Şimdi Ara

Abim sözlendi ama kızdan hoşlanmıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abim meteliksiz ama iyi biri ama iyi biri diyede bu kadar diretmek anlamsız gerçekten sonu dediğin gibi olacak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

benim abimde oyle evlendi ama bin pişman çok mutsuz..
    umarım senin abin o hataya düşmez.
    severek evlenmek gibisi var mı ya. Benim sözlüm hergün sevdiğim kişiyle evleneceğim için çok şanslıyım diyerek şükreder, tabi bende öyle.(maşallah)

Pardon hanım efendi sizin çok önceden bir konunuz vardı:iş yerindeki bir kişiden hoşlanmıştınız sanırım açılmıştınız filan sonra ne oldu?Tepkisi ne oldu?Gerçekten merak ettim sonra o konuyu bir daha bulamadım.
  • beğenmediği biriyle sırf karşı tarafa ayıp olmasın diye evlenmek değil sözlenmek bile çok büyük hata bana kalırsa.ayrılsın hala neyi bekliyo karşı taraf seviyo olabilir ama sende etkileşim olmadıktan sonra boş..
  • sağol bıdık28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikpembe -- 14 Eylül 2013; 17:33:33 >
  • Kızdan kendini soğutmayı denesin kıza kaba davransız görgüsüz davransın.Çapkınlık yapsın kızın ailesiyle ters düşsün ir şey yapsın bayan forumdaşları davet ediyoruz sudan sebepten kavga çıkartma konusu önermeleri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikpembe

arkadaşlar merhaba

abim yakın zamanda sözlendi fakat kıza hiç ilgi duymadığını itiraf etti yakın zamanda evlenecekler

kızı ilk defa ailesini evinde görmüştü görücü usülü ve beğenmemiş kıza da hayır yanıtını vermişti

fakat kız peşini bırakmadı, aylarca tekrar görüşmek istediğini birşeylerin değişebileceğini söyledi abimle tekrar görüştüler

abim gene olumsuzdu söylediğine göre kız çok iyi hanım akıllı bir kız ve gerçekten abimi çok seviyor

ama abim kızın yüzünü fiziğini beğenmiyor, kız uzun süre abimin peşini bırakmadı en sonunda abim iyi kız deyip sözlenmeye kalktı

fakat kıza karşı hiçbir ilgisi yok ve şimdi kara kara düşünüyor sadece sevgi üzerine evlilik yürürmü diye

abimi sürekli sevdiğini söylediği için abimde bırakamıyor kızı üzülüyor bu haline

ne yapmalı sizce bu şekilde bir evlilik sürermi sonradan hoşlanırmı kızdan yoksa hayat çekilmez bir halemi gelir abim çok bunalıyor

gerek aile çevremden, gerek internette yazılan yüzlerce mesajdan okuduğum kadarıyla şunu söyleyebilirim: hayat abine zehir olur.. ama çaıkçası onun gelip buraya yazması daha iyi olur, birinci ağızdan tecrübelilerden duyması daha net fikirler oluşmasına yardımcı olur zihninde.. ona aç bu siteyi, haberdar et..

tekrar söylüyorum: bence derhal bozsun nişanı, sözü.. bir ömür geçireceği kişi sevmediği kişi olursa hayat zehir olur..

• Gözü disarda olur devamli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenmesin. Benim annemle babamda görücü usulü evlenmişler babam olacak hıyar çok dindarım abdestliyim evden iş işten ev gibi şeyler söylemiş annemde iyi bari demiş çünki bütün akrabaları falan iyi bu adam falan demişler.

Sonuç= Benim gibi genetik bir çöplük, hergün kavga gürültü, ve en sonunda boşanma, ve benim konuşacak kimsem olmaması.
  • abin ne yapmalı biliyor musun bu sorunun cevabını öğrenmek için adolf hitlere sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Kızdan kendini soğutmayı denesin kıza kaba davransız görgüsüz davransın.Çapkınlık yapsın kızın ailesiyle ters düşsün ir şey yapsın bayan forumdaşları davet ediyoruz sudan sebepten kavga çıkartma konusu önermeleri için.

hurraaaa heyyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikpembe -- 15 Eylül 2013; 14:09:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

gerek aile çevremden, gerek internette yazılan yüzlerce mesajdan okuduğum kadarıyla şunu söyleyebilirim: hayat abine zehir olur.. ama çaıkçası onun gelip buraya yazması daha iyi olur, birinci ağızdan tecrübelilerden duyması daha net fikirler oluşmasına yardımcı olur zihninde.. ona aç bu siteyi, haberdar et..

tekrar söylüyorum: bence derhal bozsun nişanı, sözü.. bir ömür geçireceği kişi sevmediği kişi olursa hayat zehir olur..

Valla geri adım atamıyo artık içecek o zehiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

Gözü disarda olur devamli

kalmasa bile içinde bi ukde kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minikpembe -- 15 Eylül 2013; 14:13:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waít For It

Evlenmesin. Benim annemle babamda görücü usulü evlenmişler babam olacak hıyar çok dindarım abdestliyim evden iş işten ev gibi şeyler söylemiş annemde iyi bari demiş çünki bütün akrabaları falan iyi bu adam falan demişler.

Sonuç= Benim gibi genetik bir çöplük, hergün kavga gürültü, ve en sonunda boşanma, ve benim konuşacak kimsem olmaması.

eski usül evlilikler genellikle daha sağlam ama sizinkisi müstesna olmuş

ayrıca ben konuşacak kimsen olabilirim dilersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz

abin ne yapmalı biliyor musun bu sorunun cevabını öğrenmek için adolf hitlere sor

hitler sen olmalısın avatarına bakacak olursak buyur mikrofon sende
  • abin bu sekilde düşünüyorsa bence yanlış yapmış,bildigin ayıp olmasın diye sözlenmiş.Hayatı boyunca mutsuz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • minikpembe kullanıcısına yanıt
    Zorlamı sözlendirdiler hiç aklı fikri yokmu istemiyorum desin. Yıl olmuş bilmem kaç hala kendi fikrini savunmayan insanlar var.
  • Abin çok safmış. Sevmediğin biriyle niye sözlenirsin ki? Mutsuz olacakları belli.
  • Bazı insanlar vardır , hayır diyemezler , insanları kırmaktan korkarlar.Bu tip insanları hiç sevmem.Dobralık taraftarıyım.Abin de bu tip insanlardan , hayır diyemiyor , karşısındakini kıramıyor.Ama böyle ciddi bir meselede bu tutumu hiç doğru değil.Hayatını birleştireceksin bu insanla , sevmiyorsan birşeyler hissetmiyorsan , sırf onu üzmemek için bunu kabul etmek saçmalık olur.
  • Kız da ailesinden, bir şeylerden kurtulmak istiyor belli ki. Şayet bu evlilik olursa boşanmaları çok uzak değildir.

• Niye büyütülüyor bu kadar by desin çıksın işin içinden sanki ölüm var ucunda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.