Bildirim
ABİ BU EURO DOLARA NE OLUYOR !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Borsa kapali suan. Ondan dolayi tedbir amacli yukseltiyorlar. Sabah acilisi normsl degerden yaparlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Böck
Borsa kapali suan. Ondan dolayi tedbir amacli yukseltiyorlar. Sabah acilisi normsl degerden yaparlar
Uzun ve kısa vadede bir fikriniz varmı hocam ne olur ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bu©kethead
quote:
Orijinalden alıntı: Böck
Borsa kapali suan. Ondan dolayi tedbir amacli yukseltiyorlar. Sabah acilisi normsl degerden yaparlar
Uzun ve kısa vadede bir fikriniz varmı hocam ne olur ?
Şu başkanlık olaylarıda şuan baya sıkıntılı onun etkisi büyük . -
Bu para eskiden de böyle değer kaybederdi ama mevduat faizleri yüksekti az buçuk dengelerdi artık faizde düşük eldeki para hiç oluyor. Özellikle son 10 yılda çalışıp sadece para koyduysan kenara 2 seneye o parayla ancak bisiklet alırsın. Sefalet bizi bekliyor gibi geliyor bana -
Döviz yerinde sayıyor. Biz kaybediyoruz. -
Altın 137 -
ülke eyiye gidiyi -
Fena hemde çok fena. -
sağlam ekonomi vs diyip dururlardı, meğer hepsi balonmuş. -
Şu an 3.55 Euro..
3.25 Dolar..
Ne diyim... -
Ecevit'e yazar kasa fırlatan adam nerde acaba -
Meksika'da devalüasyon olmuş. Bakalım Çin piyasaları nasıl tepki verecek. -
Firtina oncesi sessizlik. -
quote:
Orijinalden alıntı: kperson35
Ecevit'e yazar kasa fırlatan adam nerde acaba
şu an biri Erdoğana kasa fırlatsa muebbet yer -
şu ekonomik kriz geliyor geyigi vardı,gelmiş bile içimizden geçiyor... -
Amerikan dolarından bahsediliyor konuda ama kimsenin kafası ülkenin dışına çıkamıyor evet dolar arka sokağınızdaki kanalizasyon çalışması sebebiyle yüksek
Bu forumda avatarında imzasında Atatürk olanlar neden hep böyle? Geniş düşünemiyor daracık bir alanda sıkışmışlar varsa yoksa kömür konuşup makarna yiyorlar dünyadan haberleri yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Kasım 2016; 12:14:0 > -
Dolara Euro'ya değil, dünyanın en çok değer kaybeden para birimlerinden olan TL'ye oluyor olan. -
Keşke o günlere dönebilsek be! Hortlatmış bulunuyorum ama olsun. -
Kral , ben ondan sonra birde Romanya'da Erasmus çaktım . Cidden keşke dönebilsek be gözlerim yaşardı .quote:
Orijinalden alıntı: gaziisteyengenc
Keşke o günlere dönebilsek be! Hortlatmış bulunuyorum ama olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X