Şimdi Ara

Abi en iyi silah oyunu hangisi??????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi en iyi silah oyunu hangisi???????Counter-strike 'mi,Medal of honor mu, Call of duty 'mi?????Yeni oyun alacam da!!!!

• Silahlı oyun ne yavvv. FPS (ifrstpersonshooter)dersen acemi olduğunu belli etmessin...counter multiplayer diğerleri multi-single player ikisinide al ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

Silahlı oyun ne yavvv. FPS (ifrstpersonshooter)dersen acemi olduğunu belli etmessin...counter multiplayer diğerleri multi-single player ikisinide al ...
    ok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

Silahlı oyun ne yavvv. FPS (ifrstpersonshooter)dersen acemi olduğunu belli etmessin...counter multiplayer diğerleri multi-single player ikisinide al ...
    en iyi silah oyunu rainbowsix 3 biçok silah var tamamen gerçeği gibi sesi bile aynı hatta türk silahlı kuvvetlerinin kullandığı G3A3 bile var sesi bile aynı yaw çok severim o oyunu .... hıııı ama fpsden bahsediyorsan o biraz dallanır çünkü tarz farkı var mesela ben medal of honor ve halflife sız yapamam ama ikisininde birbirlerine üstünlüğünü göremem çünkü tarzları farklı her nekadar fps olsa da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

en iyi silah oyunu rainbowsix 3 biçok silah var tamamen gerçeği gibi sesi bile aynı hatta türk silahlı kuvvetlerinin kullandığı G3A3 bile var sesi bile aynı yaw çok severim o oyunu .... hıııı ama fpsden bahsediyorsan o biraz dallanır çünkü tarz farkı var mesela ben medal of honor ve halflife sız yapamam ama ikisininde birbirlerine üstünlüğünü göremem çünkü tarzları farklı her nekadar fps olsa da...

Alıntıları Göster
    Half-life 2, Far Cry, Counter Strike, Doom 3, Quake 3 çıkmışsa yenisi 4 olabilir.... Ama ben bunların hepsini oynamadan sana tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: crackbaba

Half-life 2, Far Cry, Counter Strike, Doom 3, Quake 3 çıkmışsa yenisi 4 olabilir.... Ama ben bunların hepsini oynamadan sana tavsiye ediyorum

Alıntıları Göster
    Max Payne de güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: pew

Max Payne de güzeldir

Alıntıları Göster
    Call Of Duty
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaDo

Call Of Duty

Alıntıları Göster
    Counter bir Efsanedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagen

Counter bir Efsanedir...

Alıntıları Göster
    counter tabıkı

• TABİKİ caunter Strike
  • Abi sana en iyi önerim Soft yani soldier of fortune 2 grafik motoru güzel sesler vahşi hiç bir insanlık dışı olay yok. Her şey fizik kurallarına uygun silahlar orijinal abartısız fazla kanlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockçıÇoban

counter tabıkı

Alıntıları Göster
    Benim o anti Counter
    Sevmiyom girdin mide sağlam adam bırakmıyom ama sevmiyom.
    şu counteri sevmiyom kaaardeşiim Israrla Oynatmayınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: çaDo

Call Of Duty

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: çaDo

Call Of Duty

tabiki KAL OF DUTİ

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

Benim o anti Counter
    Sevmiyom girdin mide sağlam adam bırakmıyom ama sevmiyom.
    şu counteri sevmiyom kaaardeşiim Israrla Oynatmayınız..

Alıntıları Göster
    network ilk once şu yaptıgın hatayı duzelt bakalım gel o benim nickimle actıgın topiğe git ve o bendim ozur dilerim de....

• quote:

Orijinalden alıntı: KFK

network ilk once şu yaptıgın hatayı duzelt bakalım gel o benim nickimle actıgın topiğe git ve o bendim ozur dilerim de....

Alıntıları Göster
    Miserable ne terbiyesiz ya tam tamına 90 kişiye okutmuş salak yazmıi

• quote:

Orijinalden alıntı: DeSaLaToR

Miserable ne terbiyesiz ya tam tamına 90 kişiye okutmuş salak yazmıi

Alıntıları Göster
    desalator ve network aynı kişiler bilginize.......benden soylemesi ip sine bakın bir de benimm ip ye bakın benim nicke girmiş auto dan o yuzden boyle konuşuyor...biraz antipatik bir eleman...ama cocuk işte ..atsan atılmaz tutsan tutulmaz bunun avantajıyla sallıyor zaten yasıtım olsa gorecegi muamele belli...
    yani şimdi adam ol da diyemiyorum.neden nickimle girip bunları yazdın diyemiyorum..millet cocuk kendisi daha idare edin..ok saygılar..

• Counter Strike Source yi tavsiye ederim. Kesinlikle en iyilerden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

Counter Strike Source yi tavsiye ederim. Kesinlikle en iyilerden biri.
    FAR CRY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burock645

FAR CRY

Alıntıları Göster
    mohaa
    wolfenstein
    cs
    mafia
    max payne
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight

mohaa
    wolfenstein
    cs
    mafia
    max payne

Alıntıları Göster
    Counter-strike ın üstüne tanımam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.