Şimdi Ara

ABD fiyati $50K'ya kadar olan SUV araclardan hangisini tavsiye edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Saksafonu baskasina cal, benden sana para yok, istikamet bagcilar haha. bi admin gelip silsin su gereksiz mesajlari haha

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

(Honda) Acura MDX mi demek istediniz?

ABD fiyati $50K'ya kadar olan SUV araclardan hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD fiyati $50K'ya kadar olan SUV araclardan hangisini tavsiye edersiniz?Raiti's Ridesyoutube
    FIRST LOOK: The Lyriq is Cadillacs first electric vehicle for 2023. This SUV competes with the Tesla Model X, Audi e-tron and BMW IX.On the outside of the Debut Edition you will find 22in wheels, unique LED lighting, and glass roof. On the inside you will discover a 28in screen, full leather interior, and tons of ambient lighting. Powering the Lyriq Debut Edition is a single electric motor that powers the rear wheels. Is the NEW 2023 Cadillac Lyriq a midsize luxury SUV worth the price? **Please click the link to get your Raiti's Rides Merch! https://shop.spreadshirt.com/raitisrides/ videography: Lori Raiti 🎥
    https://www.youtube.com/watch?v=TGD00p1cgMw

Bunun tasarimi cok hosuma gitti. Biraz daha koyup bunu almaya karar verdim.

benzinli suv dan elektrikli suva geçmişiniz,de o araba satışta değil henüz diye biliyorum

• en1gma kullanıcısına yanıt

Benzinli veya elektrikli fark etmez benim icin, Kaliforniya'da her yerde sarj istasyonu var. Yukarida bir arkadas Honda modeli atmis, onu Youtube'da izlerken yorumlarda biri, o fiyata Cadillac alirim yazmis. Oradan yola cikarak Cadillac modellerine bakarken sans eseri gordum Cadillac Lyriq modelini ABD fiyati $50K'ya kadar olan SUV araclardan hangisini tavsiye edersiniz?  Sanirim urettikleri ilk elektrikli model. Gorur gormez asik oldum tasarimina, benim icin en onemlisi dis gorunusu (eminim bircok kisi icin bu boyledir). Bu fiyata diger araclardan cok daha farkli ve hos ve klas bir tasarimi var. Gercekten bayildim. Pre-order aliyorlar su an. Sizce de ruya gibi degil mi tasarimi?

Aga sen ne yaşıyon içinde

konuya hakim değilim ama sıkıntıların var galiba, allah şifa versin

• HemşireZED kullanıcısına yanıt

Kendisine yanit verdigim sahsin mesajlarinin silinmis oldugunu dahi algilayamacak bir analitik zekasi olan senin gibiler oy kullanabildigi icin arabalari 3 kati fiyata satin aliyorsunuz.

• Amerika'da ikamet ediyorsan amerikan suv alacaksın işte dünya kadar marka model var

• Ford Explorer ST line .. 0 bile alınır 50Kya

ABD fiyati $50K'ya kadar olan SUV araclardan hangisini tavsiye edersiniz?

Algılayamadığımı kim söyledi? adamın mesajları silindiği için ‘’ konuya hakim değilim ‘’ yazdım. Algılama problemi olan sensin dostum psikolojik destek almanı tavsiye ederim seni çok iyi anlıyorum senin gibi hastalığı olan binlerce insan var allah şifa versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 12 Aralık 2022; 9:19:54 >
  • HemşireZED kullanıcısına yanıt

Ben de sana bagcilar'dan kadikoy'e dogru cikip nefes almani tavsiye ederim. Zira alindigin noktanin bagcilar oldugu belli haha

Ankaralıyım :)

anan, baban çok sabırlı insanlarmış onlarada böyle dişlerini gösteriyormusun evlat ABD fiyati $50K'ya kadar olan SUV araclardan hangisini tavsiye edersiniz? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 12 Aralık 2022; 10:24:5 >
  • Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    O ikisi yag yakiyormus bide yangın sorunları var kendi kendine yanma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.