Şimdi Ara

Kız Arkadaş,Sevgili Olayını Gereksiz Görmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakışıklı sayılırım,beni seven kızlar oldu ama ben yüz vermedim. Kız arkadaş yapmayı para kaybı,gereksiz ve saçma buluyorum. Cinsellik olarak da görmek istemiyorum bir kızı. Maddi olarak sadece kendime harcamak istiyorum. Bir kıza yemek ısmarlamak zoruma gider. Ona harcayacağım parayı kendime harcarım,kıyafet,daha iyi yemek gibi gibi. Siz ne düşünüyor sunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynılarını düşünüyorum ama yakışıklı sayılmam hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3681ACB85 -- 21 Ekim 2017; 21:20:20 >
  • Tek gecelik ilişki der giderim. En temizi.
  • duygularıma tercüman oldun hocam

• Bence böyle düşünen bir Dh grubu açalım beyler.

Aman, dikkat edin gaylar kaynamasın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedefeDogru

Aynılarını düşünüyorum ama yakışıklı sayılmam hocam.

Aynen

• la olum siz nasıl modelsiniz anlamıyorum . kızlar sevilmez mi ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakışıklı olmadığın için öyle diyorsun.

-Maraz Alinin sağ kolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SümüğüKulağındanAkanAdam -- 22 Ekim 2017; 14:39:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SümüğüKulağındanAkanAdam

Yakışıklı olmadığın için öyle diyorsun.

-Maraz Alinin sağ kolu

• Konuya sadece cinsellik açısından bakarsan tabii ki de çöp dersin karşı cins aynı zamanda hayatınızı birlikte sürdüreceğiniz bir hayat arkadaşıdır.

• Havalar da ılıdı

• Samimiyet yerini çıkar menfaate bırakınca yalnız kalmak en doğru seçim.
  • Senin için üç çeşit masturbasyon söz konusu

1 Elizabet ile
    2 Kendini avutacak yalanlar icat edip fikir ile
    3 Hem fikir hem de elizabet ile

Bütün bunların haricinde olmak üzere sen hem meteliksiz hem de mahcup bir karaktersindir
    Sende bir kıza açılabilecek kadar cesaret yoktur
    Burada bize hikaye yazıyorsundur
    Bu da kendini avutmak adına DH ahalisini kullanarak yapmaya çalıştığın grup masturbasyondur

Aksi halde kızları sadece para harcanacak cinsel objeler olarak görmenin sağlıklı bir açıklaması yoktur ki bana göre bu mantık ciddi bir tedavi gerektirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli65 -- 22 Ekim 2017; 15:21:4 >
  • kes kurtul kardesim bize ne soruyon

• emekli65 kullanıcısına yanıt
    Şuan Kıbrıs da okuyorum. Hayatında göremeyeceğin kızlar gördüm. Baya kızla konuştum,sürekli sohbet halindeyim. Bır kızla konuştum,sonra daha konuşmadım. Kız bana konuşmanı bekledim yazmış. Bilmiyorum belki zengin olsam farklı düşünebilirdim ama şuan düşüncem bu. Maddi kayıp olarak görüyorum. Cinsel ihtiyacımı karşılayacak bir obje olarak görüp para harcamak da istemiyorum. Belki sosyopat gibi konuşuyor olabilirim ama düşüncelerim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

Konuya sadece cinsellik açısından bakarsan tabii ki de çöp dersin karşı cins aynı zamanda hayatınızı birlikte sürdüreceğiniz bir hayat arkadaşıdır.

O eskidenmiş hocam. Şimdiki evlilikler maddiyat ve cinsellik birleştirme üzerine. Niye böyle? Çünkü bayan ile erkeği eşit konuma getirdiler. İkisi de aynı işleri yapabiliyor. Niye birlik kurma gereksinimi duysunlar ki?

• Kizlari cinsellik olarak gorenlee Hastadir demissiniz. Hayatimi gecircek arkadasmis. O zaman hayatimi erkek arkadaslarimlarlada geciririm daha eglenceli olur. Ama sex olmaz yine cinselige geldik

• Diğerlerine değinmeyeceğim. ''Arkadaşlar yakışıklı sayılırım,beni seven kızlar oldu ama ben yüz vermedim.'' olum hepiniz böylesiniz mk çirkinler kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Kizlari cinsellik olarak gorenlee Hastadir demissiniz. Hayatimi gecircek arkadasmis. O zaman hayatimi erkek arkadaslarimlarlada geciririm daha eglenceli olur. Ama sex olmaz yine cinselige geldik

Son cümlen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.