Şimdi Ara

Abi,kardeş tavsiyesi-Tanışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.İsmim Burak.Forumda yeniyim.Ondandır sanırım düzgün cümle kurup,noktalama işaretlerini kullanma ihtiyacı hissetmem.Klasik olacak ama 16 yaşında bir kardeşiniz olarak genel tavsiyeler almak istedim.Belki de abim ya da erkek kardeşim olmadığı için böyle bir gereksinim duydum.Bu tavsiyeler kitap,müzik,forumda yeni olduğumdan forumla alakalı olabilir,spor dalı olarak ya da "senin yaşında olsaydım yapardım" tarzı olabilir.Belki kendimden bahsetmem yardımcı olabilir.Dediğim gibi 16 yaşındayım lise3 e geçtim.Lise2 benim için çok iyi geçmedi.Duyduklarımın aksine lise2de daha çok zorlandım.Sebebi de bilgisayardı zaten.Yaklaşık 3 hafta-1 ay kadar oldu Lolü bırakalı.Arkadaşlarım yüzünden basladığım oyunda çok eğlendim ama az daha sınıfta kalmama neden olacaktı.Son sınavlardan önce bıraktım ve 6 tane zayıfım vardı.Son sınavlara baya emek verdim sonucunu da aldım Allah'a şükür,hepsini düzelttim.Bu arada İst.da oturuyorum G.o.p Anadolu Lisesinde okuyorum.Yaklaşık 55-56 bin sıralamalı orta düzey bir okul.Boyum 1.64 civarı sizin tabirinizle iddia oranı gibi arkadaşlar yazmadan yazayım dedim.Arkadaş ortamlarında diğerlerinden biraz dindar olmasıyla ayrılan tipler olur ya hani kavga olduğunda ayıran tipler heh işte ben de öyle biriyim.Arkadaşlar arasında hacimce en küçük olanım.Halimden de memnunum açıkçası.Pek kavga etmesini kendimi savunmasını bilmiyorum.Hatırladığım sadece 2 kavgam var.Biri zaten tek taraflı bir kavgaydı.Çok fena dayak yemiştim bir tane bile vuramadan.Diğeri iftira atmıştı biri -böyle şeylere pek katlanamam- bu sefer fena benzetmiştim.Oturduğum belediyede bedava yaz kursları varmış bugün haberim oldu.Klasik sporlar dışında Kick-boks,muay thai,okçuluk gibi kurslar da varmış önerir misiniz? Belediyenin kurslarından hayır gelir mi sizce?
    Bir de Lolü bıraktıktan sonra baya boş vaktim oldu.Namaza başladım -Allah size de nasip etsin oyun oynuyorsanız bırakmayı,namaz kılmayı- kitap okumaya başladım.Tavsiye ile filmini de izlediğim serinin ilk kitabı yüzük kardeşliğini aldım.Yüzme kursuna yazıldım ama baya talep olduğundan sıraya aldılar.Bu arada nick i bizim sınıfta bir ödev grubundan görüp aldım.Senesi kötü geçen bir tembelin hiddetlenmesiyle(!) geriye dönüşü iyi olur inşaallah.Bahsediceklerim bu kadar eğer bir arıza varsa anlattıklarımda lütfen uyarın.

• Allah ne verdiyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoşgeldin
  • Hoşbulduk teşekkürler.
  • adaş çok ifşa etmişin kendini hoşgeldin
  • Hosgeldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler adam tavsiye bekliyor kardeşim senin yerinde olsam bilgisayar harici her şeyler ugrasirim bütün zamanimi dolu dolu yaşarım.seneye strese gireceksin sınav yüzünden şimdilik bir müzik aleti uğraşanlar, boyun için basket oynayabilir, sinemaya gidebilir kari kiz kesip sevgili bulabilirsin sana tavsiyem kendine elinden geldiğince bakman iyi şanslar ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Kız arkadaşım ve problemlerim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.