Şimdi Ara

Abim sözlendi ama kızdan hoşlanmıyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: minikpembe

amin teşekkürler abim der hep jenifer lopez benim olsa ne yazar vereceği 3 alacağı 50 hesap ortada zarar büyük güzellik tek başına yetmez peygamber sallahu aleyhi vessellem dini için evlenmeyi tavsiye ediyor bu daha hayırlı der ama uygulamada problem çekiyor umarım dini için evleneceği bu kızı allah gözüne hoş gösterir ve kararında ne kadar haklı olduğu çıkar allah utandırmasın

İnsanın nefsine zor geliyor tabii olarak.. İnşallah güzel olur her şey, niyeti halis ya; Rabbim yardımcı olur.
  • quote:

quote:

hitler değilim ama ona sorular sorarım onunla arkadaş olduk ve başkalarını da ona soru sorması için yönlendiririm. neden başkalarını yönlendiririm biliyor musun bu sorunun cevabını öğrenmek için adolf hitlere sor

Reyiz sarı kod tablosu nedir bilir misin senin gibiler için Ahmet Rasim Irmak Zühtü Ahmet derler hadi canım uyu biraz sen

sarı kod tablosunu bilmediğim için adolf hitlere sordum öğrendim neymiş biliyor musun ne olduğunu ben söylemiycem adolf hitlerden öğrenmen daha doğru olur adolf hitlere sor neden adolf hitlerden öğrenmen daha doğru olur biliyor musun bu sorunun cevabını öğrenmek için adolf hitlere sor

• quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz
    sarı kod tablosunu bilmediğim için adolf hitlere sordum öğrendim neymiş biliyor musun ne olduğunu ben söylemiycem adolf hitlerden öğrenmen daha doğru olur adolf hitlere sor neden adolf hitlerden öğrenmen daha doğru olur biliyor musun bu sorunun cevabını öğrenmek için adolf hitlere sor

adolf ile konuştum diyoki reyizzi gebertmeden öldüğüme çok pişmanım eğer tekrar dönersem ilk işim onu haklamak olcak aynen böyle dedi
  • minikpembe kullanıcısına yanıt
    Sevmiyorsa evlenmesin. kız üzülmesin diye kendi hayatını anlamsızlaştırmanın ve karşıdakinin de uzun vadede hayatını zehir etmenin manası yok.. bana aşık olmanın sana fraydası yok benden sana koca olmaz desin yol verfsin...
  • Daha ilk sene bile dolmadan kesin çocuk yaparlar,çocuk doğduktan bir vakit sonra boşanirlar,olan çocuğa olur klasik olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 15 Eylül 2013; 21:37:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abin paralı mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz

adolf ile konuştum diyoki reyizzi gebertmeden öldüğüme çok pişmanım eğer tekrar dönersem ilk işim onu haklamak olcak aynen böyle dedi

yalan söylüyorsun. adolf dostum bana asla böyle bir şey yapmaz. neden yapmaz biliyor musun bu sorunun cevabı için adolf hitlere sor
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    züğürt artık kız servet avcısı değil yani
  • quote:

ne diyelim, hayırlısı be gülüm...
  • quote:

• quote:

arkadaşlar merhaba

abim yakın zamanda sözlendi fakat kıza hiç ilgi duymadığını itiraf etti yakın zamanda evlenecekler

kızı ilk defa ailesini evinde görmüştü görücü usülü ve beğenmemiş kıza da hayır yanıtını vermişti

fakat kız peşini bırakmadı, aylarca tekrar görüşmek istediğini birşeylerin değişebileceğini söyledi abimle tekrar görüştüler

abim gene olumsuzdu söylediğine göre kız çok iyi hanım akıllı bir kız ve gerçekten abimi çok seviyor

ama abim kızın yüzünü fiziğini beğenmiyor, kız uzun süre abimin peşini bırakmadı en sonunda abim iyi kız deyip sözlenmeye kalktı

fakat kıza karşı hiçbir ilgisi yok ve şimdi kara kara düşünüyor sadece sevgi üzerine evlilik yürürmü diye

abimi sürekli sevdiğini söylediği için abimde bırakamıyor kızı üzülüyor bu haline

ne yapmalı sizce bu şekilde bir evlilik sürermi sonradan hoşlanırmı kızdan yoksa hayat çekilmez bir halemi gelir abim çok bunalıyor

Dh İfsa Tim konuya gelmesin aman diyim

• quote:

arkadaşlar merhaba

abim yakın zamanda sözlendi fakat kıza hiç ilgi duymadığını itiraf etti yakın zamanda evlenecekler

kızı ilk defa ailesini evinde görmüştü görücü usülü ve beğenmemiş kıza da hayır yanıtını vermişti

fakat kız peşini bırakmadı, aylarca tekrar görüşmek istediğini birşeylerin değişebileceğini söyledi abimle tekrar görüştüler

abim gene olumsuzdu söylediğine göre kız çok iyi hanım akıllı bir kız ve gerçekten abimi çok seviyor

ama abim kızın yüzünü fiziğini beğenmiyor, kız uzun süre abimin peşini bırakmadı en sonunda abim iyi kız deyip sözlenmeye kalktı

fakat kıza karşı hiçbir ilgisi yok ve şimdi kara kara düşünüyor sadece sevgi üzerine evlilik yürürmü diye

abimi sürekli sevdiğini söylediği için abimde bırakamıyor kızı üzülüyor bu haline

ne yapmalı sizce bu şekilde bir evlilik sürermi sonradan hoşlanırmı kızdan yoksa hayat çekilmez bir halemi gelir abim çok bunalıyor

Abinmi bu durumda olan yoksa senmisin :d

Şaka bir yana, Kısmet bu işler. Beğenmesede etkilenebilir ilerde ancak etkilenmeyedebilir. Sevmezse çok sıkıntı çeker . Ancak kız çok seviyor diyorsan çok sayıyor abimi diyorsan tahminen o da abini mutsuz edecek, sinirlendirecek işlere kalkışmaz.

Yani tabi yüz güzelliği yeterliyse gerisi yalan. Güzel diye birisini alır halk arasında "taş gibi hatun" denilen türden ama iki gün sonra onu yatakta başkasıyla basarsa o taş başında patlamıştır. İnsanın içi gerçekten iyi olmadıktan sonrası yalandır. Tabi bu benim görüşümdür.

• şu bizim türk insanı ne zaman " evlenmek zorundayım " psikolojisinden çıkacak çok merak ediyorum .

• söz takılırken abin kör ebe mi oynuyordu ?
  • eğer vazgeçerse, 2-3 sene sonra keşke kaçırmasaydım diye söylenir benden söylemesi
  • neye dayanarak söylüyosun bunu böyle bir tecrübenmi var açarmısın konuyu accık
  • abine okunmus su icirip buyu yaptirmis olabilirler.. bi hocaya falan danisin.. tecrubeyle sabittir.. derinlere inemem..
  • abide sülalede par var mı büyükler rahmete giderse oglana bişey kalmamasına ragmen mi kız böyle?bide kız trbünlere oynuyor olmasın.çok gördük böyle yaşar olup hanımefendi namuslu ayagına takılan gızları

• labidu kullanıcısına yanıt
    annem bazende ben abime harçlık veriyorum o kadar yani parayla hiçbir ilgisi yok
  • quote:

annem bazende ben abime harçlık veriyorum o kadar yani parayla hiçbir ilgisi yok

o zaman gıza sapık sapık şeyler yapsın teklif etsin gız uzak durur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.