Şimdi Ara

Kız Arkadaş,Sevgili Olayını Gereksiz Görmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu nasıl bir masraf anlayamadım
    Tamam erkek arkadaş edinip belli masrafları bölüşmek suretiyle birlikte olan kızlar var

Senin sorunun o aylık 500 lira değilse en fazla iki kahve yada biraya patlar
    O kadar masrafı da olsun yani

Yok bana o bile fazla diyorsan sen erkek arkadaşların dahil hiç bir arkadaşınla dışarı çıkma bence
    Malum bir cafeye gidip iki kahve ısmarlama riski var ki cinsel hayatını etkilemese bile para harcamana neden olabilir.

Asıl sorunun kızlar değil para ise ve sen ailenden gelen parayı kızlarla yada gereksiz şekillerde çarçur etmekten hoşlanmıyorsan kızları ve cinsel hayatını bahane etmeden asıl sebebini söyle o zaman
  • Haklısın karşim,şu kızlara para yedirmek,eve getirince 2 bira içirip pompalamak,dünyanın en salakça şeyidir.

Okulunu bitir,elin para tutunca kendin gibi değerli birini bul ve evlen,gerisi bomboştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaş, sevgili olayları sen farkında olmadan gelişir zaten. Takma kafana. Zorla yapılan sevgili sevilmez bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

Konuya sadece cinsellik açısından bakarsan tabii ki de çöp dersin karşı cins aynı zamanda hayatınızı birlikte sürdüreceğiniz bir hayat arkadaşıdır.

O eskidenmiş hocam. Şimdiki evlilikler maddiyat ve cinsellik birleştirme üzerine. Niye böyle? Çünkü bayan ile erkeği eşit konuma getirdiler. İkisi de aynı işleri yapabiliyor. Niye birlik kurma gereksinimi duysunlar ki?

Alakası yok. Kadın erkek eşitliği geldi diye birlik kurma olayı ortadan kalkmıyor. Günümüzde insanların çoğunun tek düşündüğü 200 gram olduğu için siz de böyle düşünüyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Kizlari cinsellik olarak gorenlee Hastadir demissiniz. Hayatimi gecircek arkadasmis. O zaman hayatimi erkek arkadaslarimlarlada geciririm daha eglenceli olur. Ama sex olmaz yine cinselige geldik

Cinsel ilişki serbest bir şey demiyoruz ama birinci plana atmak evet saçmalıktır.

Ayrıca karşı taraftan ilişki kuracağın birinin sıradan bir arkadaş olacağını sanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Konuya sadece cinsellik açısından bakarsan tabii ki de çöp dersin karşı cins aynı zamanda hayatınızı birlikte sürdüreceğiniz bir hayat arkadaşıdır.

O eskidenmiş hocam. Şimdiki evlilikler maddiyat ve cinsellik birleştirme üzerine. Niye böyle? Çünkü bayan ile erkeği eşit konuma getirdiler. İkisi de aynı işleri yapabiliyor. Niye birlik kurma gereksinimi duysunlar ki?

Alakası yok. Kadın erkek eşitliği geldi diye birlik kurma olayı ortadan kalkmıyor. Günümüzde insanların çoğunun tek düşündüğü 200 gram olduğu için siz de böyle düşünüyorsunuz.

Niye ki? İki eşit insan niye hayatlarını birleştirsinler? Birbirlerini tamamlamaları lazımken.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Niye ki? İki eşit insan niye hayatlarını birleştirsinler? Birbirlerini tamamlamaları lazımken.

Yaptıkları eşit değil yapmaya hakları olduğu şeyler eşit. Ve bazı şeyleri kendileri yapmayı tercih etmiyor, diğerinin yaptığını kullanıyorlar. Hatırlatayım istersen. Yine tamamlayıcılık var yani.

