|
ABD, hipersonik silahlarda kullanacağı motorun testini başarıyla gerçekleştirdi

-
-
Artık belli ki füzelerde hız savaşı ciddi manada başladı. Yakında hava savunma sistemlerinde de hipersonic füzelere ihtiyaç olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rusya da 27 mach hızında yapmıştı ama hem üretim süresi zahmetli hemde ülke ekonomisi anca 20 civarı üretebilecek kadar imkan verecek kadar pahalı bir teknoloji şuanda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hipersonik bir füze başka bir hipersonik füze tarafından vurulamaz. lazer benzeri silahların geliştirilmesi gerekiyor.
-
Laser hava savunma bile zor olacağı belirtiliyor, bir tane gelirse birini vurdun ya iki, üç.
-
Hadi ya niye vurulamıyor zaten illa vurulması gerekmiyor ki yanında patlasa yetiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanında olduğunu nereden bilecek de kendini patlatacak. Öyle bir teknoloji daha gelistirilmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S400 aynı anda 80 füze atabiliyor.
Zaten öyle birşey yapsalar bile (lazer hava savunma) aynı anda çok sayıda bombayı imha ederek yaparlar.
Sen bunları bir kere iki kere düşünsen bile adamlar bin kere düşünüyor nasıl yapsak hangi özellikler ile çıkarsak diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gun
Hadi ya niye vurulamıyor zaten illa vurulması gerekmiyor ki yanında patlasa yetiyor.tahminen söylüyorum, kesin bir bilgim yok. hipersonik füzenin ilk ateşleme tepki süresi ve ateşlendikten sonra geçecek olan hızlanma süreleri toplandığında, bu süre zarfında diğer füze hedefe ulaşır diye tahmin ediyorum.
-
lazer ile bu kadar hızlı giden bir şeyi vurmak kolay ama işin içerisine menzil lazerin güç tüketimi falan girince bu silahlara karşıda lazer etkisiz çünkü füze mach 28 hızında lazer hızlı ama o a noktasından b noktasına olan hızından dolayı lazerin menzili yetmicek :D lazerler için en etkili kullanım seneryosu dron avlama
-
quote:
Orijinalden alıntı: zdniz
lazer ile bu kadar hızlı giden bir şeyi vurmak kolay ama işin içerisine menzil lazerin güç tüketimi falan girince bu silahlara karşıda lazer etkisiz çünkü füze mach 28 hızında lazer hızlı ama o a noktasından b noktasına olan hızından dolayı lazerin menzili yetmicek :D lazerler için en etkili kullanım seneryosu dron avlamamevcut teknolojiden bahsetmiyorum ki. geliştirilmesi gerekir diyorum. gelişilebilir mi bilemem. belki tek bir lazer olmaz ama 1000 tane farklı noktalardaki lazer tek bir noktayı hedef alır filan. bilemiyorum şuan
-
bence yapay zeka ve eletro manyetik top dışında bunları avlamak imkansız 20-30 yıl sonra nasıl bir savunma teknolojisi olur bilmiyorum
-
İnsanoğlu birbirini vurmak için neler geliştirdi neler en sonunda Fallout 4 gibi senaryolar gerçek olacak herkez birbirini vuracak ne devlet ne düzen kalacak dünyada.
-
Şu kovit salgını bitsin hemen ülkeler birbirinin üzerinde denemeli bunları. Bu tür teknolojik gelişmelerden mahrum kalmamalıyız. Lanet olası kovit bizi bunlardan mahrum bıraktı her gün virüs ve ölüm korkusu çekilir gibi değil.
En Beğenilen Yanıtlar

hipersonik bir füze başka bir hipersonik füze tarafından vurulamaz. lazer benzeri silahların geliştirilmesi gerekiyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X