Şimdi Ara

Abdülhamidin Kurtlarla Dansı Okuyaannnn Gelsinnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar okuyan varmi kitab guzel mi bilgi verici mi tavsiylerinizi bekliyorum ve baska önerilerde t[DHTUBE=]abii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusura bakmabiraz gec olacak ama yeni gordum.

Bu yaz okudum. Imparatorlugu ayakta tutan ozelliklerini, Türkiye Cumhuriyetinin altyapisinin aslinda onun zamaninda olusturuldugu, sanata verdigi onem vs. Abdulhamiti cok yonlu bir sekilde anlatiyor tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de okudum.Benim pek hoşuma gitmedi açıkçası.Çok detay ve kendi açımdan gereksiz gördüğüm bilgiler var.Çok büyük bir Abdülhamid'i aklama çabasına girilmiş bence pek tavsiye etmem bu kitabı.
  • Hocam işte bende ilk 40 sayfa okumuştum sarmadı biraz bir okuyanlara sorayım dedim işte . Birde ahmet ümtin istanbul hatırasını aldım kitabında Maşaallahı var ama güzel diyorlar bir okuyalım bakalım .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Emmett Brown

Kusura bakmabiraz gec olacak ama yeni gordum.

Bu yaz okudum. Imparatorlugu ayakta tutan ozelliklerini, Türkiye Cumhuriyetinin altyapisinin aslinda onun zamaninda olusturuldugu, sanata verdigi onem vs. Abdulhamiti cok yonlu bir sekilde anlatiyor tavsiye ederim

Saolasın hocam geç meç sıkıntı yok :D bende yoktum zaten bu aralar bir gireyim dedim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkü Hikayeleri
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.