Ayrıca işin sadece maddi tarafına bakıyorsun. Manevi tarafı umrunda değil. Biriyle birbirini sevebileceğin güzel bir ilişki kurabilmek, ona sevgiyle bağlanabilmek için eşitsizlik mi olması gerekiyor? Hiç sanmıyorum.

• Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    bu ne tarz gerici bir düşüncedir
  • Fenliselimezun kullanıcısına yanıt
    müslümboy, ne bekliyon
  • hakkınıarayanserçe islamcı bir akplidir yani kafa yapısı çok farklı boyutlarda ,fazla şey yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 22 Ekim 2017; 22:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevgili Yapamayann

Tek gecelik ilişki der giderim. En temizi.

aklı bi tarafında olan liseli sözleri
  • Sevgili Yapamayann kullanıcısına yanıt
    fwb der giderim daha uzun süreli ve temiz

• Hocam müslüman olursun da bu farklı bi boyut bence
  • Kız Arkadaş,Sevgili Olayını Gereksiz Görmek?
  • Aynen hocam benim hayat felsefem de bu şekil.Yalnız olmak beni daha mutlu ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepton355 -- 24 Ekim 2017; 0:30:59 >
  • Evlenmeyeceksem yani öyle bir niyetle yola çıkmıyorsam benim için de gereksizdir.Boşa vakit kaybı.Cinsellik olarak ise masturbasyon diye bir şey var.Şahsi görüşüm de insan kendini evleneceği kişiye saklamalıdır.

• Potansiyel eşcinsel

• SümüğüKulağındanAkanAdam S kullanıcısına yanıt
    Çok boş yorum yapıyorsun tanıdığım çok yakışıklı bir arkadaşım var sevgili işini gereksiz görüyor her insanı kendin gibi abaza zannetme her konuda insanları kötülemeye çalışma yeter artık he ayrıca bende yakışıklı biri olmama ve çevremde kızlarda olmasına rağmen sevgili işini boş görüyorum
  • Elinize fırsat geçse 1sn düşünmeden yaparsınız.

İnsanın doğasında üremek var, bunun içinde eş bulmak ve sevişmek gerekiyor tabi ki. Genç yaşlarda amacımız üremek olmasa da bu duyguyla sevişmek isteriz. (Kadin erkek fark etmez.)

Kadınlar cocuklarina en iyi babalığı yapacak erkeği seçer, erkeklerde aynı şekilde en iyi anneyi seçer uremek için.

O yüzden boş yapmayın...

• Cinsel ilişkinin ancak ve ancak sevgili yapmakla mümkün olduğunu düşünen bir kitle var hala. Bu ikisini aynı kefeye koymayın. Herkes farklı çevrelerde, sosyal ortamlarda yaşıyor tabi saygı duymak lazım. Konuyu açan arkadaş da içinde baskıladığı cinsel dürtülerin dışa vurumu olarak açmış bu konuyu bence. Sevgili yapmak mantıksızsa yapma kimse seni sorgulayıp yargılamaz. Peki kendi içinde yaşadığın bir çatışma yoksa niçin bunu dert edinip konu açıyorsun? Olayı bu açıdan değerlendirmek lazım. Birbirini fiziksel olarak beğenen iki insanın cinsel ilişki yaşaması için sevgili olması gerekmiyor. Ha kimse kimseyi kandırmayacak ama bu ilişkide o önemli. Yani kız sevgili olmayı hayal ederken sen onunla birlikte olmayacaksın bu p*çlik işte.

Bana kalırsa bence de saçmalık çünkü kadınlar hipergami yasasına göre eş seçer bilinçaltında. Yani senden daha iyisini bulduğunda terk etmeye eğilimlidir. Harcanan vakte, enerjiye yazık. Ama kendini de kandırma. "Arkadaşlar yakışıklı sayılırım,beni seven kızlar oldu ama ben yüz vermedim." Bunlar buram buram özgüven yetersizliği ve kadın-erkek ilişkisi tecrübesizliği kokuyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.