Şimdi Ara

ABİLERİM Bİ DAKİKA BAKABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayar sistemi toplayacağım burda olmayan dvd okuyucu fılam elimde var sistemim nasıl veya bu sisteme daha iyi bir oyun pc si toplanabilirmi merak ediyorum biraz da acil or-ursa sevinirim....şimdiden teşekkürler....

• Bi Skıntı daha ekran kartım kasaya sıgar mı pek emin degilim onuda cevaplarsanız sevınırım sagolun :)
  • Ekran kartini 270x ile degistir daha yeni bir kart ve ayrica Everest kasa ve psu kullanma. Bunu al

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-wampspec-01-80plus-550w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Pehlevan

Yeni bilgisayar sistemi toplayacağım burda olmayan dvd okuyucu fılam elimde var sistemim nasıl veya bu sisteme daha iyi bir oyun pc si toplanabilirmi merak ediyorum biraz da acil or-ursa sevinirim....şimdiden teşekkürler....

anakart olarak gigabyte h81m-s2pv almanız işlemci güç girişinin 8pin olmasından dolayı daha iyi bir tercih olur. ayrıca ekran kartı o bütçede mutlakda r7 265 olmalı. kasayı ve psuyu kesinkez değiştirin

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-v3-600w-midt-atx-siyah-kasa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 15 Şubat 2015; 23:43:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Pehlevan

Yeni bilgisayar sistemi toplayacağım burda olmayan dvd okuyucu fılam elimde var sistemim nasıl veya bu sisteme daha iyi bir oyun pc si toplanabilirmi merak ediyorum biraz da acil or-ursa sevinirim....şimdiden teşekkürler....

INTEL LGA1150,Core i5-4460,3.20GHz
    GIGABYTE GA-H81M-S2PV
    GSKILL Sniper DDR3-1600Mhz CL9 8GB (2x4GB) 
    DEEPCOOL TESSERACT BF Siyah Kasa
    AEROCOOL 500W VX serisi 12v 34A
    GALAX GTX960 EX OC 2GB 128BIT GDDR5 

sysmarket.org

1890 tl.

• HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM BEYLER SAOLUN İLGİLENDİGİNİZ İÇİN BU KADAR HIZLI CEVAP GELMESI IYI OLDU :D
  • ekran kartının sistem gereksinmelerine göre en az 500 watt psu gerekiyor.ama benim tecrübelerime göre 500 diyorsa 600 watt gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.