Şimdi Ara

Abim Ve Kız Ark. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sapıklık yap,tehdit et..etkili olucak bişeyler yap kız sen iğrensin
  • Abine söyle 1 tanede sana kız getirsin, grup hardcore takılırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackankas

Abine söyle 1 tanede sana kız getirsin, grup hardcore takılırsınız

çok doğruböyle yapıya sahip bir aile için normal eve abim kız getirecek onunla beraber kalacak neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: şemsilepervane

quote:

çok doğruböyle yapıya sahip bir aile için normal eve abim kız getirecek onunla beraber kalacak neyse

Babası da katılır.

Tövbe tövbe

• abini dövebilecek kuvvetteysen döv, dövemiyecek durumdaysan da bir daha artistlik yaptığında sabit dur geri adım atma çıkma odandan da, öyle abiyi de çöpe at gitsin sana bi faydası olmaz onun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Kızın ev numarasını bul, ailesini ara. Abinin seni rahatsız etmesine göz yumuyorsa ve kızlığını suistimal edecek kadar yüzsüzse, ailesini ararsın. Hiç de bana yakışmaz falan deme, ona o yaptıkları yakışıyorsa sana öyle bir yakışır ki.

yapılması gereken bu.
  • bence kızın ailesine bir şekilde haber uçur başka türlü kurtulamazsın. şöyle bir aileden fırça yesin de silkelenip kendine gelsin. zaten bu kadar gıcık biriyle evli de olsa nişanlı da olsa aynı durum yine olurdu hiç şüphen olmasın. çünki kızın huyu anladığım kadarıyla uyuzluk yapmak.çok saygısız buldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

eşyalarını toparla, bir arkadaşını ayarla. ailen evdeyken bavulları alıp gidiyomuş gibi yap. sorduklarında "rahat edebileceğim bir yere gidiyorum" dersin. gerekirse de git. 2-3 güne kalmaz abinle konuşur olayı hallederler...

Güzek taktik biraz cesaret ister ama yapılabilir.

denenmiştir işe yaramıyo. Bi de fırça yiyon. herçi ben gidecek yerim yokaen gidecek gibi yaptım :D ve en etkili yöntem kızın ailesine haber vermek. gizlice yap değilse kurtulamazsın.
  • Bence kızın yanında iğrenlikler yap. Mesela burnunu karıştır sonra mouse tut ne bileyim odadayken osur saçını başını dağıt hayyattan bezmiş bi halde yap bunları odayı bok götürsün sonra küfürlü konuş cacık macık daracık a.cık diyebilirsin mesela
  • Kızı ailesine şikayet etmen bir işe yaramaz. Aylarca yabancı bir erkeğin evinde kalıpta kızına, kızım hayırdır senin aklın başında mı, ne yaptığının farkında mısın demeyen bir aile, zaten kızını gözden çıkarmıştır. Başından bir an önce def etmek istiyordur.
    Senin kendi anne babanı zaten anlamak mümkün değil. Ne böyle birşey gördüm ne de duydum. Nikah için neyi bekliyorlar, illa kızın hamile kalmasını mı.
    Bazıları avrupayı örnek vermiş, avrupada ki gençler birlikte yaşayacaksa hem maddi hem manevi bağımsızlıklarını kazanmış olarak, ayrı ev tutar çıkar, anne babasının evinde, hele ki kardeşinin odasında aylarca kalmaz.
    Durun bakalım daha neler göreceğiz.
  • kusra bakma ama bence yapıcak bişey yok bu olay abinde bitiyor,biraz daha anlayışlı olması gerek,hadi tamam gelsinde zırt pırtta ayıp ya
  • Eve sedat abiyi cağır en güzeli kız gördüğü gibi kacar emin ol

şu Endama bi bakın !

Abim Ve Kız Ark.
  • Anlayış tek Taraflı olmaz eğer olursa işte o zaman Kerizlik oluyor !!!

Sınırları zorla abin seni hiçe sayıyor yani umrunda bile değilsin onun için.İş kavgaya dökülecekse geri adım atma seninde onunda yiyeceği birer tokat aklınıza başınıza getirir
  • abine tavır yap. tavı derken sallama yani. sana en ufak işi düştüğünde yürüü felan yamaya başla. 20 yaşına gelmişin azıcık adam yerine konmaya çalış. kafan bozulduğunda çat çat iki laf edip rezil edeceğini bilsin. oda seninse zaten yok olmaz öle başkasının senin odanda kalması. benim annem bile benden habersi karıştırmaz odamın sağını solunu ki aylarca şehir dışında okulda kalmama rağmen. ufak bi temizler çıkar kabaca. ben varkende bodoslama girmez odama felan. biraz saygı görmeye çalış.
  • Yolun yolcusu için kardeşine eziyet çektiren abiyi at çöpe kardeşim.
    Ben abim sadece bana allah seni ıslah etsin dedi diye 6 ay konuşmadım onunla.
    Ne benim ailem bu kadar geniş nede iletişim halinde olduğum insanlar bu genişlikle gelir kalır evimde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Sende kendi kız arkadaşını getir.Abin odadayken,çık vs. dersin.

+Zuisudra
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zuisudra

quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Sende kendi kız arkadaşını getir.Abin odadayken,çık vs. dersin.

+Zuisudra

Kesinlikle bunu yapmalısın arkadaşım Bunu yaptığında o abinin rengini görmek isterim

• kızı annesine babasına söyle."kızınız erkek arkadaşının evine gidiyor uygunsuz şeyler yapıyorlar.ben kim miyim? kızınızın erkek arkadaşının kardeşi değilim bir dostum"
  • quote:

Orjinalden alıntı: şemsilepervane

quote:

• @erdemakbıyık

zaten bundan sonra böyle yapıcam akşam çok düşündüm evdende gitsem sallamaz sanırım bi işi düştüğünde git kiz ark. yapsın dicem dahada devam ederse önce kıza böyle devam ederse aileni arıcam haberın olsun dicem baktım takmıyolar arıcam ne varsa anlatıcam artık ona ne yaparlar bılmem

@penguin ark. kız bizde aylarca kaldığı zaman kızın ailesi şehir dışındaydı kız evde yanlız kalıyor sanıyorlardı haberleri yok yani bizde kaldığından
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.