Şimdi Ara

Abim sözlendi ama kızdan hoşlanmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

abim yakın zamanda sözlendi fakat kıza hiç ilgi duymadığını itiraf etti yakın zamanda evlenecekler

kızı ilk defa ailesini evinde görmüştü görücü usülü ve beğenmemiş kıza da hayır yanıtını vermişti

fakat kız peşini bırakmadı, aylarca tekrar görüşmek istediğini birşeylerin değişebileceğini söyledi abimle tekrar görüştüler

abim gene olumsuzdu söylediğine göre kız çok iyi hanım akıllı bir kız ve gerçekten abimi çok seviyor

ama abim kızın yüzünü fiziğini beğenmiyor, kız uzun süre abimin peşini bırakmadı en sonunda abim iyi kız deyip sözlenmeye kalktı

fakat kıza karşı hiçbir ilgisi yok ve şimdi kara kara düşünüyor sadece sevgi üzerine evlilik yürürmü diye

abimi sürekli sevdiğini söylediği için abimde bırakamıyor kızı üzülüyor bu haline

ne yapmalı sizce bu şekilde bir evlilik sürermi sonradan hoşlanırmı kızdan yoksa hayat çekilmez bir halemi gelir abim çok bunalıyor

• Iki tarafta sevmezse dayanilmaz olur evlilik. Bence hic evlenmesinler hocam. Simdiki terkederse uzulur kiz ama ileride anlasamayip bosadigi zaman daha kotu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

Iki tarafta sevmezse dayanilmaz olur evlilik. Bence hic evlenmesinler hocam. Simdiki terkederse uzulur kiz ama ileride anlasamayip bosadigi zaman daha kotu olur.

kız öyle böyle değil çok seviyo terketmesi kolay olmuyo böyle olunca vicdan azabı çekerim beni bu kadar çok seven birini başkalarına yar etmek diyo ama hoşlanamıyoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikpembe

quote:

Iki tarafta sevmezse dayanilmaz olur evlilik. Bence hic evlenmesinler hocam. Simdiki terkederse uzulur kiz ama ileride anlasamayip bosadigi zaman daha kotu olur.

kız öyle böyle değil çok seviyo terketmesi kolay olmuyo böyle olunca vicdan azabı çekerim beni bu kadar çok seven birini başkalarına yar etmek diyo ama hoşlanamıyoda

Alıntıları Göster
    görücü usulü diyon ne ara aşık olmuş bu kadar. Abinin onu sevmesi maddiyata bakar. Sözlendiği kızın fizigini falan begenmıyormuş. Estetiğe para yatırsın bak bakım abin köpek gibi koşuyo mu koşmuyo mu ayrıca güzellik gelip geçicidir kalbi hakkaten temizse bırakmaması yararına olur.yoksa ilerde başka bi hatun bulur taş gibi falandır ama içi kaşar çıkarsa bu sefer abin üzülür yazık olur

• quote:

quote:

abine kalmış ama gönlü yoksa hayatı boyunca mutsuz olur
  • Yüzünü, fiziğini beğenmiyo, kızı da sevmiyosa pişman olur bence. Ilerleyen zamanlarda içi içini yer, soğur, kız için çekilmez biri olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıraksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.D

Bıraksın.
    Beni beğendiğim beni beğenmez benim beğenmediğim ise beni beğenir bundan gayrisi zor be gardaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoomStar

Beni beğendiğim beni beğenmez benim beğenmediğim ise beni beğenir bundan gayrisi zor be gardaş.

Alıntıları Göster
    kız öyle bağlanmışki herşeyi kabul ediyo yeterki bir ömür boyu yanında olayım başka birşey istemem diyo
  • quote:

kız öyle bağlanmışki herşeyi kabul ediyo yeterki bir ömür boyu yanında olayım başka birşey istemem diyo

Alıntıları Göster
    benim abimde oyle evlendi ama bin pişman çok mutsuz..
    umarım senin abin o hataya düşmez.
    severek evlenmek gibisi var mı ya. Benim sözlüm hergün sevdiğim kişiyle evleneceğim için çok şanslıyım diyerek şükreder, tabi bende öyle.(maşallah)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

benim abimde oyle evlendi ama bin pişman çok mutsuz..
    umarım senin abin o hataya düşmez.
    severek evlenmek gibisi var mı ya. Benim sözlüm hergün sevdiğim kişiyle evleneceğim için çok şanslıyım diyerek şükreder, tabi bende öyle.(maşallah)

Alıntıları Göster
    Yapacak tek şey ayrılmaları. Evlendikten sonra en ufak tartışmalarda tahammülsüzlükler, şiddetli kavgalar filan olur. Kötü olan abin olacaktır bu gibi durumlarda. Anlaşılan vatana millete en önemlisi kendilerine hayır getirmeyecek bir evlilik yapacaklar.

• Birce kullanıcısına yanıt
    vay abimin başına geleceklerin o halde
  • gelde bunu kıza anlat
  • quote:

gelde bunu kıza anlat
    açık açık söyleyecek hocam. ben seni sevmiyorum, tatmin etmezsen edemezsin. senleyken başkalarını düşünürüm. eve gelmem otellerde sabahlarım şunla olurum bunla olurum diyecek. yüzün kötü fiziğin kötü yanıma yakışmıyosun seni arkadaşlarımın yanına götürmem diyecek. düğünü unut nikah yaparız aileler katılır sadece olur biter. kimse duymaz etmez diyecek. arkadaşım geldiğinde git diyecek. utandırıyorsun beni diyecek. kalbini kıracak yani. bunları burdan yazmam çok kolay oldu abin için öyle olmayacak biliyorum. kız ona bakarken yüz ifadesi değişirken gözlerinden yaş akarken abin de zorlanacak ne yaptım diyecek pişman olacak ama sonra rahata erecek. gerekirse gözünün önünde başka kızlarla gezecek.

(görüşünüzü falan bilmiyorum sadece öneri. yaparsınız yapmazsınız size kalmış ama bundan başka çare bulamazsınız. kızı ağlatması kendine nefret duydurtması gerekli abinin. kesinlikle dalga vs geçmedim çok ciddiyim.)

• hepsi hepsi hepsi söylendi kız önce afallıyor bir iki gün sonra gene aynı devam seviyom diyor
  • quote:

hepsi hepsi hepsi söylendi kız önce afallıyor bir iki gün sonra gene aynı devam seviyom diyor

o zaman kız baya yüzsüz. parası falan varsa abinin ona geliyor olabilir.

bari şeyi denesin abin kızın önünde

son çare yoksa ileride
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

quote:

hepsi hepsi hepsi söylendi kız önce afallıyor bir iki gün sonra gene aynı devam seviyom diyor

o zaman kız baya yüzsüz. parası falan varsa abinin ona geliyor olabilir.

bari şeyi denesin abin kızın önünde

son çare yoksa ileride

Alıntıları Göster

• rumuzunun yanındaki IQ ün olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viyana.

Alıntıları Göster
    kız ya çok çirkin erkek bulmuş yapışmış ya abin çok zengin sömürecek ya da aptal aşıklardan evlenseler birkaç ay sonra biter kızın aşkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMDPhenom -- 14 Eylül 2013; 17:19:27 >
  • quote:

rumuzunun yanındaki IQ ün olmalı

abinle yengene mutluluklar o zaman hocam.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.