Şimdi Ara

ABD, F-22 savaş uçaklarıyla bir UFO düşürdüğünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABD, F-22 savaş uçaklarıyla bir UFO düşürdüğünü duyurdu
    Geçtiğimiz hafta ABD, Çin’e ait olan ve casus balon olarak tanımlanan bir hava aracını düşürmüştü. Aradan kısa bir süre geçmişken şimdi ise tanımlanamayan uçan bir cisim (UFO) yine ABD’ye ait savaş uçaklarıyla Kanada semalarında düşürüldü.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, 11 Şubat Cumartesi günü Kanada hava sahasını ihlal eden tanımlanamayan bir nesnenin vurulması emrini verdiğini Twitter üzerinden duyurdu. Pentagon, ABD Başkanı Biden ile Trudeau arasındaki bir telefon görüşmesinin ardından Kanada’nın ABD ordusuna yüksek irtifa aracını düşürmek için birlikte çalışma yetkisi verdiğini açıkladı.

ABD, tanımlanamayan bir cismi düşürdü

ABD, F-22 savaş uçaklarıyla bir UFO düşürdüğünü duyurdu
    Pentagon yaptığı açıklamada nesnenin Cuma günü Kuzey Amerika Havacılık Savunma Komutanlığı (NORAD) tarafından tespit edildiğini duyurdu. Pentagon sözcüsü Patrick Ryder, tanımlanamayan aracın F-22 savaş uçağından atılan AIM 9X füzesi ile düşürüldüğünü söyledi. Kanada Savunma Bakanı Anita Anand, cismin silindir şeklinde olduğunu ancak kimliğinin belirlenemediğini söyledi. Yapılan açıklamada nesnenin Cumartesi günü saat 11:41’de 40.000 fit irtifada vurulduğu ve düşürüldüğü belirtildi.

Ayrıca Bkz.Amerika, Çin’in casus balonunu F-22 savaş uçağı ile vurdu

Düşürülen nesnenin herhangi bir kamu zararına neden olmayacağı belirtildi. Zira nesne Kanada’nın kuzey Yukon bölgesinde düşürüldü. Bu arada Kanada’nın enkazı toplayacağı ve analiz edeceği de aktarılmış durumda. Anand yaptığı açıklamada nesnenin geçen hafta düşürülen Çin balonundan daha küçük olduğunu da ifade etti. Yapılan açıklamalar nesnenin küçük bir araba büyüklüğünde olduğunu gösteriyor. Çin balonu ise üç otobüs büyüklüğündeydi. NORAD ise "Şu anda nesne hakkında yetenekleri, amacı veya kökeni dahil daha fazla ayrıntıya sahip değiliz." açıklamasını yaptı.

Kaynak:https://www.reuters.com/world/us/us-still-gives-no-details-about-alaska-ufo-new-object-seen-over-canada-2023-02-11/

• Bizim anladığımız gibi UFO olsaydı vuramazlardı, geçmiş videoları hatırlayın, hareket ve manevra kabiliyetleri bakımından...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mucoking M kullanıcısına yanıt
    Bizim anladığımız manadaki UFO lar UFO değil ki.

• Uzaylı değil arkadaşlar tanımlanamayan nesnelere ufo diyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanmiyorum ufo oldugunu. Bizim teknolojimiz ile bir ufo dusurmek pek mumkun degil. Hic olmazda diyemiyorum. Bakacaz

• Hayalperest abd uzaylı istilasini mesrulastirmak için güya zemin hazirliyor.Bluebeam için her yol mübah diyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    yani... ısıtıcı.

• bakim

• Öyle süper devlet ki ufoları bile tespit edip vuruyor. Aynı 50 sene önce aya gitmeleri gibi şimdi de bizi uzaylılardan kurtaracaklar herhalde. Yersen.

Gerçi abd propaganda devletidir her türlü yedirir. Öyle ki kendi vatandaşına yediremediğini bizim buradakiler güzelce yer içer.

• Sevinsem mi, üzülsem mi, şaşırsam mı acaba bilemiyorum ki! Karışık duygular içerisindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD, F-22 savaş uçaklarıyla bir UFO düşürdüğünü duyurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurr61 -- 12 Şubat 2023; 23:39:27 >
  • yine milletimiz komplo teorilerine başlamış (bu forum için demiyorum)

ufo eşit değildir uzaylı

• Niye düşürdünüz yaklaşsaydınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Heyt be UFO gören masum Amerikalı

• Hem ne olduğunu bilmiyor, hem vuruyor, bunlar da bir garip.

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    ufo dediği, uzaylı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 13 Şubat 2023; 1:6:53 >
  • Laa ben de diyorum benim dronu kim düşürdü.

• Tanımlanamayan herhangi bir uçan nesne olabilir, casus balon, iha vs. UFO o anlama geliyor. Sadece dünya dışı demek değil.

• aslında ufo denmiyor tanımlanamayan bir cisim.. mubtemelen çin veya rus merkezli bilinmiyen bir teknoloji olabilir.. hatta abd'nin kendisinin yaptığı ama devletin belli kademesinin bilmediği bir teknoloji olabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.