Şimdi Ara

abilerim bi akıl verin ya kız meselesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben 10. sınıfa geçmiş bir liseliyim ve buradaki abilerimden bi kız mevzusu hakkında akıl isteyeceğim şimdi ben 9.sınıfın başında sınıfa girer girmez bir kıza aşık oldum baya ama sınıfta bır başka güzel kız vardı tabi ben hep sevdiğim kıza bakıyordum hatta göz göze geliyorduk ama kızın 2 yıldır sevgilisi varmış bu sınıftaki güzel olan kız benle konuşmaya başladı ve okulun sonunda can sıkıntısından kızla çıkmaya başladım yaptığım kötü bişey zaten farkındayım ama zaten kız daha sonra ayrıldı benden ama ben hala aşık olduğum kızı istiyorum boyum 1.70 kilom 71 göbeğim biraz var sizce ne yapmalıyım aşık olduğum kızı etkilemek için kas falan mı ne yapmalıyım çok kararsızım bir akıl verebilir misiniz teşekkürler

• Sevgilisi olan kıza yavşamak doğru değil.Birgün aynı şey başına gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini kızın sevgilisinin yerine koysana?
    Başka yazacak bişeyim yok
  • Öncelikle sevgilisi olan bir kızı ne kadar seversen sev uzak duracaksın. Şimdi onları ayırıp sevgili olmak gibi düşüncelerin varsa vazgeç yoksa alışkanlık haline gelir. Bunlardan ziyade sevgilisinden ayrılan kişinin yeni bir ilişkiye başlaması için zaman geçmesi gerekiyor. Yani sen o kızı unut.

Yaşından dolayı gelip geçici bir kız olacak zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kardeşim sen aşık değilsin hoşlanmışsın , beğenmişsin , etkilenmişsin :) sonraki süreçte takıntı yapmışsın kızın sevgilisi varmış zaten daha ne uzatıyosun ooo önünde ne seneler var kimler kimler çıkar karşına !

Allah büyük dünya küçük çıkarsa karşına sevgiliside yoksa yaşanacağı var ise yaşarsın !
    Dış görünüş kızları etkiliye bilir de etkilemeye bilirde çeşit , çeşit insan var :)
    Bi kadını etkilemenin en kolay yolu makam, mevki sahibi olacaksın bence kafanı bu işlerle doldurucagına eğitimine odaklan :) ileride meyvesini yersin !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.