yeni bir üniversite ve bir sürü yeni bölüm açmış mesela mimarlık endüstri müh. inş. müh buraya gidilir mi yada sıralamalar nasıl olur?
Bende çok merak ediyorum. Birde yazıpta kötü bir okul olursa sıralamama yazık etmek istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Sıpa
Bende çok merak ediyorum. Birde yazıpta kötü bir okul olursa sıralamama yazık etmek istemiyorum
Aynen kardeşim sıralaman ne senin. Benim 15bin. İmkanlar çok güzel .Malum hükümetin üniversitesi ileride çok gelişir mi acaba? Gerçekten puana yazık mı olur. Yoksa kar mı ederim biraz yardımcı olun hassas bir konu.
quote:
Orijinalden alıntı: ghost10
yeni bir üniversite ve bir sürü yeni bölüm açmış mesela mimarlık endüstri müh. inş. müh buraya gidilir mi yada sıralamalar nasıl olur?
Tanıtımlarını izledim ve hayran kaldım. Çok az öğrenci alıyor. Yani oraya giren öğrenci zaten hak etmiş olarak giriyor. Bütün öğrencileri ingilizce hazırlıkta Amerika'ya ücretsiz olarak gönderiyor. İlk bindeki öğrencilere Doktora ve Yüksek lisans bursu veriyor. İlk 30bindeki öğrencilere ise kesintisiz 5 yıl burs veriyor. Günde internet sitesini 11binden fazla kişi takip ediyormuş. Geleceğini etkilemek istemem ama güzel bir üniversite gibi :) Tabii yine de burslara falan kanmamak lazım :) Ama eğitim kadrosunu da %90 yurt dışındaki öğretmenler karşılıyormuş. Yani öğretmenlerde yurt dışından diye biliyorum. Mutlaka tanıtımını izlemelisin :)
TuzluKadayifT
kullanıcısına yanıt
hocam benim sıralama o kadar iyi değil zaten yazarsam ilk sıraya yazıcam 100k
quote:
Hmm güzel bir üniversite hocam istersen yaz :) Ama 100 k biraz zor görünüyor. 20kdan daha yukarı öğrencileri almak istiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: TuzluKadayif
quote:
Hmm güzel bir üniversite hocam istersen yaz :) Ama 100 k biraz zor görünüyor. 20kdan daha yukarı öğrencileri almak istiyorlar