Bildirim
abi acil yardımmmmmmmmmm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sende biraz açsaydın konuyuda anlasaydık problemi.
normal kipte açılmıyormu windows -
zaten güvenli kipte sesle görüntü olmaz cünkü makina hiç bir donanımı kurmuyo -
hayır açılmıyor bilgisayarı açtıgımda mas mavi bir ekran var -
kardesim sen tekrar bi işletim sitemi kurman lazım eger yeni kurup sonrada bu işin aynısını yapıyosa ekran kartında veya ramlerde bi sorun olablir..Kolay gelsin -
Eğer sistemine format atıp, yeniden kurmayı biliyorsan ilk etapta bunları dene bilmiyorsan hiç elleme en yakın teknik servise git!
Biliyorsan bunları yaptıktan sonra tekrar aynı sorun olursa büyük ihtimal ramlerde ve ekran kartında sorun vardır, anladığım kadarıyla bunlarında tamirini yapamazsın! Format atıp sistemi yeniden kurabiliyorsan ve bunlar oluyorsada başka şansın yok teknik-servi yolu gözükür!
Umarım format atıp, yeniden kurmayı biliyorsundur ve sonrasında bir sorun oluşmaz..
Saygılar... -
adamın 98 kullanıp acemi olduğu belli
sen servise götür en iyiisi -
Ya cem ben başka bişeyi merak ettim yübaşı felan olunca hala bunickimi kullanacaksın -
mavi ekran derken sorun ekranından bahsediyorsan yukarıdan 2. satırda verilen hata kodunu bir yaz bana sana yardımcı olayım. eğer xp masaüstü ön görüntüsünden bahsediyorsan ilk olarak ctrl+alt+del tuşlarıyla görev yöneticisini aç ve dosya seçeneğinden çalıştıra gel. oraya ilk olarak "..." koy ve tamam tıkla. olmazsa "c:" koy ve tamam tıkla oda olmuyorsa "explorer" yaz ve tekrar dene eğer hiçbiri olmuyorsa format atman gerekiyor kesin çözüm için
-
quote:
Orjinalden alıntı: lapsda
Ya cem ben başka bişeyi merak ettim yübaşı felan olunca hala bunickimi kullanacaksın
Ben de bunu soracaktım tam sen sormuşsun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- laptop power tuşu olmadan açma
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- microsoft visual c++ nedir
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- suya düşen telefona ne yapılır
- mavi ekran hatası
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X