Şimdi Ara

abilerim yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abilerim selamlar ben acemiyim aracım 5 bin km opel corsa sıfır aldım araç sogukken sogutma suyu seviyesi bu düzeyde biraz uzun yol yapacağım bu seviyede bir sorun var mı sizce bakabilir misiniz?

• abilerim yardımcı olur musunuz?
  • Min yazan minimum yani.O seviyenin üstünde olması lazım .Biraz ekleme yapman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanın garantisi var servise mi götürmem lazım

• Min. çizgisini geçecek şekilde saf su eklemen yeterli motor soğukken eklemen daha doğru olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

aracın garantisi var abi kendım eklersem garantiden çıkar mı yaşadığım ilde servis yok

• Perte çıkması muhtemel.

Altı üstü 100 200 ml su ekleyeceksin.

Ben çeşme suyu koyuyorum erikli koyanda var.

İşin bitince kapağı sıkıca kapat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam servisi ara durumu söyle muhtemelen saf su ekleyebilirsiniz diyeceklerdir.Saf su alıp araç soğukken max seviyesine kadar ekleyebilirsiniz.Sonrasında takip edin eksilme olursa servise götürürsünüz.

• Şu eklemekle garanti bozulmaz

• abi saf suyu nereden alabilirim

• pleasurefenerbahce P kullanıcısına yanıt
    Gerek yok direkt hazır içme suyu alıp koyabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renginden yeşil antifriz olduğu anlaşılıyor sanayide alıp ekleyebilirsin eğer eksiltme yaparsa servise gidersin su kullanmanı tavsiye etmiyorum

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı antifirizi bulması çok zor. O yüzden yarım litre kadar HAZIR İÇME SUYU ekleyebilir.

• Kapağı aç Max. Yazan yere kadar içme suyu ekle kapağı sıkıca kapat. İyi yolculuklar

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Kısa vadede su kullanımında problem olmuyor ama ileriye dönük radyatör vs yerlerde paslanma oluşuyor sanayide heryerde var bu arada antifiriz

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    İyi de sadece su koymayacak ki? İçinde antifiriz var zaten.

• Git bemzinlikçiye tüm benzinliklerde saf su satılır. Başka bir su kullanma. Kireç vesaire içerir.
    Max çizgisine gelene kadar suyu tamamla.
    Bu kadar.

Yağ su bunları kontrol et minimum altına düşürme.
    Yağ biterse motoru kilitler. Su biterse hararet yapar motoru yakar. Yağın maximum üzerinde olması da sıkıntı. Tamircilere inanma birşey olmaz derlerse. Basınç artacağı için keçeleri patlatabilir. Yağ değişiminden sonra kontrol et. Fazla varsa serum hortumu ve şırınga ile çekersin.

Garanti ile ilgili bir durum değil bunlar.

Sen gene iyisin ben 3 sene nasıl olsa kapalı sistem su kaçırmaz diyerek suyuna bakmadan binniştim. Allahtan hyundai sağlam çıktı çok eksik yoktu 3 sene sonunda. (accent era kolay kolay hararet yapan bir araç değilmiş)

Aracında fabrikasyon antifreeze var. Belli bir süre sonra misal 3 sene sonra tüm suyu ve antifreeze değiştirirsin. Antifreeze sadece donmaya karşı değil pasa karşı da etkili. Antifreeze kullanılmayan araçların suyun dolaştığı yerler pas doluyor çamur gibi oluyor.

Şimdilik benzinlikten saf su al seviyeyi tamamla yeter.

• Eklemeye gerek yok araç soğukken seviyenin normali budur..araç ısınınca kontrol et zaten seviye yükselecektir.. ekleme yaparsan fazlayı dışarı atar

• Beyttatar kullanıcısına yanıt
    Bence araç ısınınca o kadar artması mümkün değil. En az iki çizgi ortasına kadar su eklenmeli.

• Beyttatar kullanıcısına yanıt

Yok öyle bir şey. Bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz, motor soğukken de, sıcakken de radyatör suyu bu seviyede olamaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.