Şimdi Ara

Abd'deyim Türkiyeye ne getirsem satıp kar edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Merhaba sevgili forumdaşlarım , bu sene ilk defa Los Angelesa gelmiş bulıunmaktayım ,

Tamamen gezi amaçlı geldim 3 haftadır buradayım orta halli bir yaşantı ve konaklama için 3000 dolar para harcadım. Cebimde 1000 dolar para kaldı bu paraya ne alıp Türkiyede satsam kar elde edebilirim ? Ülkede çoğu elektronikte vergi yok ama hangi ürün 2-3 kat kar elde ettirebilir?

1 hafta sonra döneceğim Türkiyeye elim boş dönmek istemiyorum

Bilgili arkadaşlar yönlendirip bir yorumu bana çok görmezse sevinirim.

• şişme bebek

• quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

şişme bebek

kime satıcaz hocam sitelere bile ilan koymak yasaktır

• Türkiye'de talep gören fakat sadece Amerika'da satılan kıyafetler olabilir. Kıyafetten kastım tişört, sweatshirt veya ceket gibi yer kaplayan ürünler değil de bere, takı, kemer, cüzdan gibi ürünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Türkiye'de talep gören fakat sadece Amerika'da satılan kıyafetler olabilir. Kıyafetten kastım tişört, sweatshirt veya ceket gibi yer kaplayan ürünler değil de bere, takı, kemer, cüzdan gibi ürünler.

bana tam nokta atışı marka model lazım aslında kaykay bile olabilir de zor satılan ürünler

• Ekran kartı
    Ps5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok öyle kolay yoldan kazanmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • microsoft laptopları var surface burda resmi satılmıyor kap getir alanı cok olur yada elektirikli bisiklet olabilir katlanır cinsden

• Siyasetçi getir. Burada mevcut yönetim artık gidici. Alternatifler daha berbat. Umut lazım.

• Ayakkabı Nikelari ucuzdan topla buradakilere sat 700 800 veriyorlar bi ayakkabiya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ayakkabı Nikelari ucuzdan topla buradakilere sat 700 800 veriyorlar bi ayakkabiya

olabilir hocam aklıma yattı

• quote:

Orijinalden alıntı: wormwood06

bana tam nokta atışı marka model lazım aslında kaykay bile olabilir de zor satılan ürünler

Alıntıları Göster

dolap uygulamasını biliyosundur belki orda çok marc jacobs snapshot çanta satanlar var orjinal mi bilmiyorum ama amerikadaki outletlardan alınma orjinal olduğunu iddia ediyolar 500den fazla satışı var çoğunun. ben de bu tarz bi iş yapmak istemiştim ama gümrük kişisel kullanım için aldığım 2 parça şeye bile sorun çıkarıyor kendin gidip valizine koyup getirirsen sorun yok

• yeni bir tinsel öğreti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple ürünleri iş yapar

• fleshlight

• İkinci el pahalı ayakkabılar. Orada 400 doların ikinci elini 150 dolara alır burada 500 dolara bile satabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

İkinci el pahalı ayakkabılar. Orada 400 doların ikinci elini 150 dolara alır burada 500 dolara bile satabilirsin

2.el nerde satılıyor bilmiyorum

• Amerikadan gelmemen aslinda en büyük yatirim olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Amerikadan gelmemen aslinda en büyük yatirim olur

turist vizesiyle geldim nasıl kalacağım ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.