Şimdi Ara

abicim benim tlfonda (e250) şifre ise yaramıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya abicim benim tlfon e 250 ama sifre işe yaramıyor şifre suydu *kare8999*8378kare böyleydi dimi ama bennde olmuyor abimde oluyor sorun nedir cevaplarsanız sevinirim

• kardeş *#kodu8999*8378# mutlaka yarar çünkü e250ler içindir bidaha dene yada menüden ayarlarına bak hade kolay gele
  • abicim giriyom giriyom cıkmıyor benim bildiğim yazınca hemen cıkar ama cıkmıyor arkadaslarlada denedik ama cıkmıyor ne oldu bilmiom
  • acele değil ama ben gimeyince bişi var sandım benim yeni versiyonmuş bilmiompeki bu e250 lelerin neden bööle seleri varki yeni eski
  • KadimKraL'a:
    bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_15594763/mpage_33/key_//tm.htm#20182078

Bende seninle ayni durumdayim ama normalde her firmware yuklu teknolojik alet ureticisi "daha iyi"sini sunmak adina yeni firmware'ler, yeni firmware'li aletler uretir. Yoksa tuketici sorunlarini cozmek daha da zor olurdu. Anakartinizin BIOS'unu guncellemekle ayni mantik. Samsung daha iyi olduguna inandigi ve her tecrubesiz kullanicinin test menusunu kafasina gore kurcalayip "bozduktan" sonra tamir isteme potansiyelini gormus olacak ki "yeni" E250'lerde boyle bir yola gitmis. Ama merak etmeyin yakinda yeni sifre bulunur...

Not: bu sorunun yeri E250 FunClub olmaliydi.

• *#0206*8378# yapacan yeni kod bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.