Şimdi Ara

ABİLER ABLALAR YDS HakkındA bir SORUM olacaktı yardım edermisiniz acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir sorum olacaktı size.. yds sınavına girmeyi düsünüyorum sınav ücreti 50 ytl... bunla beraber össyede girmek gerekiyormuş ben şimdi 90 ytlmi ödemem gerek yoksa 50 ytl mi ödemem gerek. öss girmek istemiyorumki ben niye öss ye giriyorum niye bu 40 ytl ödüyecem bir bilen aydınlatırsa sevinirim...yoksa ikisi birdenmi 50 ytl
    şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIFOSGEN -- 19 Mart 2007; 23:45:44 >

• ikisi içinde ayri ayri ödemen gerekiyor. ben zamaninda girerken ikisine 80milyon ödemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

ikisi içinde ayri ayri ödemen gerekiyor. ben zamaninda girerken ikisine 80milyon ödemiştim

abi yemin ederim bıktım bu para ödemelerden.. 50 ytl kaldı cepte desene sınava giremiyecem.. olacak iş degil vallah..

illah küfür et diyorlar.... desene gelecegim kuş olup uçtu...

millet bu ülkeden gidiyorya bin kat haklı abi sürekli kendi insanını dolandırıyor...

• eger hazirlik atlamak istiyorsan bi 50milyon daha ödeyip kpds sinavina gir. yds'den cok farkli degil ve 65i gectin cogu okulda hazirlik atlayabiliyorsun.. eger kafana takilan bişey olursa pm at
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

eger hazirlik atlamak istiyorsan bi 50milyon daha ödeyip kpds sinavina gir. yds'den cok farkli degil ve 65i gectin cogu okulda hazirlik atlayabiliyorsun.. eger kafana takilan bişey olursa pm at

abi ben liseyi yeni bitirdim.. 1 sene oldu bankacılık sigortacılık okuyorum suan bu gectigim zamanda mcsa aldım.. ben kpds bildigim kadarıyla yurt dısında egitim alıyorsun ..... ben şimdi nereye girebiliyormki.. kpds yi geçersem........
  • ben seni dilci sanmiştim kpds kamu personeli dil sinavidir. bu sinavdan 65 alinca cogu üniversitelerin tabi orayi kazandigin takdirde hazirligindan muaf oluyosun.. bi yere yerleşmek için once öss'ye girmek lazim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.