Şimdi Ara

abdullah gül üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir üniversite ve bir sürü yeni bölüm açmış mesela mimarlık endüstri müh. inş. müh buraya gidilir mi yada sıralamalar nasıl olur?

• Bende çok merak ediyorum. Birde yazıpta kötü bir okul olursa sıralamama yazık etmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Sıpa

Bende çok merak ediyorum. Birde yazıpta kötü bir okul olursa sıralamama yazık etmek istemiyorum

Aynen kardeşim sıralaman ne senin. Benim 15bin. İmkanlar çok güzel .Malum hükümetin üniversitesi ileride çok gelişir mi acaba? Gerçekten puana yazık mı olur. Yoksa kar mı ederim biraz yardımcı olun hassas bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost10

yeni bir üniversite ve bir sürü yeni bölüm açmış mesela mimarlık endüstri müh. inş. müh buraya gidilir mi yada sıralamalar nasıl olur?

Tanıtımlarını izledim ve hayran kaldım. Çok az öğrenci alıyor. Yani oraya giren öğrenci zaten hak etmiş olarak giriyor. Bütün öğrencileri ingilizce hazırlıkta Amerika'ya ücretsiz olarak gönderiyor. İlk bindeki öğrencilere Doktora ve Yüksek lisans bursu veriyor. İlk 30bindeki öğrencilere ise kesintisiz 5 yıl burs veriyor. Günde internet sitesini 11binden fazla kişi takip ediyormuş. Geleceğini etkilemek istemem ama güzel bir üniversite gibi :) Tabii yine de burslara falan kanmamak lazım :) Ama eğitim kadrosunu da %90 yurt dışındaki öğretmenler karşılıyormuş. Yani öğretmenlerde yurt dışından diye biliyorum. Mutlaka tanıtımını izlemelisin :)

• TuzluKadayif T kullanıcısına yanıt
    hocam benim sıralama o kadar iyi değil zaten yazarsam ilk sıraya yazıcam 100k
  • quote:

Hmm güzel bir üniversite hocam istersen yaz :) Ama 100 k biraz zor görünüyor. 20kdan daha yukarı öğrencileri almak istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluKadayif

quote:

Hmm güzel bir üniversite hocam istersen yaz :) Ama 100 k biraz zor görünüyor. 20kdan daha yukarı öğrencileri almak istiyorlar

tmm hocam teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uppppppppppppppppppppppppp
  • uppppppppppppppppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.