Şimdi Ara

Abim sözlendi ama kızdan hoşlanmıyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgi her şeyin üstesinden gelebilir, bu devirde çok sevilmek güzel şeydir.
  • abinin başına silah dayandı mı zorla sözlenmesi için ? hayır. o zaman ? madem vicdan yapıyor. evlensin bir ömür boyu sevmediği biriyle yaşasın.
  • abinin facebook hesabına başka kızlarla çekilmiş resimler koy, samimi olsunlar. gerekirse photoshop da olur.

olmadı fake bir profil yapıp abini onunla sevgili yap faceden.

ya da abini temaya bağışlayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • minikpembe kullanıcısına yanıt
    Yol yakınken yapılacak belli.
    Sonra çok daha fazla üzülürler...
  • aslında hep kötü düşünüyoruz ama belki netice iyi olur.. İnşallah öyle olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abin belli ki çok iyi kalpli birisi.karşıda ki kişinin çok üzüleceğini bildiği için kestirip atamıyor.hayırlısı olsun diyelim
  • Kız masumu oynayarak abini elde edecek hepsi bu

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    belkide öyle olur ağzından bal damlıyor
  • bir kız bağlandığı zaman geri dönüşü zor oluyor , bu evlilik olacak. abin alışmayabaşlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

abin belli ki çok iyi kalpli birisi.karşıda ki kişinin çok üzüleceğini bildiği için kestirip atamıyor.hayırlısı olsun diyelim

evet aynen öyle benim abi çok cici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

bir kız bağlandığı zaman geri dönüşü zor oluyor , bu evlilik olacak. abin alışmayabaşlasın

en gerçekçi yorumlardan oldu bu yorum teşekkürler
  • Peki sen abine nasıl yaklaşıyorsun? Aranız iyi mi, muhabbet sohbet ediyor musunuz? Eğer ediyorsanız bu konu hakkında sen ona neler soyluyorsun?

kız mükemmel bir kız bin tanesini getirsen bir tane bu kız etmez hoşlanma konusu zamanla aşılır diye düşünüyorum ben zaten çok güzelde olsa birkaç ay sonra insana normal geliyor bakın dünyanın en güzel kadınları aldatılıyor rahatlıkla yani özetle kısa vadede evet zor ama uzun vadede güzel olacak diye düşünüyorum abim de biliyo bu düşüncelerimi hakta veriyo ama görselliği atlatmada zorluklar çekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikpembe -- 15 Eylül 2013; 20:09:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikpembe

kız mükemmel bir kız bin tanesini getirsen bir tane bu kız etmez hoşlanma konusu zamanla aşılır diye düşünüyorum ben zaten çok güzelde olsa birkaç ay sonra insana normal geliyor bakın dünyanın en güzel kadınları aldatılıyor rahatlıkla yani özetle kısa vadede evet zor ama uzun vadede güzel olacak diye düşünüyorum abim de biliyo bu düşüncelerimi hakta veriyo ama görselliği atlatmada zorluklar çekiyo

Görsellik derken, bir benzetme yapsana, ne kadar görsellik dışı? Yani yeni model bilgisayar ile atari gibi mi?

Diğer yandan en azından bilinçli abin, sen de gerek yengenle gerek abinle konuşarak destek ol, bu arada bayan misin erkek misin bilmiyorum ama kadınların giyimi onları bambaşka yapabiliyor, belki de sözlü hanım kızımıza hediye birkaç parça giysi almak gelir aklına hatta bu giysiler abinin sevdiği renkten olur.. Tesadüfe bak

abime çok bomba kızlar evlenme teklifi etmişti zamanında ama abim kişiliklerini beğenmediği için istememişti onları bu kızda kişsiel larak mükemmel ama görselliği ortalama çirkin değil çok güzelde değil belki dediğin gibi biraz rötüşla kıyafetle iyileştirme yapılabilir ama oda ne kadar olabillirki en fazla çok fazla birşey beklememek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikpembe -- 15 Eylül 2013; 20:30:35 >
  • quote:

abime çok bomba kızlar evlenme teklifi etmişti zamanında ama abim kişiliklerini beğenmediği için istememişti onları bu kızda kişsiel larak mükemmel ama görselliği ortalama çirkin değil çok güzelde değil belki dediğin gibi biraz rötüşla kıyafetle iyileştirme yapılabilir ama oda ne kadar olabillirki en fazla çok fazla birşey beklememek lazım

İnşallah mutlu olurlar.. Şu forumda neler neler okuyorum, kendimden iğrendim neredeyse.. Abini takdir ettim. Karakter gerçekten mühim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz

abin ne yapmalı biliyor musun bu sorunun cevabını öğrenmek için adolf hitlere sor

hitler sen olmalısın avatarına bakacak olursak buyur mikrofon sende

hitler değilim ama ona sorular sorarım onunla arkadaş olduk ve başkalarını da ona soru sorması için yönlendiririm. neden başkalarını yönlendiririm biliyor musun bu sorunun cevabını öğrenmek için adolf hitlere sor
  • hemen uzaklaşsın o kızdan tek taraflı yürümez üstelik evlilik diyorsunuz ilerde ayrılmaları daha kötü olur

amin teşekkürler abim der hep jenifer lopez benim olsa ne yazar vereceği 3 alacağı 50 hesap ortada zarar büyük güzellik tek başına yetmez peygamber sallahu aleyhi vessellem dini için evlenmeyi tavsiye ediyor bu daha hayırlı der ama uygulamada problem çekiyor umarım dini için evleneceği bu kızı allah gözüne hoş gösterir ve kararında ne kadar haklı olduğu çıkar allah utandırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikpembe -- 15 Eylül 2013; 21:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mario auditore

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz

abin ne yapmalı biliyor musun bu sorunun cevabını öğrenmek için adolf hitlere sor

hitler sen olmalısın avatarına bakacak olursak buyur mikrofon sende

hitler değilim ama ona sorular sorarım onunla arkadaş olduk ve başkalarını da ona soru sorması için yönlendiririm. neden başkalarını yönlendiririm biliyor musun bu sorunun cevabını öğrenmek için adolf hitlere sor

Alıntıları Göster
    quote:

Reyiz sarı kod tablosu nedir bilir misin senin gibiler için Ahmet Rasim Irmak Zühtü Ahmet derler hadi canım uyu biraz sen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.