kapandı, şu anda başka hiçbir şey yiyemiyor.

Haziran ayı içinde ABD'de seyahat edecek birileri varsa, ücret karşılığında istediğim ürünü getirebilir mi?

Ürünü internet üzerinden sipariş edip ABD'deki bir adrese gönderirim, gidecek kişi de karşılayıp getirebilir.

Yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim...

Dilay

• protein tozları çoğu spor mağazalarında fitness salonlarında ve bazı eczanelerde oluyor ne tür bi protein tozu arıyosunuz acaba ?
  • Geçmiş olsun Hocam. Arkadaşın dediği gibi yanlış bilmiyorsam hepsiburada.com üzerinde bulunuyor bu tozlar fakat %90 farklı şeylerden bahsediyoruz.
  • Evet Türkiye'den aldık toz şu anda ama buradakilerin içinde genelde şeker ve diğer katkı maddeleri oluyor. Aynı zamanda şeker hastası olduğu için şekersiz ve yapay tatlandırıcısız, katkı maddeleri az olan bir ürün almamız gerekiyor.

Özellikle şu ürünü arıyorum:

http://www.amazon.com/Bluebonnet-Whey-Protein-Isolate-Original/dp/B001FE2FMQ
  • gittiği mspor salonunda gördüm whey protein i.ankarada oturuyosan spor salonunun adresini weriyim
  • Geçmiş olsun dostum.Yurt dışından getirilen ürünlerde $100'a kadar gümrük sınırı var.$100'dan fazla olursa gümrük vergisi ödemek zorunda kalırsın.Ama senin istediğin ürün gümrükten geçebilir.Ama tabi bende internette araştırdım tam emin değilim yani.
  • Gümrükten geçer de istediğim ürünü hiçbir internet sitesi Türkiye'ye göndermiyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMERİKA'DAN sipariş alınır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevet

Merhaba,

Kanser hastası olan babam için ABD'den protein tozu getirtmem gerekiyor. Kemoterapinin bir yan etkisi olarak iştahı kapandı, şu anda başka hiçbir şey yiyemiyor.

Haziran ayı içinde ABD'de seyahat edecek birileri varsa, ücret karşılığında istediğim ürünü getirebilir mi?

Ürünü internet üzerinden sipariş edip ABD'deki bir adrese gönderirim, gidecek kişi de karşılayıp getirebilir.

Dilay

yazık valla gerçekten utanmıyonmu bu yaptığını yapmaya

Wheyin ürünleri dünyanın her yerinde aynı amerikadaki ürünün 58 lira olması türkiyedekini 160 lira olmasından dolayı size aldırtmaya çalışıyo böyle numaralara kanmayın

• Siz ne dediğinizin farkında mısınız?

Ben ücret karşılığı ürün getirtmek istiyorum, ucuz ürün peşinde olsam neden böyle bir şey teklif edeyim?

Whey ürünleri dünyanın her yerinde aynı diye bir şey yok. Türkiye'dekilerin içinde kanserojen olan soya lesitini var ve babamın bundan kesinlikle uzak durması gerekiyor.

İnsan olmadığı halde bir protein tozu için babam kanser der mi... Ne kadar art niyetli insanlar var ya...

Şu makaleyi okuyun ve whey proteinin kanser hastaları için ne kadar önemli olduğunu anlayın:

http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_3031.htm

• Üstelik ABD'deki ürün de 58 lira değil. Türkiye'de 2,5 kiloluk olanları 160 TL civarında. ABD'deki ürünse 2.2 lbs (yaklaşık 900 gram) 36 dolar. Yani arada muhteşem bir fiyat farkı yok.
  • kanserojen madde içermesine rağmen amerikadaki ürünlerden pahalı olması akıl işi değil
    biraz dolaşıp bunları ithal edenlerle konuşursanız size ne istiyorsanız onu almak için yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

edit: se a se a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 3 Haziran 2012; 15:12:38 >
  • Bu proteinler ayni fabrikadan cikmiyor mu nasil Turkiyedekinin maddesi farkli?Babaniza da Allah sifa versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevet

Merhaba,

Dilay

geçmiş olsun kardeşim.Tez zamanda Allahın izniyle iyileşir sağlığına kavuşur inşallah.
  • öncelikle geçmiş olsun
    amerikadangetir . com gibi siteler var yalniz kargo pahaliya geliyor bi bakin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.