Şimdi Ara

Abim Ve Kız Ark. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Feel Me

Sende kendi kız arkadaşını getir.Abin odadayken,çık vs. dersin.

en etkili çözüm
  • eşyalarını toparla, bir arkadaşını ayarla. ailen evdeyken bavulları alıp gidiyomuş gibi yap. sorduklarında "rahat edebileceğim bir yere gidiyorum" dersin. gerekirse de git. 2-3 güne kalmaz abinle konuşur olayı hallederler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

eşyalarını toparla, bir arkadaşını ayarla. ailen evdeyken bavulları alıp gidiyomuş gibi yap. sorduklarında "rahat edebileceğim bir yere gidiyorum" dersin. gerekirse de git. 2-3 güne kalmaz abinle konuşur olayı hallederler...

Güzek taktik biraz cesaret ister ama yapılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lightmyfire

bi hatun alip gelsem sizde kalabilirmiyim ?

Ne zaman musait olur snein oda

• quote:

eşyalarını toparla, bir arkadaşını ayarla. ailen evdeyken bavulları alıp gidiyomuş gibi yap. sorduklarında "rahat edebileceğim bir yere gidiyorum" dersin. gerekirse de git. 2-3 güne kalmaz abinle konuşur olayı hallederler...

Sanırım Yapabiliceğim en iyi şey bu aklıma yattı işe yararmı sizce?

kız ark. gece bizim eve gelmesi mumkun deil
    hem o gelmez hem ben cagırmam ozellıkle evde ailem varken
  • bence kızın agzını burnunu kır
  • aylarca sizin evde kalırken sorun yokken gelip senin odada filim izlemiyorlarmıydı
    abin zaten o yüzden ayrılmış gibi
  • bak güzel kardeşim sana tek bişey diyimmi o senin abin ne yapsan ne etsen bi şekilde o kız o eve gelmeye devam edicek seninde abinse saygı duyacaksın (ben abinin yaptığnı asla tastiklemiyorum yanlış bişey ) heleki baban annen bişey demiyorsa sen evden istediğin kadar kaç nafile ama sana tek bişey diyim eyer bi gün abin o kızdan tekme yer veya ayrılır vs vs vs ozaman ben kardeşime neler yapmışım ah ahh senle dertleşmeye geldiğinde işte ozaman sana yaşattıklarını ona yaşatırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: isisis

quote:

Sanırım Yapabiliceğim en iyi şey bu aklıma yattı işe yararmı sizce?

kız ark. gece bizim eve gelmesi mumkun deil
    hem o gelmez hem ben cagırmam ozellıkle evde ailem varken

Kiz lazim abi

Ne kadar var cebinde

• verildi...
  • Valla abi sizin aile artık aşmış olayı, tam avrupai bir aile olmuşsunuz :)) . Kız aylarca evde kalıyor ve babanda hiç ses seda yok. Demiyor mu oğlum ne ayaksın sen milletin kızını eve kapatıyorsun ? :))
  • Kızın ev numarasını bul, ailesini ara. Abinin seni rahatsız etmesine göz yumuyorsa ve kızlığını suistimal edecek kadar yüzsüzse, ailesini ararsın. Hiç de bana yakışmaz falan deme, ona o yaptıkları yakışıyorsa sana öyle bir yakışır ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

aylarca sizin evde kalırken sorun yokken gelip senin odada filim izlemiyorlarmıydı
    abin zaten o yüzden ayrılmış gibi

o zaman durum farklıydı yaza denk gelidiği için bizim ust katta kalıyorlardı arada gelseler bile bu olayların başı oldugundan pek önemsemiyordum ama bu sureklı artarak devam ettiği için sitem etim artık

@cenkyyy
    Haklısın ama sonucta burda kenarı itilen , kendi evinde hiç bişey yapamayan , hep köle gibi her söyleneni yapan oluyorum buda artık ağır geliyor bana 20 yaşındayım 12 - 13 olsa hadi neyse

@Lightmyfire

:D valla dostum eve kız ark. getirmememden daha kötüsü parayla birini getirmek olur :D

@Haşin_ErKeK

Aferim böyle devam et

• odanda hiç 50 ytl kaybetmedin mi?
    veya sevgiline aldığın altın zincir kaybolmadı mı?
    ve sen bu konuyu akşam yemeğinde ailene açmadın mı?
    biraz ahlaksızca ama iş görür. en azından bir daha seni rahatsız etmeye gelen olmaz
  • DH ce toplanalım evi basalım
  • bu konu tam avrupai olmuş alın bizi artık birliğe
  • kız abinle senin tartıştığını görüyo ve hala içi rahat mı.

kızdan zaten hayır gelmeyeceği belli.inşalah abinde bunun farkında. bırak bi kaç ay daha takılsınlar

sonra abin tekmeyi bassın
  • idare et bozma abinin işini birgün sende anlarsın ama şimdilik idare et sabır göster bozma işlerini
  • Bişey soracam bu kızcağızın ailesi falan yokmu. Aylarca gelip sizde kalan kızada sizin ailenizin bir şey dememeside biraz şaşırtıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökhan K.

osur kaç,sonra oda kaçar

İşteeeeee buuuuuuuuuuuuuu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.