ABD fiyati $50K'ya kadar olan SUV araclardan hangisini tavsiye edersiniz?
-
-
abd de suv alacak olsam direk lexusa giderim
neden?
kalite ,hybrid in az tüketimi, konfor, ve en önemlisi de sorunsuz milyon km yapabilmenin rahatlığı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika ve land rover kolay gelsin :) gerçi sıfır araba tek derdin servis fiyatları olur onu da paket alırsın peşin ucuza gelir. Lexus diyorum bende arkadaş gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kanaatimce land rover normal bir kullanıcı aracı değil, usa'da bile uzak durulması gereken bir marka. o paraya güzel bir lexus rx v6 awd alınır ve dertsiz bir şekilde yıllarca binilir. yok lesus bana uymaz avrupa bir şey alayım deseydim de mb glc 300 4matic olurdu tercihim..
-
Egea al geç .
tesla veya cınlı elektrıklı modellere bkarım
-
egea cross :D
-
Hyundai bayon
Hocam bız daha kendi piyasamizi takip edemiyoruz. Cam tavansiz, metalik renksiz polo gibi araba olmuş 750 bin. Şimdi sana ne desek olmayacak
@en1gma @road35 @CapriceClassic Lexus modellere bakacagim, tesekkurler. Land Rover modellerinin cabuk bozulacagini dusundugunuz icin mi tavsiye etmiyorsunuz?
-
Oneri icin tesekkurler, ancak ucuz ve cirkin bir araba gorunumu var Hyundai Bayon'da. Ben luks ve karizmatik gorunen bir arac istiyorum.
-
Adam ironi yapmış bunuda mı anlamıyorsunuz !
Şaka bir yana Kia Telluride o bütçelere alınabiliyorsa değerlendirilebilir veya Hyundai Palisade.
Amerika'da tutulan, piyasası olan ve lüks duran modeller. Donanım yönünden ve yürütme maliyeti ile sağlamlık yönünden de Amerika'da yer edinmiş markalar oldu artık.
Amerika'da tabi ki Amerikan tercih ederdim. Bunlar fiyat olarak nasıl bilemiyorum. Fakat ulaşılamaz durumdaysalar ikinci tercihim Kore araçları olurdu. Kia Telluride hiç fena bir araç değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hyundai ioniq 5
-
Tesekkurler.
-
abd pazarında Avrupa araba almak sıkıntılı bir olay, land rover da en fazla sorun çıkaran arabalardan biri.gereksiz macera olur.
telluride palisade önermişler onlar da abd için güzel araç fakat lüks konfor motor teknolojisi olarak lexus bambaşka yerlerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 11 Aralık 2022; 16:29:30 >
O anlamış ama sen anlamamışsın dostumquote:
Orijinalden alıntı: MouesonAdam ironi yapmış bunuda mı anlamıyorsunuz !
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hoşt
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Egea al geç .
|
Benzer içerikler
- maf sensörü temizleme spreyi
- würth enjektör temizleyici yorumlar
- 1 ve 2. vitese zor geçiyor
- megane 4 edc kavrama fiyatı
- yakalamalı aracı saklamak suç mu
- amperino resimleri
- chery fiyat listesi 2024
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- yeni renault 5
- lynk co fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X