Abi en iyi silah oyunu hangisi???????Counter-strike 'mi,Medal of honor mu, Call of duty 'mi?????Yeni oyun alacam da!!!!
Silahlı oyun ne yavvv. FPS (ifrstpersonshooter)dersen acemi olduğunu belli etmessin...counter multiplayer diğerleri multi-single player ikisinide al ...
quote:
Orijinalden alıntı: thunderace
Silahlı oyun ne yavvv. FPS (ifrstpersonshooter)dersen acemi olduğunu belli etmessin...counter multiplayer diğerleri multi-single player ikisinide al ...
ok sağol
quote:
Orijinalden alıntı: thunderace
en iyi silah oyunu rainbowsix 3 biçok silah var tamamen gerçeği gibi sesi bile aynı hatta türk silahlı kuvvetlerinin kullandığı G3A3 bile var sesi bile aynı yaw çok severim o oyunu .... hıııı ama fpsden bahsediyorsan o biraz dallanır çünkü tarz farkı var mesela ben medal of honor ve halflife sız yapamam ama ikisininde birbirlerine üstünlüğünü göremem çünkü tarzları farklı her nekadar fps olsa da...
quote:
Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius
en iyi silah oyunu rainbowsix 3 biçok silah var tamamen gerçeği gibi sesi bile aynı hatta türk silahlı kuvvetlerinin kullandığı G3A3 bile var sesi bile aynı yaw çok severim o oyunu .... hıııı ama fpsden bahsediyorsan o biraz dallanır çünkü tarz farkı var mesela ben medal of honor ve halflife sız yapamam ama ikisininde birbirlerine üstünlüğünü göremem çünkü tarzları farklı her nekadar fps olsa da...
Alıntıları Göster
Half-life 2, Far Cry, Counter Strike, Doom 3, Quake 3 çıkmışsa yenisi 4 olabilir.... Ama ben bunların hepsini oynamadan sana tavsiye ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: crackbaba
Half-life 2, Far Cry, Counter Strike, Doom 3, Quake 3 çıkmışsa yenisi 4 olabilir.... Ama ben bunların hepsini oynamadan sana tavsiye ediyorum
Alıntıları Göster
Max Payne de güzeldir
quote:
Orijinalden alıntı: pew
Max Payne de güzeldir
Alıntıları Göster
Call Of Duty
quote:
Orijinalden alıntı: çaDo
Call Of Duty
Alıntıları Göster
Counter bir Efsanedir...
quote:
Orijinalden alıntı: eagen
Counter bir Efsanedir...
Alıntıları Göster
counter tabıkı
TABİKİ caunter Strike
Abi sana en iyi önerim Soft yani soldier of fortune 2 grafik motoru güzel sesler vahşi hiç bir insanlık dışı olay yok. Her şey fizik kurallarına uygun silahlar orijinal abartısız fazla kanlı.
quote:
Orijinalden alıntı: RockçıÇoban
counter tabıkı
Alıntıları Göster
Benim o anti Counter Sevmiyom girdin mide sağlam adam bırakmıyom ama sevmiyom. şu counteri sevmiyom kaaardeşiim Israrla Oynatmayınız..
quote:
Orijinalden alıntı: çaDo
Call Of Duty
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: çaDo
Call Of Duty
tabiki KAL OF DUTİ
quote:
Orijinalden alıntı: guvenkab
Benim o anti Counter Sevmiyom girdin mide sağlam adam bırakmıyom ama sevmiyom. şu counteri sevmiyom kaaardeşiim Israrla Oynatmayınız..
Alıntıları Göster
network ilk once şu yaptıgın hatayı duzelt bakalım gel o benim nickimle actıgın topiğe git ve o bendim ozur dilerim de....
quote:
Orijinalden alıntı: KFK
network ilk once şu yaptıgın hatayı duzelt bakalım gel o benim nickimle actıgın topiğe git ve o bendim ozur dilerim de....
Alıntıları Göster
Miserable ne terbiyesiz ya tam tamına 90 kişiye okutmuş salak yazmıi
quote:
Orijinalden alıntı: DeSaLaToR
Miserable ne terbiyesiz ya tam tamına 90 kişiye okutmuş salak yazmıi
Alıntıları Göster
desalator ve network aynı kişiler bilginize.......benden soylemesi ip sine bakın bir de benimm ip ye bakın benim nicke girmiş auto dan o yuzden boyle konuşuyor...biraz antipatik bir eleman...ama cocuk işte ..atsan atılmaz tutsan tutulmaz bunun avantajıyla sallıyor zaten yasıtım olsa gorecegi muamele belli... yani şimdi adam ol da diyemiyorum.neden nickimle girip bunları yazdın diyemiyorum..millet cocuk kendisi daha idare edin..ok saygılar..
Counter Strike Source yi tavsiye ederim. Kesinlikle en iyilerden biri.
quote:
Orijinalden alıntı: Reactive
Counter Strike Source yi tavsiye ederim. Kesinlikle en iyilerden biri.