Şimdi Ara

ABD İncirlikten çıkartılır mı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.milliyet.com.tr/times-rusya-incirlik-icin-dunya-2297562/

Madem kürt koridoru istemiyoruz, olması gereken rusyaya incirliği açmak olur.

• Denemek bedava,sonuçlarını ise tahmin bile edemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abd incirlikten çıkarılacak , düşünmesi bile komik

• Bakarsın çıkartılır. Belli olmaz

• 50-60 senedir oradalar :) çıkarmak biraz sıkar. Nato olarak personel bulunur her türlü. Nato dağılınca belki olur o olay. Kan çıkar kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiralik evin var da Abd yi çıkarıp Rusya yi mi alacaksın ??

Abd ordan çıkmak isterse çıkar.Hayal kurmayın.

Ki Rusya da senin kara gözüne kara kaşına hayran değil.Kendi çıkarları için seni belki de Abd den daha fazla kullanıcak.

• Ertesi gün hiroşima 2 nagazaki 2.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

Kiralik evin var da Abd yi çıkarıp Rusya yi mi alacaksın ??

Abd ordan çıkmak isterse çıkar.Hayal kurmayın.

Ki Rusya da senin kara gözüne kara kaşına hayran değil.Kendi çıkarları için seni belki de Abd den daha fazla kullanıcak.

Vallaha amerıkanın muttefıklıgını Ukraynada gorduk gurcıstanda gorduk

Rusyanınkınıde Surıyede goruyoruz Kımın nasıl muttefık oldugu ortada rusya muttefık gordugu kısılere sankı kan bagı varmıs gıbı baglanıyor

Bknz: Cın Iran surıye

Ama amerıka zora geldımı anasını satacak bır model Sonuc olarak Devlet cıkarlarını arkasına almıs ıngılterenın fıno kopegı amerıka ıngılterenın masası herturlu pıslıgı amerıkayla yaptırıp Ilerde butun sucu amerıkaya atıp ben bılmıyorum Ben

masumum Rolunu oynayacak bır devletın parcası amerıka ve avusturalya ılgıltereden ızınsız tuvalete gıdemez Onun ıcın Bence Burda En buyuk muttefık Rusya Cunku aynı cografyada yasıyoruz kac bın kmden gelen bır devlet nasıl oluyorda gelıp orta doguda soz sahıbı oluyor anlamıyorum kanıma dokunuyor Bence gecmıstekı gıbı rusyayla ıttıfak yapmalıyız bismark bıle bunu yapmıstır ve almanyayı toparlaya bılmıstır

Kendı cografyanla uyusucaksın bunu cogu kez soyledım bence amerıkayı falan bırakıp kendı cografyandakı ınsanlarla calısman lazım buda rusya ıran sudılerle mumkundur cunku bunlar olmassa amerıka buraya sınek sokamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RumeeL -- 20 Ağustos 2016; 17:44:43 >

• ABD dünyanin lideri olmuş artik onlar ne isterse o oluyor avuclarinin icine almislar dunyayi.
    Japonlar bile ABD nin en yakin muttefiki olmus bu adamlar teknolojide ucmuslar. Rusyadan bile kat kat daha guclu bir konumda ABD ekonomileri o kadar gucluki sanirsam 1 den fazla ucak gemisini ayni anda dunyanin dort bir yanina operasyona gonderebiliyorlar.
    Bir mucize olmadigi surece yada guzel diplomatik adimlar atilmadigi surece isimiz cok zor.
    Rusyaymis Cinmis bunlar zaten ekonomik olarak ABD siz hic bir sey olamiycaklarini tahmin ediyorum
    Artik kara kuvvetlerinin donemi bitti. Hava ve Denizlere hakim oldunmu yeter.
    ABD ye destek vermeden ama ipleride oyle tamamen koparmadan full rest cekmeden tum komsularimizla ve dunyanin tum ulkeleriyle mumkun oldugunca baris halinde olmamiz gerekiyor.

• HAHAHAHAHAH çok komik lan. kimi nerden çıkartıyorsun onun toprakları orası senin değil.
  • Çıkarılır neden çıkarılmasın. Başka bir hükümet olsa şu an kürtlere yardım bırakamzdı haseke'ye.

Tabi ekonomik sonuçlarına katlanırsın bunun, sadece turkiye kaybetmez.
  • abd istese çıkar onları biz çıkartmamız cok zor su durumda. Adamların elinde dünyayı yok edecek seviye de silahları var istediği gibi at koşturur

Rusya zaten iranda üstü var Türkiyeye gelmek istemesi tamamen çıkar meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orh01 -- 20 Ağustos 2016; 20:18:44 >
  • AKP ilk seçimden sonra Irak tezkeresini geçirmedi meclisten ve ABD kafamıza Çuval geçirdi. RTE ne yaptı? Hiç birşey!... Çuval geçiren komutan ülkemizde paşalar gibi ağırlandı, hatta şimdiki G. Kurmay Başkanı'na madalya bile taktı... Peki günümüze gelelim... Ülkenin bağımsızlığının teminatı olan TSK tam ABD'nin istediği şekilde pasifize edildi... KHK silsileleri ile enerji, demir-çelik, iletişim gibi kurumlarımızın satılması önündeki engel kaldırıldı... Yani 15 Temmuz öncesi zaten tam bağımsız ülke değildik, bundan sonra ise daha da bağımlı hâldeyiz... Velhasılkelam Atatürk düşmanı, ABD hayranı bu yönetimle imkansız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.