Şimdi Ara

Abdullah Gül Üni Elektrik Elektronik nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsmini önemsemezsek bu üniversite nasıldır? İnsana akademik olarak bir şeyler katar mı yoksa klasik anadolu şehirlerindeki ünilerden ibaret midir?

• Hocam bu sene yakın arkadaşım çok iyi ortalama ile mezun oldu ve şunu diyebilirim bu piyasada yerli/ yabancı bir sürü firmadan teklif aldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagansiii

Hocam bu sene yakın arkadaşım çok iyi ortalama ile mezun oldu ve şunu diyebilirim bu piyasada yerli/ yabancı bir sürü firmadan teklif aldı

genel fikirlerini öğrenebilir miyim acaba? Yani akademik acıdan hoca ilgi alakası acısından vs.

• ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım girdiği zaman kontenjan azdı ve öğrenci profili iyiydi ama geçen süreyle kontenjan arttı ve öğrenci profili düştü. Kontenjanın artması hoca başına düşen öğrenciyi de arttığı için eskisi kadar ilgili olacaklarını söyleyemem. Kendisi bölümden memnundu ama her dönem için belli mecburi projelerin olması onu baya yormuştu. Ayrıca okulun hazırlığı çok iyi olduğunu söyleyebilirim. İleri derecede konuşup yazabiliyor ve okulu kazandığında iyi bir ingilizcesi de yoktu, agüde geliştirdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben de burayi yazacagim egitim kalitesi yurt disi imkanlari vs gayet iyi gibi gorunuyor o bolumu okuyan insanlarla da gorustum staj olarak aselsanda yapanlar falan da varmis ben okul taninmadigi icin guzel firmalarda staj yapilamayabilir diye dusunmustum sistemi kapsul sistemmis yani vize final yokmus projelerden quizlerden not aliniyormus okumasi zor hazirligi gecmekte zormus bu sene sistemi degistirmisler bana daha da zorlastirmislar gibi geldi kac siralamayla yazmayi dusunuyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • istiyorumoluyor İ kullanıcısına yanıt

ben açıkçası isminden dolayı endişe ediyorum ayrıca vize final yok derken neyi kastettiniz anlayamadım?

Bu okulda vize final sistemi yokmus kapsul sistemi varmis daha cok proje yaptiriyorlar diger okullardan sistemi farkli yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: istiyorumoluyor

Ben de burayi yazacagim egitim kalitesi yurt disi imkanlari vs gayet iyi gibi gorunuyor o bolumu okuyan insanlarla da gorustum staj olarak aselsanda yapanlar falan da varmis ben okul taninmadigi icin guzel firmalarda staj yapilamayabilir diye dusunmustum sistemi kapsul sistemmis yani vize final yokmus projelerden quizlerden not aliniyormus okumasi zor hazirligi gecmekte zormus bu sene sistemi degistirmisler bana daha da zorlastirmislar gibi geldi kac siralamayla yazmayi dusunuyorsun

Seçtin mi eem?

Okul nasıl yurt imkanı falan iyi mi?

Akademi kadrosu ve labları fln yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.