Şimdi Ara

Abilerim Yardım Edin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıf sayıla geçtim.Iyi bir anadolu öğretmen lisesinde okuyorum.Şimdiye kadar çalışmak nedir bilmedim.Ortalamam 66 puan.2 sene kalınca hedeflerde koydum tabi.Sizce 2 senede temelim olmadan ilk 15000 girebilirmiyim.Şimdi çalışmam için neler tavsiye edersiniz.Okul puanım beni çok geriye atarmi.Öğretmenlik düşünmuyorum okulda durmam saçmalikmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: herox4180

11.sınıf sayıla geçtim.Iyi bir anadolu öğretmen lisesinde okuyorum.Şimdiye kadar çalışmak nedir bilmedim.Ortalamam 66 puan.2 sene kalınca hedeflerde koydum tabi.Sizce 2 senede temelim olmadan ilk 15000 girebilirmiyim.Şimdi çalışmam için neler tavsiye edersiniz.Okul puanım beni çok geriye atarmi.Öğretmenlik düşünmuyorum okulda durmam saçmalikmi.

kendine özel bi program hazırla disiplinli çalış.
    konulardan zevk almayı dene bi konunun temelini atmadan bi üst noktaya geçme.
    farz etki bir ev yapıyorsun temeli sağlam olursa daima iyi olur.
    ama hayatından ödün vermemeyi unutma,kendini kısıtlama.
    sinemaya gitmeye,müzik dinlemeye vs artık hobin her neyse ona da vakit ayır.
    kendini ödüllendir.aileni bu konuda bilgilendir ki sana destek olsunlar onla bunla şunla kıyaslama yapmasınlar.
    daha sayacak çok şey var ama şunu unutma imkansız değil önemli olan senin istemen

• Dostum. Eğer öğretmenlik düşünmüyorsan okuldan ayrıl derdim ama şimdi iki sene boyunca senin orda ortamın filan oluşmuştur. altı üstü 3 sa (eğer değişmediyse) ekstra ders; bunları hallederim bi daha uyum süreci vs yaşamayayım diyorsan kal. Ama yok gittiğim yerde de sıkıntı çekmem diyorsan boşuna yük etme eğitim derslerini. Koy tartıya hangisi ağır basıyorsa bi karar ver işte o senin bileceğin iş.
    Okul puanı olayını şimdiden fark etmiş olman güzel. Unutma ki önünde koskoca 2 sene var. Eğer okul derslerine gereken önemi bu iki sene boyunca verirsen okul puanın seni çok fazla geriye atmaz.
    Kendini en iyi sen tanırsın. O yüzden ne kadar bildiğini tespit et. Eksiklerini belirle. Ona göre de ki ben şu zamana kadar şunları şunları halletmiş olacağım. Ama bu hedeflerin gerçekçi olsun ve bunlardan asla taviz verme. Şimdilik, en azından ilk dönem için YGS çalışma. Okulu toparlamaya ve diğer derslerden eksiklerini gidermeye başla. Daha sonra YGS çalışmaya da başlarsın. Hatta sen eksiklerini belirlersen burdan kitap tavsiyesi-program ayarlama işleri için de yardım alabilirsin. Uzun lafın kısası; önündeki zamanı iyi değerlendirirsen, belki 15bin den daha iyi bi derece alırsın. her şey sende bitiyor bunu unutma

• up

• öğretmen olmayacaksan 1 dk durma derim.
  • Öğretmen olmayacaksan mantıken orda işin ne çünkü AÖL ünv. öğretmenlik için ek puan filan muhabbeti filan var avantajlısın okumuşun bari git öğretmen ol sonra ek iş filan yaparsın
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende iyi bir öğretmen lisesi mezunuyum.Bu seneye(12.sınıfa) kadar çalışmak nedir bilmedim.Sadece kitap okudum.Sabah akşam.Deliler gibi kitap okuyordum.Son sene bir hırs geldi ve ileri atıldım.Alanım TM ve tm2de 7600. oldum.
    Bir öğretmen lisesindeysen zaten sende potansiyel vardır.Çalıştığın sürece hedefine ulaşabileceğine adım gibi eminim.
    Moralini yüksek tut, dersi derste dinle.Konuları kavra test çöz.
    İlla öğretmen olacaksın diye bir durum yok.Senden güzel bir uçak mühendisi olabilir
    Ben bu aptal kafamla 1 senede hallettiysem, 2 senede harikalar yaratabilirsin.

Not:Matematik konusunda, işlemler uzunsa zamanını ayır ve tek tek bütün işlemleri yaparak çöz.Çalışırken çok zamanın gidecek ama sınav anında ne bir işlem hatası olacak ne de çözemediğin soru.
    Başarılar kardeşim.

• up

• öğretmen olma. en büyük tavsiyem bu.
  • Şu arkadaşın a.l versiyonuyum takip

• bende aöl den emezunum.aynı senin gibi 11.sınıfa baslarken geldıler banada ılk sene 68,ıkıncı senede 62 ti ortalamam.sonra ki seneleri 70ve 80 le geçtim.az da olsa kurtardım paçayı.
  • senle aynıyım sadece aöl yerine a.l deyim. ve not ortalam 75.diğer ve 2 yıl boyunca yatmış bulunuyorum.takip ediyorum konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpbor -- 15 Ağustos 2012; 11:35:03 >
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.